sana ben boşuna demedim kanatsız melek benim ablam ben yaparım bunu yapmayanlarada tavsiye ederimMasadaki ekmek kırıntılarının çöp yerine balkon yada sizce uygun bir yere konularak yiyecek sıkıntısı çeken kuşların yaşam savaşına katkısı olacağını düşündüğünüze eminim.....Benimkisi bir hatırlatmaydı.
Sağol esmer güzelim,çevrendekilerede duyurman çok güzel,desene Kırşehir'de kuşlar açlıktan ölmeyecek.Teşekkürler,iyi geceler.a.s.
sana ben boşuna demedim kanatsız melek benim ablam ben yaparım bunu yapmayanlarada tavsiye ederim
Sizler gibi duyarlı arkadaşlarla olmaktan mutluyum,iyi ki varsınız.Sevgilerimle iyi geceler.a.s.Canım arkadaşım,her konudaki duyarlılığının yakın takipcisiyim.Fevz alınacak bir arkadaşsın.Teşekkürler.
Canim duyarliligin icin kutlarim bunu her zaman severek yapiyorum, umarim herkese ulasir bu onerin sevgilerimle
Masadaki ekmek kırıntılarının çöp yerine balkon yada sizce uygun bir yere konularak yiyecek sıkıntısı çeken kuşların yaşam savaşına katkısı olacağını düşündüğünüze eminim.....Benimkisi bir hatırlatmaydı.
Ben de plav artıklarını, kurumuş ekmekleri ıslatarak cam kenarına koyarım.Hatta güvercinler bir süre sonra alışıp, ara verirseniz cama gagalarıyla vuruyorlar biliyor musunuz ?:) İlk farkettiğimde şok olmuştum.:)
Güzel bir örnek, eminim bir çok arkadaşımız bu soğuk kış günlerinde, sokak hayvanlarını düşünüp birşeyler yapmıştır.:))
gerçekten herkes duyarlı olmalı
bunu bende yapıyordum...gündeme getirmen çok iyi olmuş...teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?