Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kirik saç uçlari sari saçtami daha az belli olur yoksa koyu renk saçtami?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elenor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

elenor

Ziyaretçi
kızlarr bu konuda fikrinize ihtiyacım var..saçlarım kırık dolu ama kestirmek istemiorum çünkü çooook zor uzuyor.yıllarca kırıkları aldır saç dha sağlıklı uzar dha sağlıklı görünür mantığıyla kırıkları aldrdım ama hiçbi etikisi olmadı, sadece gittikce boyu dha bi kısaldı senağlama son 1 yıldr hiç kırık aldrmadım,çeşitli yağ ve bakımlarla toparlamayaa çaliştm brz etkisini gördümm, uzadı..suan kesinlikle kestirmek istemiorumm uçlarına fln bakım yapıorum hep, ama yinedee yıpranmış görüntüsü war..
suan saçlarım bal köpüğü gbi altın sarısına yakın bi renk. ama güzel diil yaniii boyatalı 4 ay oldu rengin güzelliği gittii matlaştı dipler cıktı flnn..suan saçımı boyamak ve koyu kahve yapmayı düşünüorum..sze soruma gelince başlıkta dediğim gbii sizce uçları kırık ve yıpranmış saçlar sarı saçtamı kendini daha az belli eder yoksa koyu renk saçtamı??kafamçokkarıştı
yani şu, sarı saçların ışığı kırmayıp içinden geçirmesi buyüzden sürekli bakıma ihtitaç duyması, kahve rengi saçların ışığı yansıtarak fönsüzken bile daha sağlıklı görünmesi gbi bi olay warya hani? cnkü bnm tenime ikiside gidio oyüzden suan o yıpranmış görüntüsünü hangisi kapatabilirse yani dha saglıklı bakımlı görünmesini saglayabilirse onu yapmak istiorumm
yardımcı olabilrseniz gercekten cok sevinicem kafayı yicem yoksa bu saç konusunda laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
a.s.

1yıl saç kestirmemek mi şaka yapıyor olmalısın tamam çim ddegil bu uçtan kesildikçe dipten uzasın ama o saçta ne ışıltı vardır ne de hacim uçları saglıksız uzun saç yerine 5cm kısa ama formda görünen saçı tercih ederim öyle kezban gibi uzun saç da çok matah birşey degıl yani sen ne renk yaparsan yap ama acilen kesim yaptır

bencede sen saçını kısa mısa demeden güzel bir model beğenip kestir..
1 yıl saç kestirmemek için uzun bir süre.
koyuya da boya ve hiç bir şekilde sıcak işlem ne yap ne de yaptır..
bu şekilde düzelt saçını..

kesinlikle kırıkları kestirmelisin ama madem öğrenmek istiosun kırıklar açık renk saçta daha çok belli oluo cnm

saçlarım çok kısa ve uçları sarı üstelik usturalı kesim
saçlarım çok sağlıklı bakım yapıyorum devamlı ama kesim ve rengi yüzünden kırık doluymuş gibi
saçlarını önce kestir ama makasla daha sonrada kahve tonlarına boya canım

canım bence loreal amonyaksızın boyalarıyla boya saçını bal köpüğüde var karamelide kahverengiside kumralıda. şimdi saçını boyadıgında saçın yıne işlem görecegi için yıne yıprancak. duzgun bır boyayla bu yıpranmayı en aza indir hiç olmazsa. ve bence koyulaştırm saçını çok. saçın yıpranmışşa ve koyulaştırıdıgında daha kotu oluyor çünkü mat parlamayan bır koyuluk oluyor çünkü ve senin dedigin gibide saç saglıksız oldugundan ışıgı yansıtamıyor.

kızlar hepinize cok tesekkür ediorumm düşünceleriniz ve önerileriniz için..ama 1 yıldır kestirmiorumm dediysemde öyle aşırı fena saman püskülü gbi diil saçlarım..aksatmadan sürekli bakım yapıorummm.suan resmimi koymaya çalişiorum sze.aslında parlak sağlıklı ve hacimli görünüo yanlizca uçları çatal çatal ama o da uzaktan bakınca cok belli diil bn elime alıpta bakınca rahatsz oluorum,yakından bakınca belli yanii.aslında suan boyamayı düşünüorum iştee ben renk konusunda karar veremedigm için, yani sarıda kahvede bana yakıştığı için o yakından baktıgımda belli olan kırık uç görüntüsünü en aza indirmek istedgmden bu başlığı actım..cok saolun önerilerinizii dinliycem bncede güzel bi çikolata kahvede fln daha az belli olur gbime gelio bnmdea.s.

