Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiraz sapı suyu
- Konu Sahibi mizdamiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kiraz sapı kiraz sapı çayı kiraz sapı çayı içenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
KıRAZ SAPIYLA ZAYIFLAMA : Yarım litre kaynar suya 30 gr kiraz sapı eklenip 10 dakika kadar demlenir ve günde 3 fincan aç karnına içilir. Özellikle menapoz dönemindeki kadınların şikayetlerine de çok faydalıdır
Kiraz sapı ile hazırlanabilen bir diğer tarifimiz daha var ; Aslında bu karışık bir bitki çayı. Küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz.
Kiraz sapı ile hazırlanabilen bir diğer tarifimiz daha var ; Aslında bu karışık bir bitki çayı. Küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz.
- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
Kiraz sapinin kilo verdirdirgini bilmiyordum ben onu aybasi agrilarim icin iciyorum ve karnim sismiyor bunu aybasi oldugum zaman hergun sabahlari ac karnina iciyorum
5 dakka tam olarak kaynatip suzulup icilmeli arkadaslar kaynar suda bekletilirse vitaminler sokulmuyor saplardan, bilmis olun yoksa bosa icersiniz
5 dakka tam olarak kaynatip suzulup icilmeli arkadaslar kaynar suda bekletilirse vitaminler sokulmuyor saplardan, bilmis olun yoksa bosa icersiniz