• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kırık beyaz

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
96
35
Konya
ben gelinligin bembeyaz olmasındn yanaydım hep ve bu konuda tek fikirdeydm gelinlik ararken elimde modelle geziyordum adananın sıcagında siz düşünün nasıl gezilir adam bana o modeli bırk gel dedi bi gelinlik gösterdi giydm bayıldım ama kırık beyaz tamam budur dedm ama daha sonra mankende görünce gelinligi hiç hoşuma gitmedi şimdide beyaz gelinlik görünce acaba kırık beyazla hatamı yaptım diyorum:(:(:(:(:

bende illa süt beyaz olsun dıyenlerdendim canım,ta ki gelınlıkcıme gıdıp sırf modelı uzerımde görmek ıcın kırık beyaz gelınlık gıyene kadar... süt beyazda cok sguzel oluyor canım ama ınan aksam o salonda o ısıklar altında kırık beyaz o kadar asaletli görünüyor kı... fotograflarda o kadar guzel cıkıyor ki... tercih senın canım 1 kere gıyeceksın... eger acaba mı dıye tereddüt edeceksen baska modellere bak canım.. cunku bır kere gıyeceksın,içine sinmeli...

ya bende cok gelditler yasamıstım canım ama ınan sacların makyajın takın hepsı bır arada olunca öle içine sniyor ki... hıcc sıkıntı yapma canım,keyıf almaya bak...

cnmm hiç ama hiç takma kafana kırık beyaz gelinlik okadar asil okadar şık duruki anlatamam sana. bende tercihimi kırık beyazdan yana kullandım we hiçte pişman değilim, sende olma gerçekten çok güzel duro..
pazar günü 2 düğüne gittim, birisinde kırıkbeyazdı diğerinde normall.. normal beyaz olan gelinlik ışıkların altında çok çiğ göründü gözüme(belkide kumaşındandı) gelinliğin beyazlığından başka yerlere odaklanamıosun, ama kırıkbeyaz olan gerçekten ben burdayım diodu herşeyle bütünlük sağlıodu yerimseniben çok güzel bi seçim yapmışssın bence, güle güle kullanopuyorumnanaktan

benimde gelinlik ararken tek düşüncem iki parça ve bembeyaz bi gelinlik almaktı ama tek parça kırık beyaz aldım ama bu tamamen içine sinmekle alakalı ben gelinliğimi adıktan sonra marka olsun sıradan bi gelinlik olsun bakıp iç geçirmedim bence rengine modeline takılma içine siniyorsa içinde mutluysan hiççç kafanı karıştırma bence

Bende kırık beyaz gelinliklere bayılıyorum çok asil duruyor
şimdi evleniyor olsam tereddüt etmeden kırık beya gelinlik seçerdim
mutluluklar dilerim

evet kırık beyaz gelinlikler çok hoş duruyo modelinde etkisi büyük tabi ama şşimdi evleniyo olsam kırık beyaz olurdu tercihim.

cnmm hiç ama hiç takma kafana kırık beyaz gelinlik okadar asil okadar şık duruki anlatamam sana. bende tercihimi kırık beyazdan yana kullandım we hiçte pişman değilim, sende olma gerçekten çok güzel duro..
pazar günü 2 düğüne gittim, birisinde kırıkbeyazdı diğerinde normall.. normal beyaz olan gelinlik ışıkların altında çok çiğ göründü gözüme(belkide kumaşındandı) gelinliğin beyazlığından başka yerlere odaklanamıosun, ama kırıkbeyaz olan gerçekten ben burdayım diodu herşeyle bütünlük sağlıodu yerimseniben çok güzel bi seçim yapmışssın bence, güle güle kullanopuyorumnanaktan

imza zabın

Ben beyaz taraftarıyım, nitekim de bembeyaz bir gelinlik giydim...

Gelinliğin sembolu beyazdır benim düşüncem...

Ama birkaç senedir kırık beyaz modası var...

Tercih meselesi, mutluluklar canım şimdiden...

benim gelinligimde kırık beyazdı kendi istegimle diktirdim.ama salonda olacaksa ışıklara cok dikkat et benim salonun ısıkları beyazdı cok berbat basit göründü gelinligim ama sarı ışıkta mükemmel duruyor kırık beyaz kendini belli ediyor.benim studyo fotolarım süper olmuştu ışıktan yani.ışıga dikkat et canım mutluluklar

geri dönme şansım yok gelinlik dikilmeye başladı bile allahım sen içime sinerek gymeyi nasip et

ebrucum bende adanada oturuyorum ve benim de senin düşüncelerinin aynısı gibi tereddütlerim vardı. çünkü hep hayalim kar beyaz bi gelinlik giymekti. ama inan hem adana da hem istanbulda bu konunun uzmanları diyebileceğim profesyonel insanlardan fikir aldım ve kesinlikle KIRIK BEYAZ dedi herkes! ve ben gelinliğimi 2 kere giyeceğim. hem adanada hem istanbulda. benimkiside 2 hafta önce dikilmeye başlandı. vera wang ın bi modelini çaldım bende. hep pozitif bakıyorum, benim gelinliğim çok güzel olacak! sende hep öyle düşün, gelinliğim çok güzel olacak de! bu arada ben adana da çok terzi ve modaevi gezdim. merak ettim seninki nerde dikiliyor cnm?:utangac:

ebrucum bende adanada oturuyorum ve benim de senin düşüncelerinin aynısı gibi tereddütlerim vardı. çünkü hep hayalim kar beyaz bi gelinlik giymekti. ama inan hem adana da hem istanbulda bu konunun uzmanları diyebileceğim profesyonel insanlardan fikir aldım ve kesinlikle KIRIK BEYAZ dedi herkes! ve ben gelinliğimi 2 kere giyeceğim. hem adanada hem istanbulda. benimkiside 2 hafta önce dikilmeye başlandı. vera wang ın bi modelini çaldım bende. hep pozitif bakıyorum, benim gelinliğim çok güzel olacak! sende hep öyle düşün, gelinliğim çok güzel olacak de! bu arada ben adana da çok terzi ve modaevi gezdim. merak ettim seninki nerde dikiliyor cnm?:utangac:

Arkadaşlar ben de gelinliğimi diktireceğim ve bu aralar modaevlerini dolaşıyorum. Adana'da nereyi önerirsiniz? Ayşem (Atatürk Caddesinde Ariplex'in olduğu binada) ve Gözde (Vakıflardaki değil; zaten vakıflara hiç bakmadım bakmayı da düşünmüyorum- Sun sineması sokağındaki Gözde) arasında kaldım şimdilik, Hatun Ayşe pek içime sinmedi tabi henüz gitmdiğim yerler de var. Zor işler gerçekten de... Fiyat olarak da 1000-1500 arası kiralık için, Satılık da 1500-1800 arası dediler. Modelimi de ekliyorum.

Back