- 5 Mart 2017
- 360
- 301
- Konu Sahibi NeverSayNever--
Kırıkkale'ye gelin geldim. Burada hiç arkadaşım yok. Bana arkadaşlık yapacak kimse yok mu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 katlı aile apartmanı biri 63 yaşında diğeri 45 ben 18Komşun yok mu senin buralara kadar soruyorsun
Önce buradan konuşurum daha sonra buluşadabilirimGuvenip bulusmayacaksin degil mi?
18 yaşında be diye evlendin peki kuzum?3 katlı aile apartmanı biri 63 yaşında diğeri 45 ben 18
18 yaşında mi evlendin3 katlı aile apartmanı biri 63 yaşında diğeri 45 ben 18
Sıkılıyor insan bence böyle konuşman yanlış. İnsanın kimsesi olmayınca bir arkadaş arıyor kendineçok arkadaşı olana madalyamı takılıyorda buradan arkadaş arıyorsun kendine ?
Ailevi sıkıntılar18 yaşında be diye evlendin peki kuzum?
Şuan senin gerçekten arkadaşlarınla gülüşüp eğlenme zamanın değilmi?
eşin arkadaşlık etmiyor mu sana ya da bi işte çalış ben az insan cok huzur diyorum arkadaşlık falan bitti kalmadı artıkSıkılıyor insan bence böyle konuşman yanlış. İnsanın kimsesi olmayınca bir arkadaş arıyor kendine
17 de evlendim. 1.5 yıldır evliyim18 yaşında mi evlendin
Yüreğine indireceksin insanların dur17 de evlendim. 1.5 yıldır evliyim
Valla ne diyim daha çocukluktan yeni çıkmış daha yeni reşit olmuşsun yazık etmişsin kendine ama iş işten ten geçmiş 1 buçuk yıldır hiç mi arkadaş edinemedin çevrende insan yok mu ise gir çalış en azından iş arkadaşların olur17 de evlendim. 1.5 yıldır evliyim