kırıntı 2000 form bitkisel toz

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
arkadaslar ben bu urunu aktardan aldım ve 5 gundurlu kullanıyorum su ankı kılom 97 ve benım metobolızmam cok yavas buyuk abdeste ıkı gundebır zorla cıkıyodum ama bu tozu kullandıgım gunden berı gunde 3 kere dısarı cıkıyorum bıde gaz sorunuda halledıyo cok faydasını goruyorum sızede onerırım deneyın ıçındekılerı yazıyorum asagıya dusuncelerınızı beklıyorum yorum yazın lutfen.....
sinameki.funda yapragı.rezene.biberiye.kusburnu meyvesı.altınotu.ardıç tohumu.maydonoz tohumu.kerviz tohumu icindekıler bunlar toz halınde sabah aksam ac karna 1 tatlı kasıgı suya yada yogurtda katılıyo cok az koku var tatı gayet ıyı rahatlıkla ıcebılırsınız

sinameki mukozoları yok edip bağırsak tembelliğine yol açtığı söyleniyor tavsiye edermisin senin görüşlerini bekliyorum ama seni rahatlatmasına sevindim cnm umarım zayıflatıcı etkisinide biran önce görürsün güzel yani verdirirse düşünebilirim bide resim koyabilirmisin nasıl bişey kaç para

53_5.jpg
bumu

aynı kutu ama benım aldıgın tozu senın koydugun resımdekı macunu ama aynı kutu yanı fıtatı 7 tl ye aldım esım falan yüzün kuculdu dıyo ben kılo vermeye basladım ılk yüzümden gidiyo zaten daha kullanalı 1 hafta oldu aktardan ıkı ay kullanın dedı yaklasık 4 kutu gıder dedı bakalım kullanıyorum tartıldıgımda yazarım sonucu by

canımmm ya ben bundan kullandım ve hiç memnun kalmadım
toz ve macunu birlikte kullandım 2 sene önce...
3 ay kullandımve bana öyle bi bağımlılık yaptı ki unuttuğum zamanda tuvalete çıkamıyordum
ayrıca yuvalete çok gitmek zayıfladığımız anlamına da gelmiyor
zaten bi süre sonra içsem bile etkilemedi tuvalet konusunda
kilo vermedin toplasan 3 ayda 2 kilo
çok tuvalete gittiğim için çok yemeye başladım
bıraktıktan sonrada bayağı bi düzelemedi metabolizmam
çok kilon vasa doktor kontrolünde ve spor yaparak verebilirsin canım
ben nerdeyse sağlığımdan oluyordum
macun ve tozu 27 tl ye alıyordum bide demekki o zaman yeni çıktığı için pahalıymış
sinamekiyi çok tüketmek bağırsaklara zarar veriyor gerçekten bunlar benim yaşadıklarım bırakınca yine alırsın dikkar et bak ben kötü tecrübelerimi paylaşmak istedim
burdaki guruplardan birine katılabilirsin benim fazlam yuoktu ama kullanmadığım bişey kalmadı
burdaki gurubum sayesinded e sağlıklı beslenerek ve spor yaparak verdim kilolarımı çok şükür gerçekten grup motivasyonu çok önemli canım kolaylıklar diliyorum
istediğin kiloya gelmen dileğiyle hoşçakal...

arkadaşlar bildiğiniz üzere forumumuzda aktardan alınmış ot- bitki vs doğal ürünlerden başka ürün paylaşımı yapmıyoruz....

Back
X