• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırılan dişim

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.158
2.086
448
merhaba kızlar ne derdim olsa direk buraya geliyorum ve yine geldim :)
herneyse yaklaşık 3 yıl önce sakız çiğnerken azı dişimde şiddetli bir ağrı hissettim o an hafife aldım umursamadım,ilerleyen yıllarda sürekli şiddetli agrılarla ugrastım aylarca ağrı kesicilerle ayakta durdum,malum diş doktoru korkusu,uzun zaman hiç agrım olmadı neyse gecen gece durduk yere azı dişimin yarısı elisi kaldı birde baktım ne göreyim kırılan yerin altı çürümüş mahvolmuş bende diyorum saglam diş neden agrısın.neyse bu sabah karar verdim bir diş hastahanesine gittim doktor baktı dedi kanal tedavisi uygulanacak ertesi güne randevu verdı devlet hastahanesı olmasına ragmen yüksek bi meblağ çıkardı,bende özel dr ye bir gideyim hem daha rahat ederim hemde bilgi alırım diyerek gittim tavsiye üzerine bir doktorla görüştüm devletin cıkardıgı masarafın uzerıne az bı mıktar koyup fıyat verdı ve o kadar sıcak davrandıkı diğer randevumu ıptal edip ordan randevu aldım yarın 4 te randevum var.biraz arastırdım konularıda kımısı acıyor aman cok kotu demiş kimiside hiç acımıyor demiş tereddütte kaldım acaba acırmı acımassa hazır gitmişken diğer sorunlarımıda halletmek ıstıyorum.dr nın dedıgınıde gore kanal tedavısı yapılıp gecicçi dolgu yapılacakmıs daha sonra ertesı gun kalıcı dolgu yapılacak ve hıc acımayacakmıs umarım oyle olur.bu konu hakkında fikri olan varsa yorumlarınıza acıgım sağlıklı dişler dilerim herkese

uyuşturuyorlar zaten ben acı hissetmemiştim
korkmana hiç gerek yok :40:

evet doktorumda oyle soyledi eğer iğneden korkmuyorsan başka bişeyden korkmanada gerek yok dedi daha once diş çekimi yaptırmıştım ve iğne vurdugunu dahi duymamaıstım umarım oyle olur.

bende iğneden çok korkarım :83:
ama diş için vurulan iğne gerçekten acıtmıyor

bende iğneden çok korkarım :83:
ama diş için vurulan iğne gerçekten acıtmıyor

yaaa şimdi aklıma geldi birde dolgu yaparken vida filan takıcaz dediii videoları ızlıyorum odum koptuu

yaaa şimdi aklıma geldi birde dolgu yaparken vida filan takıcaz dediii videoları ızlıyorum odum koptuu

Bu konuda endiselenmeyin zaten doktorunuz anestezi uygulayack hiçbir sey hissetmeyecksiniz bile. Bu videolari izlemek sadece kayginizi arttirir. Disinizin buyuk bir kismi harap olduysa ve yapilacak dolgunun saglam olmasi acisindan vida yerleştirilmesi gereklidir zaten. Geçmiş olsun :)

Bu konuda endiselenmeyin zaten doktorunuz anestezi uygulayack hiçbir sey hissetmeyecksiniz bile. Bu videolari izlemek sadece kayginizi arttirir. Disinizin buyuk bir kismi harap olduysa ve yapilacak dolgunun saglam olmasi acisindan vida yerleştirilmesi gereklidir zaten. Geçmiş olsun :)

evet haklısınız yorumunuz içinde tesekkur ederım :) doktorum cok guleryuzlu bır beydı umarım elide hafiftir :)

kızlarrr dişçiden korkanlar burayaa :) evet kafamda deli sorularla dişçi koltuguna oturdum malum kanal tedavisi için doktor acı hıssedersenız elınızle işaret vermeniz yeterli hemen dururum dediğinde korkum tavan yaptı neyne: önce iğne cok aıtmasın diye bi ilaç sıktı sonra iğne vurdu 10 dakıka sonra bır ıgne daha vurdu ıgney bıle hıssetmedım,daha sonra gozlerımı sımsıkı kapattım agzımın ıcıne bısıler oktu ben agzımı yıkıyor fılan zannettım sonra gozlerımı actım arada bır ıgneler makıneler fılan ama ınananın acının zerresını dahııı hıssetmedım cok kısa surdu zaten 20 dakıka gıbı sure gecmıs olsun dedı ıananamadım bıttımı dedım evet boyle kısa kısa seanslarla dişle fazla oynamadan dişi kurtaracagımızı soyledı geçici dolg yaptı ve cuma gune rendevu verdi sakın sakın sakın kimse korkmasın bıdahakı gıdısım gule oynaya olacak :9::9::9:

bu arada bilgisi olan varsa acaba alkol alınabılırmı gecıcı dolgu varken doktorum o konuya degınmeyınce bende soramadım sadece o tarafınızla bırsey yıyıp ıcmeyın dedi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevınırım

bugun 3. kez gittim anestezi yapmadan eski dolguyu cıkardı yenısını yaptı temızledı fılan hıc acımadı persembe kontrole gıdıcem bı sorun yoksa kalıcı dolguya gecıcekmısız bıtsın artık bu işkence ya bence sağlımız elden gitmeden kıymetini bilmek gerekiyor bu diş olsu başka birşey olsun fark etmez

merhaba, geçmiş olsun.. gittiğiniz doktor nerede acaba?

ben bütün gece uyumadan, sabahın bu saatine kadar internette diş hekimi ararken online olduğunuz halde İstanbul mu değil mi onu bile yazmadınız..
teşekkürler cevapsızlığınız için..!!!

ben bütün gece uyumadan, sabahın bu saatine kadar internette diş hekimi ararken online olduğunuz halde İstanbul mu değil mi onu bile yazmadınız..

merhaba geçmiş olsun sanırım zor bir gece geçirdiniz başka bir konu da açmışsınız, konu sahibine bildirim gitmediği için cevap vermemiştir çünkü alıntılayarak sormamışsınız, benim gittiğim dişçi muhtemelen bayram tatilindedir, saat 2ye gelmek üzere gerçi çoktan bir doktor bulmuşsunuzdur ama hospitadent'e gidebilirsiniz, memnun olanlar var.

geçmiş olsun arkadasında dedıgı gıbı alıntılamadıgınız ıcın bana bıldırım gelmedı ve suanda gordum tesadufen açtıgım konulara tek tek cevap verırım asla oyle bır umursamazlıgım olmaz bu tepkınızı canınızın yanmasına verıyorum bılırım ne zordur dısın agrısı doktorum tekirdağda hala agrıyorsa ozelden mesaj atabılırsınız

Back