• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırılan tırnak

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
kızlar tırnağımı kırdım hemde biraz ortasından gitti kanadı ve şuan çok acıyor ne yapsam geçer. uyuşturuculu bir krem vardı anastol idi sanırım adı ondan sürdüm.
sargı bezi ile sardım bir kısmını kestim kopan tırnağn ama diğer kısmı ette olduğu için kesemedim acıyor. uzadıkça atar diye dşünüyorum ama şuan bile acıyor.
üstelik dün birde düştüm aynı elimin baş parmağının üst kısmı da prçalandı. orası da sarılı ayy sargılı sargılı dolanıyorum ben

Napilir bilmiyorum benimde kirildilar tirnaklarim
kalanlarida ben kestim ,ama caresini bilmiyorum
Birkac gun icinde uzamaya baslayinca acisi diner ,gecmis olsun

Kremden sürün bugün öyle beklesin yarın üstüne yarabandı yapıştırın tırnak uzayana kadar öyle kalsın.
Benimde kırılmıştı yarabandı dayanmıyordu normal şeffaf bantla sarmıştım sıkmadan uzayana kadar.
Yoksa fena acıyor.

Kesmeden önce söyleseydin bir kaç yöntemi vardı ama şu an yapabileceğin tek şey uzamasını beklemek. Bu arada geçmiş olsun, gerçekten çok acıyor.

Kremden sürün bugün öyle beklesin yarın üstüne yarabandı yapıştırın tırnak uzayana kadar öyle kalsın.
Benimde kırılmıştı yarabandı dayanmıyordu normal şeffaf bantla sarmıştım sıkmadan uzayana kadar.
Yoksa fena acıyor.

gazlı besle sardım bende

Kesmeden önce söyleseydin bir kaç yöntemi vardı ama şu an yapabileceğin tek şey uzamasını beklemek. Bu arada geçmiş olsun, gerçekten çok acıyor.

kendi kırıldı zaten kesmeseydim ete batıyordu kanattı eti batıp bayağı derinden ortadan kırıldı

Offff:KK61:bunu okuyunca bénim icim cizladi
şuan sargı var diye sızlamıyor ama su falan gelse direk acır sanırım diye sardım iyice birde uzundu tırnaklarım ve ojeliydi :(

13310380_208605486199662_503310824935009995_n.jpg

şimdi durum bu :D

13346551_212743082452569_5043067140154565158_n.jpg

Back