• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Ev

Bizim yerden ısıtmaya karar verdiğimizde çoğu kişi mermer yaptırın ısıyı dahi iyi veriyor dediler. Ama soğuğu da baya soğuk veriyor buz gibi oluyor. Laminant yaptırdık her yeri. Zaten kayma olayından korkuyordum bundan önce ki evimizde mutfakta vardı annem iki kez kaydı kafasını vuruyordu az daha. Mermerde en korktuğum kayganlığı üstelik öyle hızlı harekette etmeyiz ama kayıyorsun yinede. Sadece banyoya yaptırdık onda da kaydı annem asdfghj :D

Yaşayacağım şehir İzmir genede soğuk olur mu ? ben Ankaradayim daha soğuk yerde yaşıyorum
Alttan ısı almazsanız soğuk olur. Ankara’ya göre ılık bi havaya sahip olsa da soğuğu vardır izmirin. Alttan ısınamıyorsunuz eğer ekstradan doğalgaz açmak durumunda kalırsınız. Özellikle çocuk varsa emekleyen zor olur

Bizim yerden ısıtmaya karar verdiğimizde çoğu kişi mermer yaptırın ısıyı dahi iyi veriyor dediler. Ama soğuğu da baya soğuk veriyor buz gibi oluyor. Laminant yaptırdık her yeri. Zaten kayma olayından korkuyordum bundan önce ki evimizde mutfakta vardı annem iki kez kaydı kafasını vuruyordu az daha. Mermerde en korktuğum kayganlığı üstelik öyle hızlı harekette etmeyiz ama kayıyorsun yinede. Sadece banyoya yaptırdık onda da kaydı annem asdfghj :KK70:
Kiralayacagimiz eve ev sahibi sırf mermer yapmış

Günaydın.

İzmir’de yaşıyoruz.

2 sene önce banyolar hariç her yeri parke yaptırdık, çok çok memnunuz, evimiz sıcacık oldu.

Henüz bu sene doğal gaz açmadık.

Back