shhypie Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 78 0 36 İstanbul 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #41 hatice92 .!.: anlaşıldı :):) badem yağ hint yağ yılan yağı susam yağı çörek otu yağı çilek yağı ndan sonra dolapta bekleyecek olan bulundu....GLİSERİN....:) Genişletmek için tıkla... :) Umarım siz de faydasını görürsünüz... jhannn.blogspot.com
hatice92 .!.: anlaşıldı :):) badem yağ hint yağ yılan yağı susam yağı çörek otu yağı çilek yağı ndan sonra dolapta bekleyecek olan bulundu....GLİSERİN....:) Genişletmek için tıkla... :) Umarım siz de faydasını görürsünüz... jhannn.blogspot.com
LATHINNAA süt böceğim büyüyor Kayıtlı Üye 14 Mart 2010 258 58 118 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #42 esmercadii .!.: bende kullanıyorum gerçekten işe yarıyo, yanlız ben bi sprey kutusuna koydum 1 kapakgliserin 1 çay bardağı su şeklinde her yıkamadan sonra saçlarıma sıkıyorum ve o şekilde kurutuyorum memnunum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... canım bende uyguladım saçım çok yumuşak ve parlak oldu teşekkürler.kırıklarım çok azdı düzeliyolar ama :)
esmercadii .!.: bende kullanıyorum gerçekten işe yarıyo, yanlız ben bi sprey kutusuna koydum 1 kapakgliserin 1 çay bardağı su şeklinde her yıkamadan sonra saçlarıma sıkıyorum ve o şekilde kurutuyorum memnunum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... canım bende uyguladım saçım çok yumuşak ve parlak oldu teşekkürler.kırıklarım çok azdı düzeliyolar ama :)
S SommerLove Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2011 20 0 36 Eskişehir 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #43 Peki aktardan nasıl isteyeceğiz ?
shhypie Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 78 0 36 İstanbul 18 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #44 SommerLove .!.: Peki aktardan nasıl isteyeceğiz ? Genişletmek için tıkla... Gliserin diyeceksinizi ufak bir şişe kafidir
SommerLove .!.: Peki aktardan nasıl isteyeceğiz ? Genişletmek için tıkla... Gliserin diyeceksinizi ufak bir şişe kafidir
S SommerLove Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2011 20 0 36 Eskişehir 19 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #45 shhypie .!.: Gliserin diyeceksinizi ufak bir şişe kafidir Genişletmek için tıkla... Aldım bugün. 5 dakika sonra uygulayacağım.
shhypie .!.: Gliserin diyeceksinizi ufak bir şişe kafidir Genişletmek için tıkla... Aldım bugün. 5 dakika sonra uygulayacağım.
leylass İyişeyler birdendire olur Kayıtlı Üye 6 Mart 2010 875 7 118 37 Kocaeli 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #46 kızlar banyodan öncemı uyguluosunuz bu karışımı ?
S SommerLove Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2011 20 0 36 Eskişehir 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #47 leylass .!.: kızlar banyodan öncemı uyguluosunuz bu karışımı ? Genişletmek için tıkla... İlk sayfalar da söylendiği gibi : Banyodan çıktıktan sonra sürüyorsun. Öyle kurumaya bırakıyorsun. Durulama yok. :)
leylass .!.: kızlar banyodan öncemı uyguluosunuz bu karışımı ? Genişletmek için tıkla... İlk sayfalar da söylendiği gibi : Banyodan çıktıktan sonra sürüyorsun. Öyle kurumaya bırakıyorsun. Durulama yok. :)
shhypie Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 78 0 36 İstanbul 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #48 SommerLove .!.: Aldım bugün. 5 dakika sonra uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl farketti mi :)
SommerLove .!.: Aldım bugün. 5 dakika sonra uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl farketti mi :)
calanthe Nirvana Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 737 367 648 Ankara 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #49 Bu gerçekten işe yarıyo mu bilmiyorum ama denemek istiyorum, upuzun olamıyo bi türlü saçlarım kırıklarını kestiricem diye
Bu gerçekten işe yarıyo mu bilmiyorum ama denemek istiyorum, upuzun olamıyo bi türlü saçlarım kırıklarını kestiricem diye
calanthe Nirvana Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 737 367 648 Ankara 23 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #50 Bende aldım gliserin denedim,ilk denemem daha umarım işe yarıcaktır :26:
S SommerLove Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2011 20 0 36 Eskişehir 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #51 shhypie .!.: Nasıl farketti mi :) Genişletmek için tıkla... Daha 2 kere denedim. Yumuşacık yapıyor saçı. Daha birşey farketmez sanırım. :)
shhypie .!.: Nasıl farketti mi :) Genişletmek için tıkla... Daha 2 kere denedim. Yumuşacık yapıyor saçı. Daha birşey farketmez sanırım. :)
aniss Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 218 1 66 Nevşehir 28 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shhypie #52 1 kapak gliserini 1 çay bardağı suyla karıştırıyoruz ya bu karışımın tümünü mü uygulicaz tek seferde yoksa birkaç defa kullanabiliyor muyuz?
1 kapak gliserini 1 çay bardağı suyla karıştırıyoruz ya bu karışımın tümünü mü uygulicaz tek seferde yoksa birkaç defa kullanabiliyor muyuz?