kiralık yada satılık uygun elektrilki pompa arıyorum...

hacercokkucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
26
0
36
İstanbul
merhaba yeni doğum yaptım sezeryandanda dolayı ilk günlersütüm gelmedi şu an bebeğim 10 günlük göğsümü hiç almıyor memeucu denedik şekerli su sürdük ne yaptıysam olmadı almıyor ciyak ciyak ağlıyor.manuel pompayla çekiyorum biraz içsin diye az geliyo zaten onlada saatlerce uğraşıyorum 10cc belki çıkıyor.eğer elinde elektrikli pompası olan varsa uyguna satabilecek bana yardımcı olurmusunuz?

maalesef elektrikli değil manuel kullandım. elektrikli olsaydı hediye ederdim sana. manuel olarak ne denedin ben lansınoh tan çok memnun kalmıştım. 25 tl ye almıştım eczaneden :31:

arkadaşım wee ninkini almıştı hastanedeyken tşk ederim keşke bulabilsem.sütüm az geliyo pompa artık acıtıyo çocuğum hep mama alıyo alıştı iyicene.

Ben satabılırım, bozulmustu e bebege gtrdum,sıfır motor verdıler.sutum azaldı ztn, mama ek verıyorum, pompoaya ıhtıyacm olmadıgı ıcın satıyorum,

merhaba yeni doğum yaptım sezeryandanda dolayı ilk günlersütüm gelmedi şu an bebeğim 10 günlük göğsümü hiç almıyor memeucu denedik şekerli su sürdük ne yaptıysam olmadı almıyor ciyak ciyak ağlıyor.manuel pompayla çekiyorum biraz içsin diye az geliyo zaten onlada saatlerce uğraşıyorum 10cc belki çıkıyor.eğer elinde elektrikli pompası olan varsa uyguna satabilecek bana yardımcı olurmusunuz?

canım ben ameda kullanıyorum cok memnunum ablam da esım de aynısından almıs evde 2 tane var anlayacagın ıstersen verebılırım daha ambalajında bı kere kullandım kargo bı gecıktıgı ıcın ama sterıl ettım ama ıstersen ınternette yedek baslıklar da satıluyor 20 lıraya.... ıstersen sana gonderebılırım.dusunursen msj at cnm

banada bi tane lazım sanırım arkadaşlar bebeğim tam boşaltmıyo memeyi uyuyup kalıyo elektrikli pompa konusunda bende yardım istiyorum

canım ben ameda kullanıyorum cok memnunum ablam da esım de aynısından almıs evde 2 tane var anlayacagın ıstersen verebılırım daha ambalajında bı kere kullandım kargo bı gecıktıgı ıcın ama sterıl ettım ama ıstersen ınternette yedek baslıklar da satıluyor 20 lıraya.... ıstersen sana gonderebılırım.dusunursen msj at cnm

gerçekten çok memnun olurum ben size telefon numaramı ileteyim isterseniz öyle iletişim kuralım

canım çok teşekkür ederim mesajlarımı yeni okuyabildim mesaj atamıyomuşum yeni üye olduğum için facebooktan ekleybilirsen beni yada telimi vereyim oradan konuşalım hacer çokküçük 05455242238

canım çok teşekkür ederim mesajlarımı yeni okuyabildim mesaj atamıyomuşum yeni üye olduğum için facebooktan ekleybilirsen beni yada telimi vereyim oradan konuşalım hacer çokküçük 05455242238

canım seni aradım biriyle görüşüyor dedi 8707 ile biten benim numaram ilanım da burda var bi bak istersen konusurus cnm optum

Ameda Lactline Çift başlı elektrikli+pilli 2 kere kullanıldı - Ameda Göğüs Pompaları sahibinden.com'da - 113517627

Eğer almadyısanız ben 1 ay kullandım faturası garantisi var.lansinoh affinity
çift pompa yanında göğüs pedi ve 20 adet süt saklama poşeti ile gönderirim hepsi lansinoha ait. Fiyatıda en son 120 tl ye vermeyi düşünüyorum

benimde bebeğim düşük kilolu doğduğundan ememiyordu e bebekten weewell almıştım elektrikli bebeğim toparlanana kadar kullandım.çok menmun olduğum bir üründü.kullandığımda benim için paha biçilmez en değerlimdi milyar deselerdi alınabilecek bir iş gördü.
ben Weewell WPB800 Elektrikli Göğüs Pompasını 195e almıştım 95e verebilirm.
bunu almasanız da kesinlikle bu markanın sıfırını alın şiddetle tavsiye ederim.

ANKARADA Kira yapacaksanız bu numarayı mutlaka kaydedin çünkü ben çok zor buldum tek yetkili kira noktaları var ve Hastane tipi cihaz kiralıyan tek nokta

Satın alacaksanız isede bağımsız motora sahip Ameda Lactaline , Medela siwing gibi cihazları tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back