öğrenciler bizden zengin valla benim kuzenlerim köyde oraya buraya okumaya gittiler her biri ayda 600 tl burs alıyor hemde geri ödemesiz giyim kuşam gezme bu öğrencilerde
yok şu gece yok bu gece biyerden eksik olmuyorlar 10 kişiden 2si belki durumu kötüdür oda belki durumu kötü olan çok çalışır yurt parasını devlete atar..
zaten evi de kötü kullanıyorlar oturduğum sitenin çoğu üniv.öğrencisi bence aileye verin
Valla geri ödemesiz 600lira burs alan ilk 100 öğrencileridir, her öğrenci onlar gibi olmaz. Başka yerden burs bulmak da kolay değil, öğrencilik zaten hiç kolay değil. İlk 100 dekiler de zamanında çalışıp o parayı hakedenler, şimdi de bir yerden eksik kalmasınlar yani.
genelleme yapmak istemiyorum. öğrenciler de çeşit çeşit...
İstanbul'da ünv yakınlarında 2-3 kişi, 1000-1500 Tl kirayla, 20-30 senelik evlerde oturabiliyorlar, kirayı takır takır da ödeyebiliyorlar. onlar da öğrenci...
istisnalar mutlaka var ama onlar da bir şekilde çözüm buluyor. ekonomik durumu çok kötü olanlar için burs bulmak hiç zor değil, memur maaşından fazla burs alan arkadaşlarım vardı. öğrencinin ihtiyacı varsa, yardımcı olan mutlaka oluyor.
siz kiminle kontratı imzalamışsanız, onunla muhattab olmalısınız sadece.
eğer bir kişi problem çıkarıyorsa, arkadaşları onu kendi arasında halledecek, gerekirse ev arkadaşlarını değiştirsinler... kirayı vermeyen kişi, faturalarda da zorluk çıkartır diye düşünüyorum... faturalar sizin üzerinize değildir umarım...
öğrenci olabilirler ama para kontrolünü bilebilecekleri yaştalar. kira ödemek de onların sorumluluğu. eğer 100 tl zorlayacaksa, eve çıkmayacak o zaman...
genelleme yapmak istemiyorum. öğrenciler de çeşit çeşit...
İstanbul'da ünv yakınlarında 2-3 kişi, 1000-1500 Tl kirayla, 20-30 senelik evlerde oturabiliyorlar, kirayı takır takır da ödeyebiliyorlar. onlar da öğrenci...
istisnalar mutlaka var ama onlar da bir şekilde çözüm buluyor. ekonomik durumu çok kötü olanlar için burs bulmak hiç zor değil, memur maaşından fazla burs alan arkadaşlarım vardı. öğrencinin ihtiyacı varsa, yardımcı olan mutlaka oluyor.
siz kiminle kontratı imzalamışsanız, onunla muhattab olmalısınız sadece.
eğer bir kişi problem çıkarıyorsa, arkadaşları onu kendi arasında halledecek, gerekirse ev arkadaşlarını değiştirsinler... kirayı vermeyen kişi, faturalarda da zorluk çıkartır diye düşünüyorum... faturalar sizin üzerinize değildir umarım...
öğrenci olabilirler ama para kontrolünü bilebilecekleri yaştalar. kira ödemek de onların sorumluluğu. eğer 100 tl zorlayacaksa, eve çıkmayacak o zaman...
İnanki var örneklerim birden fazla vakıflar, memleketlerinin ileri gelenleri, akrabalar, dernekler bunlar geri ödemesiz işte 600ü buluyor ve onların kullandığı makyaj malz.ben alamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?