Kiracı ile ilgili

Apartman ortak alanlara kamera takılabilir ama apartman onayına ihtiyaç var. Habersiz kamera ile izlemek mahremiyet ihlali olarak görülüyor ancak apartmandan onay alırsanız (apartman yönetimi belirli noktalara kamera takacak şeklinde) kullanabilirsiniz.
Ancak zaten sizi kamera takmakla suçluyormuş. Bu durum sizin üstünüze gelmesine neden olur bence.
Benim de aklıma bu geldi o yüzden bişey yapamıyoruz 😔

Ev sahibinden kiracısını çıkarmak isteyip istemediği konusunda net bilgi alın. Paragöz demişsiniz sanmıyorum ama gerekirse ev boş kaldığı aylar apartmanca aylık 1200 TL toplayıp vereceğinizi söyleyin. Ev sahibi ile birlikte şikayetçi olun.
Net bişey demiyor ki 😔 dese herkes razı parasını vermeye

Ailem taşınmak istemiyor bu devirde herşey maliyet malesef bunu karşılayacak maddi imkan da yok 😔
Tabiki haklılar. İnan ben çok mecbur kaldım öldürmekle tehdit ediyordu, hatta sırf o yüzden güvenlikli siteye taşındık. Güvenlikleri, polisleri bile bezdirdi.

Kocasını aradı eşim tartışmışlar, kocasının arabasını parçalamış

Böyle bir kadındı işte

Tek başına mı yaşıyor evde? bence kesinlikle kamera takmayın. İyice tetiklersiniz.

Tüm komşular dilekçe hazırlayıp savcılıktan ortak bir şikayette bulunsanız? Toplum güvenliği, can güvenliğimiz vs de yazsanız

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 😔 karşı dairedeki kiraci bizi onu ışık hızında takip etmemizle, evine kamera takmamzla ,WC den onu izlediğimizle gibi ithamlarla bizi suçluyor.Bir keresinde bıçakla saldırdı abime.Son 1 aydır da kapıyı açıp küfür ediyor sürekli.İmza topladık apartmanda biseye yaramadı ,ev sahibini arıyoruz kem küm ediyor yalan söyleyip kapatıyor gelmiyor bile ,polis desen sadece ifade alıp yolluyor.Anlayacaginiz aklımıza gelenleri yaptık ama her yol tıkalı gibi varsa başından böyle bişey geçen acil yardımınıza ihtiyacım var.Bu arada biz ev sahibiyiz o kiracı.
Bence bu konuyu bir avukata danışın, ortada ilaç tedavisini muhtemelen reddeden tehlikeli bir hasta var, bu şartlar altında ev sahibi sizin aramalarınıza olumlu dönüş yapmasa bile kiracının tahliyesi istenebilir, süreci bir avukatla yürütmeniz lehinize olur zira komşunuzun psikolojik sorunları olduğu çok belli bıçakla saldırı da varmış Allah muhafaza daha kötü şeyler olabilir, maalesef bizde benzer bir olay yaşadık 70’li yaşlarda yalnız yaşayan bir kadın mülk sahibi olarak yerleşmişti apartmanımıza, ilk zamanlar hastalığını anlamadık sıradan bir yaşlı kadın sandık, hani yaşlı insana yardım etmek sahip çıkmak makbuldür ya bizim kültürümüzde, çarşı pazar işi olsa yemek yapamasa vs hep koşturduk, meğer kadın kafasında bizimle ilgili senaryolar kurup durmuş evinin balkonuna kameralar taktırdı o kameralar bizim içinmiş sonradan öğrendik, kamera görüntülerine göre biz balkon mermerlerini gözümüzle deliyormuşuz, gözlerimizi kırparak balkon demirlerinin vidalarını söküyormuşuz, gözlerimizle vida hırsızlığı yapıyormuşuz, görüntülerde olmayan ama olduğunu sandığı şeyleri başka komşulara izletmiş bir şey görmediklerini söyleyen komşularla kavga etmiş durumu daha da kötüleyince kızına haber verildi alıp götürdüler sonradan öğrendik ki kızını da bizim gibi gözleriyle bir şeyler sökmekle suçluyormuş, kızı için alnında gözü var tek gözlü deccal diyordu, biz bu benzetmeleri sıradan anne kız anlaşmazlığı yüzünden yapıyor sanmıştık meğer öyle değilmiş.

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 😔 karşı dairedeki kiraci bizi onu ışık hızında takip etmemizle, evine kamera takmamzla ,WC den onu izlediğimizle gibi ithamlarla bizi suçluyor.Bir keresinde bıçakla saldırdı abime.Son 1 aydır da kapıyı açıp küfür ediyor sürekli.İmza topladık apartmanda biseye yaramadı ,ev sahibini arıyoruz kem küm ediyor yalan söyleyip kapatıyor gelmiyor bile ,polis desen sadece ifade alıp yolluyor.Anlayacaginiz aklımıza gelenleri yaptık ama her yol tıkalı gibi varsa başından böyle bişey geçen acil yardımınıza ihtiyacım var.Bu arada biz ev sahibiyiz o kiracı.

Isik hizinda takip etme ne demekmis yahu?

Buyuk ihtimalle akli dengesi yerinde degil, cok uzucu 😞

Kirayi duzenli odese dahi komsulariyla anlasamayan kiraciyi ev sahibi tahliye edebiliyor diye biliyorum. Avukat biri cevaplarsa daha saglikli olur tabi.

