Kiraz Mevsimi Fox TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Son olarak Fox Tv’de Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yönetmenliğini yapan Filiz Gülmez Pakman bu sıralar yeni bir gençlik dizinin hazırlığı içerisinde.
Yapımcılığını Süreç filmin üstleneceği yeni dizisinin adı “Kiraz mevsimi”. dizinin senaryosunu Aslı Zengin kaleme alırken, dizinin müziklerini İnanç Şanver yapıyor.Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Serkan Çayoğlu, Aslı Zengin, Özge Gürel ve Mehti Aras Aydın’ın rol alacağı dizi önümüzdeki günlerde FOX ekranlarında yayınlanacak.
“Kiraz mevsimi – Aşk zamanı olarak bilinir. Belki de çok kısa ama en sevilen dönem…”

[video=youtube;fok1RlOhZ1w]http://www.youtube.com/watch?v=fok1RlOhZ1w[/video]

dağhan külegeç sonunda yeni bir projede, yaz dizileri mecburen izleniyor
inşallah samimi ve masum bir gençlik dizisidir
:KK6:
foxun diğer dizilerine benzemesinde:KK1:

çok keyifli ya bozmazlarsa ben çok beğendim çok samimi olmuş oyuncular kurgu falan :KK69::KK69:

Son düzenleme:
Dağhanı görünce izlemeye karar verdim yoksa bakmazdım yaz dizisi işte kışa kalacağını pek sanmıyorum

Coook tatli bi dizi yaa :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

O diziyi izlemistim bende kiraz mevsiminin sadece bir sahnesini izlememle o dizi canlandı aklımda tabiki o dizi 40 lı yaşları anlatiyordu. Korenin yerini tutumaz ama umarım güzel iş çıkarırlar :):)

A Gentleman's Dignity

Uyarlama diye söylediler mi ? Ben hiç duymadım.

Birileri fark edene kadar kendi senaryosu fikirleriymiş gibi gösteriyorlar hep.

Kendileri soylediler mi hic blmyorum.. kore dizileri hayrani yaknlarmdan duydm.oyle oldgnu :)

ben çok beğendim diziyi ya
cidden çok hoş bi biçimde işliyolar

asil bayramda koymalari gerekirken niye koymazlar yeni bölümleri oldum olasi anlamam
herkes evde, izlenirdi ne güzel... haftaya kadar bekle simdi :44:

ayyy her bolumu ayri bi sok yaratiyo bu dizi
ama cokta uzuluyorum izlerken mete seymaya oykunun onunde evlenme teklif edince cokkk uzuldum ben yaaa

Bi kiza aldigi hediyeyle, bir digerine evlenme teklif eden basit insan modeli...
cok sinir bozucuydu

Kore dizisinden uyarlama olduğu yetmiyor, birde Zeynep-Kerem sahnelerinin benzerlerini çekiyorlarmış.Olacak şey değil. :KK62:

X