Kireç, çimento, kar, kiremit vs yeme isteği

MephisTo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
301
240
18
Merhabalar
son bir haftadır
Katır kutur kar çimento tebeşir kiremit yemek istiyorum.bunun için asmr videolarını izliyrum izledikçe daha da artıyor arttıkça izleyelim geliyor.
Şuan bulunduğum şehre kar yağıyor yiyen var mı? Çok önermiyorlar.yardim edin.hafif Demir eksikliği var ama hiç böyle olmadım.

Kardan zarar gelmez temiz bir yerden alıp üzerine az pekmez döktün mü oldu mu kar helvası Ama diğerlerini aşermek anormal mutlaka doktorunuza danışın, size uygun takviyeleri verir

Arkadaşımın annesi hamileyken toprak yermiş avuç avuç. Aslında çok yaygın bir hamile problemi.
Bir değeriniz eksik olabilir, kan testi verin, ne eksikse vitamin takviyesi alırsınız.

Kuzenimin oğlu ütü masasında ki süngerleri yiyordu ben görünce şok oldum gizli gizli hemde. Etraftan kaybolunca ıvır zıvır odasına girdim sinmiş köşeye parmaklarıyla koparıp koparıp yiyordu kuzenime söyleyince bazen duvarı kazıp betonları yiyormuş. Acil yardım alması gerekiyor dedim ve ısrarla direttim. Dr götürdüler değerlerine bakıldı ciddi şekilde Demir eksikliğinden dolayı yaptığını söylemiş dr. Neyse ki düzeldi çok şükür. Siz böyle yazınca aklıma direkt o geldi

ben de pika olabilir diyorum, normal değil. hemen bir kan verip baktırsanız içiniz rahat eder

İlk hamilelegim de vim canım istemişti hemde öyle böyle değil koklamaktan burnum başka koku almaz olmustu. Son aylarımda geçti neyseki.

Hamilelerde bunun olduğunu tv’deki programlarda görmüştüm daha önce. Değerlerinizde eksiklik olabilir onların da öyleydi, bi doktora görünün mutlaka

Doğurduğun anda bu saçma istek geçecek :) ben kocama benzin istasyonuna gitsek az koklasam, bahçeyi az yıkasam toprak koksa diyordum. Hatta bi tane deterjan vardı canım onun kokusunu çekmişti gidip lavobayı yıkıyordum sürekli.
Ağzım sulanıyordu sanki içime doya doya çeksem geçecek gibiydi.
Vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş.
Kadın Doğum doktorunuza söyleyin. Muhtemelen doğum sonrası demir, kan takviyesine devam eder.
Şu an takviyeleri kesmişlerdir tahminimce.
Yiyebiliyorsanız et yiyin. O biraz da olsa sakinleştiriyor.

Büyük ihtimalle demir eksikliğinden. Ben de sabun yemek istiyordum sürekli. Bir keresinde tam isiracakken dedim dur, sende bir sorun var kızım. Psikiyatriye gittim kan değerlerime baktı. Kedi kadar kanım kalmış meğerse. Ciddi demir eksikliğim varmış. Regl donemlerim çok kanamalı geçiyordu. Tedaviyle kurtuldum çok şükür.

ben 15 yaşımdan beri bundan yiyorum tesadüf 25 yaşımda demir eksikliği olduğunu öğrendim ilaç kullandım yemeğe devam ediyorum 37 yaşındaym

Arkadaşımın annesi hamileyken toprak yermiş avuç avuç. Aslında çok yaygın bir hamile problemi.
Bir değeriniz eksik olabilir, kan testi verin, ne eksikse vitamin takviyesi alırsınız.
Evet Toprak da yemek istiyorum ama şimdilik kar yedim:)

Evet sanırım demir eksikliğinden kaynaklı bende ama yine de çok saçma çimento ve kireç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…