- 12 Haziran 2016
- 928
- 1.798
Herkese merhaba. Ben 3 gün önce ayağımı burktum. Aynı gün acil servise gittik. Röntgen çekildi. Doktor kırık, çatlak vs olmadığını sadece incindiğini söyledi. Krem verdi, bandajla sarın, yüksek tutun dedi gönderdi. Bugün içime sinmedi açısından tavsiye üzerine bir profesöre göründüm. 3 gün önce çekilen röntgene baktı. Kırık olabileceğini ameliyat veya alçı gerekeceğini söyleyip yeniden röntgene yönlendirdi. Bu sefer tahminimce daha iyi makinelerle daha detaylı bir şekilde röntgen çekildi. Doktorun yanına gittik. Parçalı kırık olduğunu söyledi. Şişlik inene kadar atel, sonrası için 4-6 haftalık alçı olacağını söyledi ve atele sarıldı.
Şimdi benim kafamı kurcalayan bir durum oldu. İlk doktor aynı kırığı nasıl göremedi? İlk röntgen filmlerini hemşire, doktor, tıp öğrencisi birkaç arkadaşıma gösterdim. Hepsi kırık yok dedi. Ama profesör kırık diyip ona göre yol aldı. Bu sefer çevremden özeldeki profesör para için bile böyle demiş olabilir demeye başladı insanlar. Canım burnumda iyice kafam karıştı. Kırık yoksa böyle bir şey yapmaz herhalde kimse diye düşünüyorum. Böyle bir durumda napmam gerekir? Kime güvenip yol alacağım?
Bir de kırık ile ilgili beslenme, hareket vs her türlü önerinize açığım. Nelere dikkat etmem lazım? Şimdiden teşekkürler
Şimdi benim kafamı kurcalayan bir durum oldu. İlk doktor aynı kırığı nasıl göremedi? İlk röntgen filmlerini hemşire, doktor, tıp öğrencisi birkaç arkadaşıma gösterdim. Hepsi kırık yok dedi. Ama profesör kırık diyip ona göre yol aldı. Bu sefer çevremden özeldeki profesör para için bile böyle demiş olabilir demeye başladı insanlar. Canım burnumda iyice kafam karıştı. Kırık yoksa böyle bir şey yapmaz herhalde kimse diye düşünüyorum. Böyle bir durumda napmam gerekir? Kime güvenip yol alacağım?
Bir de kırık ile ilgili beslenme, hareket vs her türlü önerinize açığım. Nelere dikkat etmem lazım? Şimdiden teşekkürler