- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
spreyi sıktıktan sonra yıkancak mı? kurutulacak mı?
güzel soru evet hangisi yapılacak??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spreyi sıktıktan sonra yıkancak mı? kurutulacak mı?
saclar yıkandktan sonra nemliyken suyla karıstırılıp saclara sürülecek sonrada kurutulacak yada kurutulmayacak :) yani maske gibi sürüllüp yıkanmıyo bildiğim kadarıyla sac serumu gibi kullanılıyo
saclar yıkandktan sonra nemliyken suyla karıstırılıp saclara sürülecek sonrada kurutulacak yada kurutulmayacak :) yani maske gibi sürüllüp yıkanmıyo bildiğim kadarıyla sac serumu gibi kullanılıyo
sprey gibi sıktıktan sonra yıkamayacaksın,normal kurutma yapacaksınız
=)) koruyucu sprey misali sanırım teşekkürler
Deneyinnn faydasını göreceksiniz :)
Hadi bakalım :) sonucu yazarsın.... Bu arada bloğumu takip etmek isteyenlere jhannn.blogspot.combugün aldım yarın sacımı ykadıktan sonra denicem umarım benimde saclarım artık kırılmaz durduk yere :)
Duruladıktan sonra olmuyo bende2 gündür uyguluyorum bu tarifi ama sanki yapıs yapıs oldu yanlısmı yaptımki bişeyi? sizdede oluyomu aynı sey? sürdüğümde kurudugunda ucları hafif beyaz oluyo
2 gündür uyguluyorum bu tarifi ama sanki yapıs yapıs oldu yanlısmı yaptımki bişeyi? Sizdede oluyomu aynı sey? Sürdüğümde kurudugunda ucları hafif beyaz oluyo
Sulu karışımı ben denemedim henüz.Saç maskesi yapar gibi uyguluyorum gliserini saç uçlarıma faydasını da gördüm.Konu sahibi olduğum için söyleme ihtiyacı duydumkızlar peki gliserinli su sürdükten sonra düzleştirici yapılabilir mi.daha beter yanmasın hazır yanık saçlarım :)) bide yapış yapış oluyo diyen arkadaşımız azcık daha su ekle gliserin fazla olmuştur.