Kırıkkale'de Bana Arkadaşlık Yapacak Yok Mu??

Oturduğum yerde ev bile yok desem yalan olmaz
Sebep ne yani oraya gelin gittin 17 de evlendin ne acelen vardı ailenden hergün işkence mi gördün hergün öldürülmekle Tehtid mi edildin yani neden yaptın bunu kendine

Halk eğitim merkezine git kurslara git iş bul çalış bahçen varsa tarla işi yap evcil hayvan al ilgilen illa arkadaş bekleme birde kendin olgunlaşmadan çocuk yapma

Son düzenleme:
Teyy teyyy ne zılgıt yemişsin guzum.Boşan bari sen (şaka şaka).Halk eğitim kurslarına felan yazılabilirsin hem kafan dağılır hem arkadaş edinirsin.

İllaki arkadaş lazım degil bence.Ben 2 seneye yakın sınava hazırlanıp ders çalışmakla haftasonları da eşimle vakit geçirmekle,sporla,kitaplarla sürekli birşeyler araştırarak evde geçirdim vaktimi.Seninde birşeyler için çabalaman gerekiyor bence.Gelip gitme oturma dedikodu yapma hiçbirşey kazandırmaz çünkü kimseye:)

Yok onu yapmaz bana kıyamaz. Arkadaşım var ama senede bir geliyor. 63 yaşındaki teyzenin torunu. Fransa da yaşıyor
Daha sen çocuksun
Çocuk işini ertele
Eşinle konuş kurslara falan git
Bu yaşta evlenmek gibi bir hata yapmışsın
Üstüne çocuk halinle çocuk büyütmeye kalkma en azından

18 yaşında be diye evlendin peki kuzum?
Şuan senin gerçekten arkadaşlarınla gülüşüp eğlenme zamanın değilmi?
Ahhh ahhh yorumunu okuyunca yazmadan edemedim. 26 yasindayim sevgilimi gectim normal arkadaslarimla bile oturup vakit geciremiyorum annem izin vermiyor saka gibi. 26 yasindayim ve annem izin vermiyorrr !! Kendi yazdigimi okudukca sinir basiyor valla

Ne bileyim akşama kadar dört duvar.. :KK43: Çarşı da tek başına gezilmiyor. İnsan biraz insan olduğunu bir evcil hayvan olmadığını hatırlamak istiyor

X