Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sebep ne yani oraya gelin gittin 17 de evlendin ne acelen vardı ailenden hergün işkence mi gördün hergün öldürülmekle Tehtid mi edildin yani neden yaptın bunu kendine
Halk eğitim merkezine git kurslara git iş bul çalış bahçen varsa tarla işi yap evcil hayvan al ilgilen illa arkadaş bekleme birde kendin olgunlaşmadan çocuk yapma
İllaki arkadaş lazım degil bence.Ben 2 seneye yakın sınava hazırlanıp ders çalışmakla haftasonları da eşimle vakit geçirmekle,sporla,kitaplarla sürekli birşeyler araştırarak evde geçirdim vaktimi.Seninde birşeyler için çabalaman gerekiyor bence.Gelip gitme oturma dedikodu yapma hiçbirşey kazandırmaz çünkü kimseye:)
Daha sen çocuksun
Çocuk işini ertele
Eşinle konuş kurslara falan git
Bu yaşta evlenmek gibi bir hata yapmışsın
Üstüne çocuk halinle çocuk büyütmeye kalkma en azından
Ahhh ahhh yorumunu okuyunca yazmadan edemedim. 26 yasindayim sevgilimi gectim normal arkadaslarimla bile oturup vakit geciremiyorum annem izin vermiyor saka gibi. 26 yasindayim ve annem izin vermiyorrr !! Kendi yazdigimi okudukca sinir basiyor valla