• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılmış bir ruh nasıl tamir olur

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
İyi akşamlar, bundan yaklaşık 1yıl önce, arkadaşımın abisiyle aramı yapmaya çalıştılar ilk gördüğünde beni gayet beğendiğini düşünsemde, sonra ki olay gayet çirkinleşti... En son evlerine gittiğimde bana düşman gibi bakışlarını gördüm, arkadaşımın bir arkadaşıda evdeydi, ona a senmi geldin hoşgeldin dedi.... Bana hg demedi, bir ara odasına gittim dizi ye baktık fln, bir ara kardeşine mesaj attığını gördüm büyük ihtimal gel al bunu şuradan dedi..... O güzel kaderim yine yapıcağını yaptı.. Hala aklımdan çıkmıyor düşmanı gibi bakışlar fln o kadar kırıldım ki .. Bu olaydan 4 ay snra fln bir baktım kız beni silmiş whatsuptan gördüm.... Nasıl unutabilirim çok gücüme gitti

İyi akşamlar, bundan yaklaşık 1yıl önce, arkadaşımın abisiyle aramı yapmaya çalıştılar ilk gördüğünde beni gayet beğendiğini düşünsemde, sonra ki olay gayet çirkinleşti... En son evlerine gittiğimde bana düşman gibi bakışlarını gördüm, arkadaşımın bir arkadaşıda evdeydi, ona a senmi geldin hoşgeldin dedi.... Bana hg demedi, bir ara odasına gittim dizi ye baktık fln, bir ara kardeşine mesaj attığını gördüm büyük ihtimal gel al bunu şuradan dedi..... O güzel kaderim yine yapıcağını yaptı.. Hala aklımdan çıkmıyor düşmanı gibi bakışlar fln o kadar kırıldım ki .. Bu olaydan 4 ay snra fln bir baktım kız beni silmiş whatsuptan gördüm.... Nasıl unutabilirim çok gücüme gitti
Olayın cirkinlesmesi neden oldu..Senin de mi etkin vardı da böyle düşman gibi..

Olayın cirkinlesmesi neden oldu..Senin de mi etkin vardı da böyle düşman gibi..

Ya ben şuna bağlıyorum ben aylarca bekledim bir kere bile aramadı, mesaj atmadı anca ben yazınca kısa bişiler yazuyırdu bende çok sinirlendim numarasını silmiştim. Whatustan gördü ondsnmıki..... Ama zaten yazmıyırdu

Seni istemeyen beğenmeyeni napıcaksın? Tanımadığın yabancı bi erkeğin odasına zaten seni beğenmiş olsa bile gitmemen gerekir. Seni tanımak isteseydi bunlar olmazdı.

Ya ne olduysa sonradan oldu çözemiyorum, aileler akraba gibiydi ...... Peki kafamdan nasıl silebilirim

Ya ben şuna bağlıyorum ben aylarca bekledim bir kere bile aramadı, mesaj atmadı anca ben yazınca kısa bişiler yazuyırdu bende çok sinirlendim numarasını silmiştim. Whatustan gördü ondsnmıki..... Ama zaten yazmıyırdu

e aramamış sormamış demek ki istememiş ısrarın anlamı yokmuş.

Başı kötü giden şey ilerde berbat çıkıyor. O yüzden üzülme. Üzülmeyi bırakırsan unutursun

Ya ne olduysa sonradan oldu çözemiyorum, aileler akraba gibiydi ...... Peki kafamdan nasıl silebilirim

Sen şimdi onunla ilgilenmeye ilgini devam ettirmeye devam edersen zaten sana saygısı da kalmaz. Kafandan silmek için kendine başka uğraşlar hobiler bul. Kitap okumanın kafayı meşgul etme özelliği de var. Başka şeyler düşünmeni sağlar.

İşte canım kırılma noktam bu yani bir unutabilsem.. Elektro şok aşk acısı için uygulanır mı acaba vallahi yaptırırım :)
:) onların riskleri var
Senin durumun aşk acısı değil, beklemediğin bu durum zoruna gitmiş, hayal kırıklığı yaşıyorsun.
Aşk acısı, kavuşamayınca büyüyen ve kıymeti artan bir şey. Sevdiğin sana düşmanca davranınca aşıklık rütben arttığından acıyla karışık mutlu oluyorsun ;)
Akşam akşam divan edebiyatına bağladım.
Ne güzel demiş üstadlar;
Aşk üç türlüdür.
Birincisinde onu görünce sevinirsin, görmezsen üzülmezsin. Bu muhabbettir.
İkincisinde onu görünce sevinirsin, görmezsen üzülürsün, bu aşktır.
Üçüncüsünde görsen de üzülürsün, görmesen de üzülürsün. Çünkü bu derttir yani kara sevdadır

Sen şimdi onunla ilgilenmeye ilgini devam ettirmeye devam edersen zaten sana saygısı da kalmaz. Kafandan silmek için kendine başka uğraşlar hobiler bul. Kitap okumanın kafayı meşgul etme özelliği de var. Başka şeyler düşünmeni sağlar.

Hobim fln çok aslında oyalıyırum Kendimi ama tutuldum işte Bi kere, ilk tnşmsmızds saçımda kırık varmı dediğinde saçlarıma dokunup gözlerime Bi bakışı vardıki

Hobim fln çok aslında oyalıyırum Kendimi ama tutuldum işte Bi kere, ilk tnşmsmızds saçımda kırık varmı dediğinde saçlarıma dokunup gözlerime Bi bakışı vardıki
Sen o bakışlara niye kanıyorsun? Erkekler o bakış ve lafları cepte taşıyor ve uygun zamanda kullanıyorlar. Yani onlar için kişi değil cinsiyet önemli

Unutulacak bir şey yok ki

Çok da tın

Kötü bakmış da vs ne önemi var

Ya çok kırıldım hani ilk flört olayımız fln olmasa, sonra böyle olunca..... Gerçekten içim acıdı yani Allah biliyor neyse.. Asıl sorum nasıl unuturym

Nefret ediyorum arkadaş tanıştırmalarından. Tanışıyosun millet elini üzerinden çekmiyor ne oldu ne bitti bilmemne. Hele tanıştığın kişinin de ağzı torba değilse büzülmüyor. Elaleme de kendi dedikodunun yapılmasına fırsat veriyorsun resmen.
Bırak sildiyse sildiler boşver

Boyle adamları çok mu arıyorsunuz yahu . Kım begenır hoslanır boyle adamlardan ? Herseyın bır adabı vardır begenmedınse bıle alır karsına efendı gıbı soylersın bu ne ukalalık boyle. Pis herif.