Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kirik saç uçlari sari saçtami daha az belli olur yoksa koyu renk saçtami?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elenor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

çok çok teşekkür ederim canım yaa Şeniz
benim kendi saç rengim boyatmadım ama boyatırsam siyah istiyodum yani daha cok uzayınca :dance:

çok çok teşekkür ederim canım yaa Şeniz
benim kendi saç rengim boyatmadım ama boyatırsam siyah istiyodum yani daha cok uzayınca :dance:

ayy pardonn cnmm okdr alışmışızkii bu saç boyatma muhabbetine hiç kendi saç rengin olabileceğini düşünmedim biann-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 ozmnn bence kesinlikle boyatmaa cnmm tam esmer güzelisin kesinn bide kakülünün boyuna bayıldımmm bende yan kakül yaptıgımda aynenn seninki gibi gözümün önüne düşüo ve bnce cok hoş duruoa.s ama siyah saçta cok dha güzel göründügünü farkettim suan ve cok kıskandımmmm:dilcikar: hehehe sakaa biyana tatlim nazar degmesinn wala cok güzel saçların war a.s.
bende de aslında buaralar acaip bi koyu saç hastalığı war siyah kadar olmasada baya koyu bi kahveyee boyamak istiorummm du bakalımmmkaydirigubbakcemile2

peki kızlar sze bişey daha sorsammm? su kolestonun kışkırtıcı kahve boyaları fln warya hani siyaha yakın koyu kahve tonları ben saçımı smdi öle bi renge boyasam ilerde dönüşü zor olurmuu? gercii bana çok kalmaz akar gbi gelio ama bilemiorum bide sizin fikrinizi aliim dedimhihoyyyt

iltifat yağmuruna tuttun beni kız utandım
siyah dışında tüm boyalar rahatlıkla akıyormuş canım için rahat olsun o konuda inşallah görürürüz burda seninde yeni saç rengini...kaydirigubbakcemile3
inşallah böyle devam eder saçlarım kırıklardan uzak sağlıklı uzar hep a.s

kız napiim ama gercekten cok begendmm hihoyyyt
dedigmm gbii buaralar acaip bi koyu saç hastalığı var bnde siyah yapmayıı cok istiorumm ama geri dönüşünden korkuorum..
cok saol cnmm tamamm koyu kahve tonlarını rahatlıkla deneyebilirm desene ozmnnkaydirigubbakcemile2
bi iki güne kadar boyatcamm ozmnn eklerimm resmimide cnmm hem dha güzel olur aynı zmnda turplu suyuda yapıcamyaa diplerden rahatlıkla ölçeris uzamasınıdayerimseniben
inşallah tatlimm hepimizinn kırıksız sağlıklııı upuzunn saçları olmasıı dileğiyleee :Saruboceq: cok tesekkür ediorumm yenidenn:1hug:a.s.

aylin86 cokk tesekkür ederimm brz gec oldu ama
bnde koyuya boyamayaa karar verdimm..cok saolun kızlarr cok yardımcı oldunuzz:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…