Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kessinlikle katiliyorum
bayat ekmeklerimizide biriktiriyoruz kizimla kücük kücük kessip gölümüzdeki ördeklere veriyoruz hem cöpe gitmemis oluyo hemde kizim cok mutlu oluyo...
Sizi yürekten kutluyorum,sevgi dolu bir çocuk yetiştiriyorsunuz,sevgiler:1hug:a.s.
Hem iş yerinde hemde evde kırıntıları cam kenarına bırakırım afiyet olsun onlara
Canım benim ben uzun zamandır yapıyorum. Yinede hatırlattığın için teşekkürler en azından yapmayanlar için .
her zaman bolkonumda kuşlarım eksik olmaz zaten mahlemizde kedi köpek hiç eksizk olmaz hep ben her şey değerlendirmeyi severim sevgili oğretmenimmmm
selam,havalar soğudu kuşlarımızı besliyor muyuz?ben her sabah masamdaki ekmek kırıntılarını camdan baheye atıyorum serçeler ve güvercinleri izlemek güzel demi?
yerimseniben güzel ablam benim atıyoruz :1rolleyes:
İnsanın içi nasıl da sıcacık oluyor onları seyrederken... Nasıl da ısınıveriyor... Bebğimizi beslerken de hissederiz bunu.... Çünkü masumluğun resmidir bu. Verirsen alır, vermessen küsmez... Dili yok derdini anlatamayan birer garip onlar ve sizin elinizdeki bir kırntıyla belki de haat bulacaklar...