Kiralık ev arıyorum

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
haziranda evleniyorum 550 550 civarı temiz bir daire arıyorum 2+1 doğalgazlı mutfağı filan kullanışklı yeni çok zor biliyorum ama beylikdüzü tarflaarında uygun orda oturanlardan yardım isitorum nişanlım ist çağlayanda çalışıyor yol ulaşımı nasıl yardım edin ne olur başka semtlerde olabilir bize yakın olmasını tabi tercihimiz ama kirlar çok pahalı bu taraflarda

avcılar ve beylikdüzü taraflarında bahsettiğin gibi ev bulabilmen mümkün ama eşinin işine çok uzak kalıyor. ulaşımda problem yaşayabilir.

evet uzak kalıyor belki iş imkanı orda olursa ancak olabilir ama başka çaremde yok eşim ben gider gelirim diyor siz oralardamı otuyruyorsunuz

hayır avcılar son durak fakat şu an için yani en geç 1-2 sene içinde sanırım (internetten net bilgi bulabilirsiniz) beylikdüzü taraflarına gidecek. ben avcılarda oturuyorum.

şimdi araştırdım da 2011i bulabilirmiş ama henüz çalışmalar bile başlamamış

Son düzenleme:
anladım çok sağolun arkadaşlar bu gidişle çok zor ozaman araba evlendikten sonra almayı düşünüyoruz ama trafik hertürlü mevcut zaten avcılardan bıcam ozamn siz avcılarda nerede otuyorsunuz şuankira fiyatları nasıl orada

peki beylikdüzüne ben hiç gitmedim o tarflar nasıl sizce iş imkanı varmı belki eşim orda iş bulur kısmet ayy ne yapcam ben yaaaaa

canım ben denizköşklerde oturuyorum, merkezde deniz tarafında. hatta yan binamızda 550 liraya 3+1 daire vardı çok güzel yerde ama yeni tutuldu. eğer denk gelirsem senin için tlfn no alabilirim gördüğüm zamanlarda.

peki beylikdüzüne ben hiç gitmedim o tarflar nasıl sizce iş imkanı varmı belki eşim orda iş bulur kısmet ayy ne yapcam ben yaaaaa

Bizim arkadaşlarımız oturuyor orda.İstanbul'un azcık dışı.Merkezi yerlere uzak,ama daha rahat bir yer.
Mesleğin nedir?

eşin ne iş yapıyor? yani işi orada dedin ama çalıştığı yerden çıkıp başka iş aramasından bahsediyorsun diye merak ettim.

evet canım eğer orası olursa o tarafta iş bakıcaz yakın olsun diye elektrikçi

X