Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
E kimimiz yalida otururuz kimimiz 1 goz odada. Kiraniz kac lira derken sacma soru olmamis mi sizce? Derseniz ki gecinme problemim var ona gore konusuruz
istanbulda yaşıyorsanız piyasaya göre ucuz bile, diğer şehirleri bilmiyorum. ama şu var istanbulun aynı semtinde iki farklı sokağın bile kira bedelleri aarasında 2 kata kadar fark olabiliyor, o yüzden kıyaslamak doğru değil. ekonomistlere göre ev kirası ya da kredi ödemesinin toplam gelirin 3 te 1 ini geçmemesi gerekiyormuş, ne kadar doğru bilemiyorum.
Ben yiyemedim al sen ye demiyosunuzki sanki bedavadan para veriyosunuz! Siz ona para veriyosunuz karşılığında evinde oturuyorsunuz Ayrıca hangi şehirde hangi mahalle de oturuyoruz eviniz kaç odalı doğalgaz varmı yoksa sobalı mı biz bunları bilmeden ne yazalım Kira pahalı geliyorsa daha ucuz bir eve geçebilirsiniz veya sizde çalışabilirsiniz
Aidat normal bina eski derken kaç yıllık? Benim yaşadığım yerde 900 den aşağı kiralık ev Yok benim kendi evim kiracı değilim ama beş yıl önce 750 tl kira 100 lira aidat ödüyordum ev aldı ailem taşındım her ay 150 lira aidat Yılda iki kez 750 lira extra para topluyorlar sitenin borcu var diye bence siz halinize şükredin neler var neler
Bu nasil bi dusunce anlayamadim Sokakta yada cadirda yasayin o zaman Bilmiyorum farkindamisiniz ama barinma ihtiyacinizi karsiliyorsunuz bu paranin karsiliginda Odediginiz rakam da piyasa sartlarina gore gayet uygun İnsanlar binlerce lira para verip ev alip yatirim yapiyo 100 liraya kiraya veremez herhalde