bende saçlarımı neredeyse bir yılır kestirmiyorum saçlarım ne parlaklıgını kaybetti ne yıprandı, şimdi turplu su sayesinde de kırıkta yok daha ne istiyim

kızlar foto eklemeyee çaliştmm foumdan ögrendigim kadarıyla umarım becerebilmişimdir
yani okadarda berbat diil saçlarım aslında. anliorum ama szi bnde eskiden uzun bi süre saçını kestirmeyen birini duydugumdaa şok geçirir nasıll yaa fln derdim,ama snraa anladımkii gercektenn düzenli bakımını yaparsann kestirmesen bile sağlıklı görüntüsünü çok kaybetmio saçlar.ayy banada hak verinn amaa, çook severim uzun saçı ama yıllarca saçım omuz hizamdann aşağı inmemiştii ortaokuldan beriisenağlama son zmnlarda bukdr uzayabildi..yaniii ben öle kezban gbi diill, göğüs kafesi hizamda olsun yeter diorummyerimseniben

fairylikecmm slmm burda kızlara tesekür edip turplu suya geliodum bendee hehekaydirigubbakcemile3 senin konuyu saptırmamak için yeni konuyu açiim dedma.s evett tabii turplu suyunda etkisini unutmamak lazımmm ben 3 kere yaptım gerciii son bikaç gündür pek uygulayamiorumm soğuklar başladı üşüorum kafamdayken brzz ama bgn yrn yeniden başlıcamm walaa..bu saçlar kestirmedenn sağlıklıı uzicaaakkkk iştee okdr:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile2
buaradaa foto eklemeyee çaliştimm ama yapamadımm sanırım yaaa:uhm:

bende saçlarımı neredeyse bir yılır kestirmiyorum saçlarım ne parlaklıgını kaybetti ne yıprandı, şimdi turplu su sayesinde de kırıkta yok daha ne istiyim

aaa buaradaa cümlenin sonu smdi kafama dank ettiii nası yaniii turplu su senin kırıklarınıdamı onardı:1shok: ben buna konuda hiç rastlamamıstımmm.yadaa belkii okdr cok okudumkii artık hepsii birbirne girdii ve unuttumsırnaşık şey cnmm cok saoll egerr öleysee bu gercektenn nimet walaa üşüsemde etsemde yrn başlıorum ozmnn tekrardann cok saol cnmm:1hug:

kıslar pardon bu 4. msgım olucak sanırım umarım smdii yapabilmişimdir

canım bak anlatıyorum şimi ImageShack.com - Your Photo and Imaging Portal [imageshack.com] sitesine gir.
ordan gözattan resmini bul seç
sonra host it bas bekle sonra resim yüklenmiş olacak ve resmin altınaki adreslerden forum1 yazana çift tıkla ve sağ kopyala de buraya gel yapıştır ve cevaplaya bas bu kadar işte canım...
ince düşüncenden dolayı da teşekkür ediyorum Şeniz

Saçların gayet hoş görünüyo bence canım üstelik rengi de çok güzel :)

yapmışsın bile bencede gayet sağlıklı a.s
bak canım simdi resmimi koyuyorum benim saçlarım simdiye kadar 2-3 cm kırıkla dolu olmalıydı ama simdi sıfır nazar değmesin resmimi koycam simdi gerçi turplu suda vardı ama bunu az önce çekildim

Son düzenleyen: Moderatör:

evt cnmm cok şükür yapabildim sonundaa yinede cok saol:1hug: ayy walaa süper olur cnmm bekliorumm resminii eger öleysee walaa hiç üşenmeden 2 günde bir diil hergün bile yaparım bn bu turplu suyu hihoyyytkaydirigubbakcemile3 gerci bu benm sacımınn bikaç ay önceki halii smdii brz rengi deiştii açıldı iştee dipler cıktı ama aynenn böyle parlıoo ve salıklı yanii öle kestirmiorum die berbat ötesii diil..sende kestirmiomussun cnm yanliz olmadgma sevindmm heheekaydirigubbakcemile5

Saçların gayet hoş görünüyo bence canım üstelik rengi de çok güzel :)

cnmm cok tesekkür ederimmm cok mutlu ettin bni
ama bu renk kalmadı tatlimm yaa buaralar çok foto cekilmediğim için bunu koydum smdii cabuk olsun diee, bu bikaç ay önceki halim..renk brz deiştii acıldıı dipler cıktıı flnn oyüzden deiştrmek istiorummyerimseniben

alıntı olmasın lütfena.s. elenor bak canım silicem sonraŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
benim saçlarımla en cok oynadıgım yer önleridir ona ragmen böyle işte turp sayesinde

benim saçlarımla en cok oynadıgım yer önleridir ona ragmen böyle işte turp sayesinde

ayy cnmm cokk güzell saçlarınn yaaaaaaaa bayıldım walaa nazar değmesiiinnn
gayette sağlıklı görünüoo dedign gbiii demekki illaki kestirmek gerekmiomus dmi amaa:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 buaradaa renginede bayıldımm tatlimm sacının acaip gtmiş tenine aslında bnde böyle koyu bi renk istiorumm yakışırda gbime gelio ama kararszımm bilmiorumm yahuuuusırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…