• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Kırık Saçlara Gliserinn

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

shhypie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
78
0
36
İstanbul
Bende burada gliserininin saç uçlarına iyi geldiğini okudum ve gittim aktardan aldım çok cüzi bir miktar (3.50 TL).Gerçekten memnun kaldım.Nemli saç uçlarıma uygulayıp beklettikten sonra yıkadım.Aldığım sonuç çok iyi.Kırık,çatallanmış saç uçlarım yok denecek kadar az ki hergün fön,düzleştirici,maşayla işlem yapmama rağmen.Saç uçlarından yakınanlara bu yüzden kestirmeyi düşünenlere tavsiye ederim :49:

bende kullanıyorum gerçekten işe yarıyo, yanlız ben bi sprey kutusuna koydum 1 kapakgliserin 1 çay bardağı su şeklinde her yıkamadan sonra saçlarıma sıkıyorum ve o şekilde kurutuyorum memnunum tavsiye ederim.

bende kullanıyorum gerçekten işe yarıyo, yanlız ben bi sprey kutusuna koydum 1 kapakgliserin 1 çay bardağı su şeklinde her yıkamadan sonra saçlarıma sıkıyorum ve o şekilde kurutuyorum memnunum tavsiye ederim.

ay benimde saçlarımın uçları çok krık değiil ama tiftik tiftik duruo düzeltirmi ki acaba

Saçta ağırlık yapıyor mu peki? Çünkü gliserin biraz balmumu gibi (:

Saçta ağırlık yapıyor mu peki? Çünkü gliserin biraz balmumu gibi (:

yanlız dikkat etmeniz gereken gliserin direk sürülmeyecek. su içerisine katıp saçlarınıza uygulayacaksınız, eğer direk gliserini sürerseniz saçlarınızı kurutur kaş yapayım derken göz çıkarmayalım:34:

su içerisinde seyreldiği için ağırlık yapmıyo saçta, 1 kapak gliserini 1 çay bardağı su içerisinde çözüp sonra nemli saçlara uygulanacak kuru saçlara uygulamayın!!

yanlız dikkat etmeniz gereken gliserin direk sürülmeyecek. su içerisine katıp saçlarınıza uygulayacaksınız, eğer direk gliserini sürerseniz saçlarınızı kurutur kaş yapayım derken göz çıkarmayalım:34:

su içerisinde seyreldiği için ağırlık yapmıyo saçta, 1 kapak gliserini 1 çay bardağı su içerisinde çözüp sonra nemli saçlara uygulanacak kuru saçlara uygulamayın!!
Teşekkür ederim esmercadii spreyi de hazırlayacağım :49:

Back