olursun cnm neden olmayasın.
az önce üni. kimlik kartım koltuğun üstüne düşmüş çantamdan, foto gözüme ilişti. sene 2003 benim saçlar kıpkısacık. arkaları jöleyle havaya kaldırıyodum o kadar kısa. sonra bi kez daha kestirdim 2005 te, gene öyle kısa. şimdi saçım belime değmek üzere. benim istediğim öne alınca göğüslerimi örtecek kadar olmasıydı, hedefimi aştım bile.
sen de başarırsın, hiç korkma. ama kimyasalları ve şekillendiricileri saçından uzak tut. bitkisel şampuan şu an pek uygun olmaz bence senin için,iyice kurutur saçlarını. ama market malı şampuanları da önermem. sebamed in onarıcı şampuanı var onu deneyebilirsin. bi de organicumu çok methediyolar,bi araştır istersen.
gliss in şampuanlarına da bakabilirsin aslında, bi çoğu silikon içermiyor, hem de bitkisel şampuanlara göre daha yumuşak yaparlar saçlarını.
ama saç kremi niyetine dfn garlının maskesini tavsiye ederdim gerçekten, çok çok güzel bi ürün.
kolay gelsin cnm, uzamaz diye düşünme, moralini yüksek tut. sen olumlu düşündükçe saçların da olumlu yanıt verecektir sana.opuyorumnanaktan
Moralimi yükselttiğin için teşekkür ediyorum..
Aslında buna rağmen saçlarım çabuk uzar..
Saçımı boyadım 20 gün olmadan yarım cm diplerim geldii
Sanırım hızlı uzuyor saçlarım ama kırıldığından farkedemiyorum..
Birde bakımlarla desteklesem alır başını gider herhalde..
Bilgilendirdiğin içinde teşekkür ediyorum a.s.