, Bence bu konuyu bir avukata danışın, ortada ilaç tedavisini muhtemelen reddeden tehlikeli bir hasta var, bu şartlar altında ev sahibi sizin aramalarınıza olumlu dönüş yapmasa bile kiracının tahliyesi istenebilir, süreci bir avukatla yürütmeniz lehinize olur zira komşunuzun psikolojik sorunları olduğu çok belli bıçakla saldırı da varmış Allah muhafaza daha kötü şeyler olabilir, maalesef bizde benzer bir olay yaşadık 70’li yaşlarda yalnız yaşayan bir kadın mülk sahibi olarak yerleşmişti apartmanımıza, ilk zamanlar hastalığını anlamadık sıradan bir yaşlı kadın sandık, hani yaşlı insana yardım etmek sahip çıkmak makbuldür ya bizim kültürümüzde, çarşı pazar işi olsa yemek yapamasa vs hep koşturduk, meğer kadın kafasında bizimle ilgili senaryolar kurup durmuş evinin balkonuna kameralar taktırdı o kameralar bizim içinmiş sonradan öğrendik, kamera görüntülerine göre biz balkon mermerlerini gözümüzle deliyormuşuz, gözlerimizi kırparak balkon demirlerinin vidalarını söküyormuşuz, gözlerimizle vida hırsızlığı yapıyormuşuz, görüntülerde olmayan ama olduğunu sandığı şeyleri başka komşulara izletmiş bir şey görmediklerini söyleyen komşularla kavga etmiş durumu daha da kötüleyince kızına haber verildi alıp götürdüler sonradan öğrendik ki kızını da bizim gibi gözleriyle bir şeyler sökmekle suçluyormuş, kızı için alnında gözü var tek gözlü deccal diyordu, biz bu benzetmeleri sıradan anne kız anlaşmazlığı yüzünden yapıyor sanmıştık meğer öyle değilmiş.
Rabbım beden sağlığının yanında, akil ,ruh sagligida versin . Hasta olmakta çok zor , hasta insanlarla uğraşmak dahada zor, canlarına bir zarar verebilir. Büyük tehlike, Allah korusun.

Bence bu konuyu bir avukata danışın, ortada ilaç tedavisini muhtemelen reddeden tehlikeli bir hasta var, bu şartlar altında ev sahibi sizin aramalarınıza olumlu dönüş yapmasa bile kiracının tahliyesi istenebilir, süreci bir avukatla yürütmeniz lehinize olur zira komşunuzun psikolojik sorunları olduğu çok belli bıçakla saldırı da varmış Allah muhafaza daha kötü şeyler olabilir, maalesef bizde benzer bir olay yaşadık 70’li yaşlarda yalnız yaşayan bir kadın mülk sahibi olarak yerleşmişti apartmanımıza, ilk zamanlar hastalığını anlamadık sıradan bir yaşlı kadın sandık, hani yaşlı insana yardım etmek sahip çıkmak makbuldür ya bizim kültürümüzde, çarşı pazar işi olsa yemek yapamasa vs hep koşturduk, meğer kadın kafasında bizimle ilgili senaryolar kurup durmuş evinin balkonuna kameralar taktırdı o kameralar bizim içinmiş sonradan öğrendik, kamera görüntülerine göre biz balkon mermerlerini gözümüzle deliyormuşuz, gözlerimizi kırparak balkon demirlerinin vidalarını söküyormuşuz, gözlerimizle vida hırsızlığı yapıyormuşuz, görüntülerde olmayan ama olduğunu sandığı şeyleri başka komşulara izletmiş bir şey görmediklerini söyleyen komşularla kavga etmiş durumu daha da kötüleyince kızına haber verildi alıp götürdüler sonradan öğrendik ki kızını da bizim gibi gözleriyle bir şeyler sökmekle suçluyormuş, kızı için alnında gözü var tek gözlü deccal diyordu, biz bu benzetmeleri sıradan anne kız anlaşmazlığı yüzünden yapıyor sanmıştık meğer öyle değilmiş.
Danıştım dava da ettik ama inanın hiç birşey çıkmadı polisin normalde adamı rapora gondermesi gerekirken polisler bişey yapmadı adamın ifadesine bakıp halimize güldüler

Rabbım beden sağlığının yanında, akil ,ruh sagligida versin . Hasta olmakta çok zor , hasta insanlarla uğraşmak dahada zor, canlarına bir zarar verebilir. Büyük tehlike, Allah korusun.
Amiiiin🙏 katılıyorum hasta olmak da bakmak da zor gerçekten, benim şizofren tanılı ilk komşum değil, daha önce de bir komşu abimiz vardı ama o ilaçlarını düzenli alıyordu, bizde ilk günden itibaren hasta olduğunu biliyorduk, bu bahsettiğim kadın ise hasta olduğunu bilmediğimiz biriydi ben bakışlarında bir gariplik hissetmiştim eşimi de uyarmıştım, dikkatli ol sen evlat gibi her işine koşuyorsun ama kadında ne olduğunu anlayamadığım bir tuhaflık hissediyorum diye, eşim kuruntu yapıyorsun demişti 3-5 ay sonra olay patlak verdi.

Ne güzel kendini bilene denk gelmişsiniz ama biz siyrilamiyoruz

Danıştım dava da ettik ama inanın hiç birşey çıkmadı polisin normalde adamı rapora gondermesi gerekirken polisler bişey yapmadı adamın ifadesine bakıp halimize güldüler

Aslında en güzeli kollukta veya yargıda sizinle ilgilenecek ve bu konuyu çözecek birisini bulmak. Normal şartlarda zaten ilgilenmeleri gerekir ama. Çok da açık yazamıyorum ama siz anladınız.

X