KİRALIK PRENSES GELİNLİK

dygbrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
10
3
33
KİRALIK

Gelinlik Bedeni 36- 38 beden arasıdır .

Arka Kısmında Kurdele Olduğundan Dolayı rahat Bir Şekilde bedene oturmaktadır . Eğer Beden ölçülerinizi biliyorsanız Denemeden gönül rahatlığı ile alıp giyinebilirsiniz. FİYAT 500 TL

Evet gelinlik bana ait . evet evlendiğim zaman giyindim .. şuan kiraya vermek istiyorum...

]1387508[/ATTACH][/QUOTE]

canim merhaba ben aylin ve izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayindacdugunum var fakat nisanlimin durumu cok kotulesti gelinlik alamayacagiz senden ricam gelinligini nikahimda 1 kez giyebilip resim cekilebilirmiyim soz veriyorum tekrar veririm gelinligini.hep hayalimde uzun kuyruk bir gelinlik giymekti....bu numaradan ulasabilirsin cnm bna

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
İstanbul dışarısına gelinliğimi gönderemiyorum cnm
Teşekkür ederim, sana izmir içinde yardımcı olabilicek arkadaşlar vardır sanıyorum,

İyi günler , Hayırlı ve güzel bir evlilik dileklerimle.

]1387508[/ATTACH]

canim merhaba ben aylin ve izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayindacdugunum var fakat nisanlimin durumu cok kotulesti gelinlik alamayacagiz senden ricam gelinligini nikahimda 1 kez giyebilip resim cekilebilirmiyim soz veriyorum tekrar veririm gelinligini.hep hayalimde uzun kuyruk bir gelinlik giymekti....bu numaradan ulasabilirsin cnm bna[/QUOTE]
arkadaşım tesstürlü gelnliğini kiralayan arkadaşa da aynı seyi yazmışsın bu arkadaşa da.ayrıca hayalim uzun kuyruk demişsin ama gördüğüm kadaryl a zaten bu gelnlik uzun kuyruk değil ayrıca eğer tesettrlysen bu gelnlğe ekleme yapman gerekir ama gelnlk sana ait değil nasıl yapacaksın ben anlmadım

arkadaşım tesstürlü gelnliğini kiralayan arkadaşa da aynı seyi yazmışsın bu arkadaşa da.ayrıca hayalim uzun kuyruk demişsin ama gördüğüm kadaryl a zaten bu gelnlik uzun kuyruk değil ayrıca eğer tesettrlysen bu gelnlğe ekleme yapman gerekir ama gelnlk sana ait değil nasıl yapacaksın ben anlmadım [/QUOTE]

asya5560'a katılıyorum ayln19. forumda takılırken gördüm nerdeyse hep aynı şeyleri yazmışsın ama aşağıdaki ilanını da anlayamadım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-nisan-elbisesi-sok-fiyata-satilik.805683/

Belirlemiş olduğum fiyat kiralık olarak çok uygun bir fiyattır . O sizin düşünceniz eğer piyasada bu fiyatta bulabiliyorsanız eğer gidip satın alabilirsiniz.

Sizden ricam önce gelinlikçileri bir gezin kiralık gelinlik fiyat alın ondan sonra bu yorumu yapın derim .

:) zaten bu sıtede okadar guzel gelınlıkler varkı su verdıgınız fıyata satılık koymus arkadaslar ,ben pıyasayı takıp edıyorum zaten haberım var yanı eh ne dıyelım ınsallah satarsınız.

bu fiyatta ve bu kalitede de bir gelinlik bulursanız eğer sitede ki arkadaşlara öneri yapabilirsiniz. ayrıca ben gelinliği satmıyorum kiralıyorum her bütçeye de uygun dur düşünüyorum . o sizin düşünceniz .

mineserkan nedense her konuya aynı yorumu yazmışsınız, pahalı vs. Amacınız nedir anlayabilmiş değilim ihtiyacınız varsa hanfendiye başvurursunuz. Size kimse pahalı mı ucuz mu dememiş farkındaysanız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…