- 5 Mart 2017
- 360
- 301
- Konu Sahibi NeverSayNever--
Yok onu yapmaz bana kıyamaz. Arkadaşım var ama senede bir geliyor. 63 yaşındaki teyzenin torunu. Fransa da yaşıyorBi dayak yemediğin kalmış canım. Haydi ratsgele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onu yapmaz bana kıyamaz. Arkadaşım var ama senede bir geliyor. 63 yaşındaki teyzenin torunu. Fransa da yaşıyorBi dayak yemediğin kalmış canım. Haydi ratsgele.
Yok onu yapmaz bana kıyamaz. Arkadaşım var ama senede bir geliyor. 63 yaşındaki teyzenin torunu. Fransa da yaşıyor
Sebep ne yani oraya gelin gittin 17 de evlendin ne acelen vardı ailenden hergün işkence mi gördün hergün öldürülmekle Tehtid mi edildin yani neden yaptın bunu kendineOturduğum yerde ev bile yok desem yalan olmaz
Herkesin kendi fikri kendi görüşü der susarım. Halk eğitime gitmek istemiyorum.Teyy teyyy ne zılgıt yemişsin guzum.Boşan bari sen (şaka şaka).Halk eğitim kurslarına felan yazılabilirsin hem kafan dağılır hem arkadaş edinirsin.
Benim önerim bitti.Okul ve kurslar dışında nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum zira.(merhemim olsa kendi kafama sürerim)Herkesin kendi fikri kendi görüşü der susarım. Halk eğitime gitmek istemiyorum.
Daha sen çocuksunYok onu yapmaz bana kıyamaz. Arkadaşım var ama senede bir geliyor. 63 yaşındaki teyzenin torunu. Fransa da yaşıyor
Ahhh ahhh yorumunu okuyunca yazmadan edemedim. 26 yasindayim sevgilimi gectim normal arkadaslarimla bile oturup vakit geciremiyorum annem izin vermiyor saka gibi. 26 yasindayim ve annem izin vermiyorrr !! Kendi yazdigimi okudukca sinir basiyor valla18 yaşında be diye evlendin peki kuzum?
Şuan senin gerçekten arkadaşlarınla gülüşüp eğlenme zamanın değilmi?
Kırıkkale'deyim ve tesadüfen gördüm mesajınızı. Tesadüflere inanır mısın?Ne bileyim akşama kadar dört duvar.. Çarşı da tek başına gezilmiyor. İnsan biraz insan olduğunu bir evcil hayvan olmadığını hatırlamak istiyor
Aa cidden miKırıkkale'deyim ve tesadüfen gördüm mesajınızı. Tesadüflere inanır mısın?
Aynen öyle :) 1 haftadır yoktum dönünce moralim bozulduAa cidden mi
NedenAynen öyle :) 1 haftadır yoktum dönünce moralim bozuldu
Vakit geçirecek sohbet edecek kişi çok az ondan. Denizi olan yerde yaşamayı çok isterdim. Sen en çok nerde yaşamak isterdin?