Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı? Krem mi?

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Arkadaşlar artık beyaz kalmadı zaten,hep kırık beyaz,hatta kreme yakın tonlar var,benim beğendiğim modelde krem denedim,çok hoştu ama krem de gelinlik havasından çıkıp abiye gibi mi oluyor sanki,kırık beyaz daha mı hoş olur sizce de :kedi:?

kırık beyaz güzle cnm krem sanki kirlenmiş gibi duruyor..şahsen benim baktıgım denedigim krem gelinlikler öleydi:)

Benim gelinliğim krem rengi.

İlk gördüğüm anda modeline, rengine vuruldum. Birde ben buğday tenliyim,üstüne birde yazın yanınca bronz gibi duruyorum :) O yüzden yüzüme bu rengin daha iyi yakışacağını düşündüm. Ve çok hoş oldu. Provada denedim, çok güzel görünüyordu.

Dediğin gibi artık kimse beyazı tercih etmiyor ya da çok az....Umarım herşey gönlünce olur. Sevgilerimle..

benim gelinlikçim artık 5-6 senedir beyaz gelinlik hiç sipariş gelmiyo dedi. kırık beyaz ve krem dikiyoruz dedi.
bende hep kırık beyaz olacak derdim gelinliğim. ama krem benim beğendiğim modelde çok ağır durdu.
modelden modele değişiyo mesela kimisinde kırık beyaz hoş oluyo kimisinde krem. ben sarı saçlıyım o açıdan krem gelinlik yakıştı bana.

cnm benim gelinliğim kırık beyaz ama gelinliğin sende nasıl durduğu çok önemli o yüzden sana hangisi yakışıyorsa öyle al gelinliğini

bi defa o yanlış ben hala görüorum bembeyaz gelinlik ve bencede gelinliğin özelliği beyaz,sen renk soruyosun ama krem değil tabiki ekru daha ii kremin yanındaa.s

bence kırık beyaz ,benimki kırık beyazdı ,hatta şimdi beyaz olsaydı dahamı güzel olurdu diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

bence kırık beyaz bende inci beyazı aldm kırık beyaz gbi yani artık beyazn modası geçti gibi

bence krem çünkü kırık beyaz da beyaza çok yakın bir renk..Neredeyse beyaz..Artık gelinlikler bembeyaz olmuyor.ınci beyazı yada krem..

aman krem gelinlikmi olur yaa...gelinliğin anlamı,özelliği kaçmaya başladı gitgide,iyice abarttılar:umursamaz:

gelinlik dediğin beyaz olur...ama öyle çiğ,süt beyaz güzel olmuyor basit duruyor,kumaşın kalitesi bile görünmüyor.....o anlamda beyaz gelinlik yok demişlerdir.....kırık beyaz diyorum bende ama öyle kreme bakan,bej tonlarıda değil,şu inci beyazı dediğiniz benim kastettiğim sanırsam....

ağır duruyor,kaliteli duruyor....ama iyicee kreme kaçanlar hiç hoş değil bence...iyi artık tonunu koyulta koyulta yakında kahverengi gelinlikler çıkarsempatiksalakcinni

benım gelinliğimde kırık beyaz dikiliyor kaç modaevi gezdiysem hepsi beyaz gectı artık kırık beyaz vede krem diyor tabı zevk meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…