- Konu Sahibi adanalxix ebru
-
cnmm hiç ama hiç takma kafana kırık beyaz gelinlik okadar asil okadar şık duruki anlatamam sana. bende tercihimi kırık beyazdan yana kullandım we hiçte pişman değilim, sende olma gerçekten çok güzel duro..
pazar günü 2 düğüne gittim, birisinde kırıkbeyazdı diğerinde normall.. normal beyaz olan gelinlik ışıkların altında çok çiğ göründü gözüme(belkide kumaşındandı) gelinliğin beyazlığından başka yerlere odaklanamıosun, ama kırıkbeyaz olan gerçekten ben burdayım diodu herşeyle bütünlük sağlıodu yerimseniben çok güzel bi seçim yapmışssın bence, güle güle kullanopuyorumnanaktan
geri dönme şansım yok gelinlik dikilmeye başladı bile allahım sen içime sinerek gymeyi nasip et
ebrucum bende adanada oturuyorum ve benim de senin düşüncelerinin aynısı gibi tereddütlerim vardı. çünkü hep hayalim kar beyaz bi gelinlik giymekti. ama inan hem adana da hem istanbulda bu konunun uzmanları diyebileceğim profesyonel insanlardan fikir aldım ve kesinlikle KIRIK BEYAZ dedi herkes! ve ben gelinliğimi 2 kere giyeceğim. hem adanada hem istanbulda. benimkiside 2 hafta önce dikilmeye başlandı. vera wang ın bi modelini çaldım bende. hep pozitif bakıyorum, benim gelinliğim çok güzel olacak! sende hep öyle düşün, gelinliğim çok güzel olacak de! bu arada ben adana da çok terzi ve modaevi gezdim. merak ettim seninki nerde dikiliyor cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?