Doğal Saç Bakım Kürleri Kırık Saçlara Gliserinn

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
güzel soru evet hangisi yapılacak??

saclar yıkandktan sonra nemliyken suyla karıstırılıp saclara sürülecek sonrada kurutulacak yada kurutulmayacak :) yani maske gibi sürüllüp yıkanmıyo bildiğim kadarıyla sac serumu gibi kullanılıyo

saclar yıkandktan sonra nemliyken suyla karıstırılıp saclara sürülecek sonrada kurutulacak yada kurutulmayacak :) yani maske gibi sürüllüp yıkanmıyo bildiğim kadarıyla sac serumu gibi kullanılıyo

haaa anladım onarıcı sprey misali güzel güzel

haaa anladım onarıcı sprey misali güzel güzel

:) ben artık ümidi kestim saclarımdan hiç sevindirmiyo bu tür seyler beni

2 gündür uyguluyorum bu tarifi ama sanki yapıs yapıs oldu yanlısmı yaptımki bişeyi? sizdede oluyomu aynı sey? sürdüğümde kurudugunda ucları hafif beyaz oluyo

2 gündür uyguluyorum bu tarifi ama sanki yapıs yapıs oldu yanlısmı yaptımki bişeyi? Sizdede oluyomu aynı sey? Sürdüğümde kurudugunda ucları hafif beyaz oluyo

biraz fazla sürmüşsündür daha az sürüp dene

Son düzenleme:
kızlar peki gliserinli su sürdükten sonra düzleştirici yapılabilir mi.daha beter yanmasın hazır yanık saçlarım :)) bide yapış yapış oluyo diyen arkadaşımız azcık daha su ekle gliserin fazla olmuştur.

Sulu karışımı ben denemedim henüz.Saç maskesi yapar gibi uyguluyorum gliserini saç uçlarıma faydasını da gördüm.Konu sahibi olduğum için söyleme ihtiyacı duydum

farkettimde o yapıs yapıslıgı kuruduktan biraz sonra geciyo tesekkür ederim cevaplarınız için :)

anlaşıldı :):)
badem yağ hint yağ yılan yağı susam yağı çörek otu yağı çilek yağı
ndan sonra dolapta bekleyecek olan bulundu....GLİSERİN....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…