İyi akşamlar, bundan yaklaşık 1yıl önce, arkadaşımın abisiyle aramı yapmaya çalıştılar ilk gördüğünde beni gayet beğendiğini düşünsemde, sonra ki olay gayet çirkinleşti... En son evlerine gittiğimde bana düşman gibi bakışlarını gördüm, arkadaşımın bir arkadaşıda evdeydi, ona a senmi geldin hoşgeldin dedi.... Bana hg demedi, bir ara odasına gittim dizi ye baktık fln, bir ara kardeşine mesaj attığını gördüm büyük ihtimal gel al bunu şuradan dedi..... O güzel kaderim yine yapıcağını yaptı.. Hala aklımdan çıkmıyor düşmanı gibi bakışlar fln o kadar kırıldım ki .. Bu olaydan 4 ay snra fln bir baktım kız beni silmiş whatsuptan gördüm.... Nasıl unutabilirim çok gücüme gitti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kırılmış bir ruh nasıl tamir olur
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hayalkırıklıgı kırıkkalp
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olayın cirkinlesmesi neden oldu..Senin de mi etkin vardı da böyle düşman gibi..İyi akşamlar, bundan yaklaşık 1yıl önce, arkadaşımın abisiyle aramı yapmaya çalıştılar ilk gördüğünde beni gayet beğendiğini düşünsemde, sonra ki olay gayet çirkinleşti... En son evlerine gittiğimde bana düşman gibi bakışlarını gördüm, arkadaşımın bir arkadaşıda evdeydi, ona a senmi geldin hoşgeldin dedi.... Bana hg demedi, bir ara odasına gittim dizi ye baktık fln, bir ara kardeşine mesaj attığını gördüm büyük ihtimal gel al bunu şuradan dedi..... O güzel kaderim yine yapıcağını yaptı.. Hala aklımdan çıkmıyor düşmanı gibi bakışlar fln o kadar kırıldım ki .. Bu olaydan 4 ay snra fln bir baktım kız beni silmiş whatsuptan gördüm.... Nasıl unutabilirim çok gücüme gitti
Olayın cirkinlesmesi neden oldu..Senin de mi etkin vardı da böyle düşman gibi..
Ya ben şuna bağlıyorum ben aylarca bekledim bir kere bile aramadı, mesaj atmadı anca ben yazınca kısa bişiler yazuyırdu bende çok sinirlendim numarasını silmiştim. Whatustan gördü ondsnmıki..... Ama zaten yazmıyırdu
- 22 Şubat 2016
- 2.224
- 2.148
- 133
Seni istemeyen beğenmeyeni napıcaksın? Tanımadığın yabancı bi erkeğin odasına zaten seni beğenmiş olsa bile gitmemen gerekir. Seni tanımak isteseydi bunlar olmazdı.
Ya ne olduysa sonradan oldu çözemiyorum, aileler akraba gibiydi ...... Peki kafamdan nasıl silebilirim
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Ya ben şuna bağlıyorum ben aylarca bekledim bir kere bile aramadı, mesaj atmadı anca ben yazınca kısa bişiler yazuyırdu bende çok sinirlendim numarasını silmiştim. Whatustan gördü ondsnmıki..... Ama zaten yazmıyırdu
e aramamış sormamış demek ki istememiş ısrarın anlamı yokmuş.
e aramamış sormamış demek ki istememiş ısrarın anlamı yokmuş.
O zmn niye numarasını sildim diye trip attı? Zaten konum bu dgl nasıl unuturum diyorum
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Başı kötü giden şey ilerde berbat çıkıyor. O yüzden üzülme. Üzülmeyi bırakırsan unutursun
İşte canım kırılma noktam bu yani bir unutabilsem.. Elektro şok aşk acısı için uygulanır mı acaba vallahi yaptırırım :)
Ya ne olduysa sonradan oldu çözemiyorum, aileler akraba gibiydi ...... Peki kafamdan nasıl silebilirim
Sen şimdi onunla ilgilenmeye ilgini devam ettirmeye devam edersen zaten sana saygısı da kalmaz. Kafandan silmek için kendine başka uğraşlar hobiler bul. Kitap okumanın kafayı meşgul etme özelliği de var. Başka şeyler düşünmeni sağlar.
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
:) onların riskleri varİşte canım kırılma noktam bu yani bir unutabilsem.. Elektro şok aşk acısı için uygulanır mı acaba vallahi yaptırırım :)
Senin durumun aşk acısı değil, beklemediğin bu durum zoruna gitmiş, hayal kırıklığı yaşıyorsun.
Aşk acısı, kavuşamayınca büyüyen ve kıymeti artan bir şey. Sevdiğin sana düşmanca davranınca aşıklık rütben arttığından acıyla karışık mutlu oluyorsun
Akşam akşam divan edebiyatına bağladım.
Ne güzel demiş üstadlar;
Aşk üç türlüdür.
Birincisinde onu görünce sevinirsin, görmezsen üzülmezsin. Bu muhabbettir.
İkincisinde onu görünce sevinirsin, görmezsen üzülürsün, bu aşktır.
Üçüncüsünde görsen de üzülürsün, görmesen de üzülürsün. Çünkü bu derttir yani kara sevdadır
Sen şimdi onunla ilgilenmeye ilgini devam ettirmeye devam edersen zaten sana saygısı da kalmaz. Kafandan silmek için kendine başka uğraşlar hobiler bul. Kitap okumanın kafayı meşgul etme özelliği de var. Başka şeyler düşünmeni sağlar.
Hobim fln çok aslında oyalıyırum Kendimi ama tutuldum işte Bi kere, ilk tnşmsmızds saçımda kırık varmı dediğinde saçlarıma dokunup gözlerime Bi bakışı vardıki
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Sen o bakışlara niye kanıyorsun? Erkekler o bakış ve lafları cepte taşıyor ve uygun zamanda kullanıyorlar. Yani onlar için kişi değil cinsiyet önemliHobim fln çok aslında oyalıyırum Kendimi ama tutuldum işte Bi kere, ilk tnşmsmızds saçımda kırık varmı dediğinde saçlarıma dokunup gözlerime Bi bakışı vardıki
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.861
- 798
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Unutulacak bir şey yok ki
Çok da tın
Kötü bakmış da vs ne önemi var
Ya çok kırıldım hani ilk flört olayımız fln olmasa, sonra böyle olunca..... Gerçekten içim acıdı yani Allah biliyor neyse.. Asıl sorum nasıl unuturym
- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73