Apart isletmeyeceksen tabii ki tek tek odemeyecekler.
Fiyati ogrenmek icin sahibinden .com -hürriyet emlak gibi sitelerden muhit bilgilerini girin, bakin bakalim piyasa nasilmis...
Ayrica emlakci tutmazsaniz hem oturanlar hem siz epey sikinti yasarsiniz. Ev bu. Binbir aksilik cikabilir. Siz yokken nasil çözülebilir? Mesela tesisat problemi cikti deseler ne yapacaksiniz? Ya da 'biz 400 tl adama odedik,kiradan duseceğiz' deseler nasil emin olacaksiniz? Mahalle tesisatcisindan hizmet faturasi mi isteyeceksiniz? Ya da komsular sikayetci olsa - bir komsunuz evin icine ettiklerini soylese teeee oralardan nasil kontrol sağlayacaksınız?
Ben ogrenciyken ilk evimi emlakcidan tutmuştum. Elektrik arizasi mi var? Emlakci güvenilir bir elektirikci gönderirdi,evi su mu basti? Emlakci hemen bir tesisatciyla gelirdi... ne sorun yasasak adam telefonun ucundaydi. Ucreti de biz verirdik o ev sahibini durum hakkinda bilgilendirirdi kiradan duserdik. Gayet de tikir tikir isliyordu düzen. Size de tavsiye ederim. Kurumsal bir emlakci bulun ama. Turkiyedeki emlakcilar pek guvenilir degil (cok olay yasadim emlakci konusunda. Taksici bir emlakci iki benim icin)