- 15 Ağustos 2021
- 301
- 240
- 18
Sormayın hep şu asmr videoları yüzünden galiba :)Karı toprağı anladım da çimento kiremit nedir yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormayın hep şu asmr videoları yüzünden galiba :)Karı toprağı anladım da çimento kiremit nedir yahu
Bugün yedim:) evet eksikliğim var hamilelik öncesi yoktu bunlarDemir eksikligi gelsi aklima.. kar ye temiz bi yerden o en masumu
Hala niye yiyorsun arkadaşım yaEki Görüntüle 2998111
ben 15 yaşımdan beri bundan yiyorum tesadüf 25 yaşımda demir eksikliği olduğunu öğrendim ilaç kullandım yemeğe devam ediyorum 37 yaşındaym
Yine de çok yemeyin aman. Hava soğuk sonuçtaBugün yedim:)
Merhaba haklısınız ama işte 1 hafta o istekle çıldıracaktım:)Hala niye yiyorsun arkadaşım ya
konu sahibi kendinizi tutun dr a gidin Allah korusun bebeğinize birşey olur kar temiz falanda ustünde virüs bakteri ne var biliyor musunuz yapmayin ya
Onu da düşünerek tadı damağımda kalarak bıraktım:)Yine de çok yemeyin aman. Hava soğuk sonuçta
Evet Toprak da yemek istiyorum ama şimdilik kar yedim:)
Ne kadar dusuk? Normalde zaten demir eksikligi iyi degil unutkanlik yorgunluk vs yapabiliyor.. ama gebeyken daha onemli, dogum icin ozellikle. Demiri cok dusuk olanlarin dogumda cok kan kaybetme riski var. Normali 500 ml.Bugün yedim:) evet eksikliğim var hamilelik öncesi yoktu bunlar
canım evli değilim gebed de değilim demir eksikliği işteHala niye yiyorsun arkadaşım ya
konu sahibi kendinizi tutun dr a gidin Allah korusun bebeğinize birşey olur kar temiz falanda ustünde virüs bakteri ne var biliyor musunuz yapmayin ya
Demir eksikliğiniz artmış olabilir, bir dahiliye uzmanına görünmeniz iyi olur. Geçmiş olsunMerhabalar
son bir haftadır
Katır kutur kar çimento tebeşir kiremit yemek istiyorum.bunun için asmr videolarını izliyrum izledikçe daha da artıyor arttıkça izleyelim geliyor.
Şuan bulunduğum şehre kar yağıyor yiyen var mı? Çok önermiyorlar.yardim edin.hafif Demir eksikliği var ama hiç böyle olmadım.