Kiracı ile ilgili

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
462
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 😔 karşı dairedeki kiraci bizi onu ışık hızında takip etmemizle, evine kamera takmamzla ,WC den onu izlediğimizle gibi ithamlarla bizi suçluyor.Bir keresinde bıçakla saldırdı abime.Son 1 aydır da kapıyı açıp küfür ediyor sürekli.İmza topladık apartmanda biseye yaramadı ,ev sahibini arıyoruz kem küm ediyor yalan söyleyip kapatıyor gelmiyor bile ,polis desen sadece ifade alıp yolluyor.Anlayacaginiz aklımıza gelenleri yaptık ama her yol tıkalı gibi varsa başından böyle bişey geçen acil yardımınıza ihtiyacım var.Bu arada biz ev sahibiyiz o kiracı.

Birgun evinde yangin cikarsa hic gelip uyarmadiniz deme bize diyin ev sahibine
Kisacasi evine zarar gelmesiyle korkutun
Bilemedim aklima baska birsey gelmedi adamin cikmasindan baska
Takintili insanla ugrasmak cok zor
Dedik gelmiyor adam il dışında varlıklı biri halbuki yol paranı masraflarini verelim yeter ki gel dedik gelmiyor o kadar vurdumduymaz

Evet çok belli sorunları olduğu , malesef veriyormuş kirası da bin 200 lira ev sahibi paraya tamah ettiği için cikartmiyor
Paraya tamah ettiği için değil, 1200 lira para mı bu devirde? Köy yerinde bir göz ev kiralasan bundan yüksek olur. Kanunlar tamamen kiracı lehine olduğundan ev sahibi başına bela almak istemiyordur. Emin olun siz nasıl çekiniyorsanız o da çekiniyordur.

Sanırım psikolojik sorunları var.
Kirayı düzenli veriyor mu?
Psikolojik sorunları vardır.
Benim komşu da öyleydi, evinde bardağı kırılsa benden bilirdi. Nereye gitsek peşimize takılıp bizi takip ederdi.
Of ya neler neler yaşattı bize, evimizi bırakıp başka yere taşındık onun yüzünden, yine oralarada gelip taşkınlıklar yaptı.
En sonunda hastaneye yatırmışlar, sonuç şizofren

Rabbim yardım etsin size çok zor.

Paraya tamah ettiği için değil, 1200 lira para mı bu devirde? Köy yerinde bir göz ev kiralasan bundan yüksek olur. Kanunlar tamamen kiracı lehine olduğundan ev sahibi başına bela almak istemiyordur. Emin olun siz nasıl çekiniyorsanız o da çekiniyordur.
Belki de ama mertçe adamın kapısına gelmiyor da kız kardeşini yolluyor daha da delleniyorum.aynen bu devirde çerez parası ya bu para

Psikolojik sorunları vardır.
Benim komşu da öyleydi, evinde bardağı kırılsa benden bilirdi. Nereye gitsek peşimize takılıp bizi takip ederdi.
Of ya neler neler yaşattı bize, evimizi bırakıp başka yere taşındık onun yüzünden, yine oralarada gelip taşkınlıklar yaptı.
En sonunda hastaneye yatırmışlar, sonuç şizofren

Rabbim yardım etsin size çok zor.
Ailem taşınmak istemiyor bu devirde herşey maliyet malesef bunu karşılayacak maddi imkan da yok 😔

Evet çok belli sorunları olduğu , malesef veriyormuş kirası da bin 200 lira ev sahibi paraya tamah ettiği için cikartmiyor
1200tl nin nesine tamah edecek? Korkuyordur kendisine de bela olmasın diye. Ciddi bir suç işlemeden bu şekilde devam edecektir maalesef.

Bizim mahallede vardı öyle bir şizofren, elinde baltayla kapılara dayanirdi millete saldırdı, sokağa cikamazdik korkudan ne yaptıysak kapatmadilar ne hapise ne hastaneye. En sonunda 7 yaşında bir çocuğu sen şeytansin diyerek döverek öldürdü ömür boyu Bakırköye kapatıldı..

Valla ev sahibi dikkat etsin. Kiracının psikolojik sıkıntıları var belli ki. Evde yangın vs çıkarabilir.

Kapı önüne kamera taksam kayıt yapsam belgelesem suç mu olur bu
Apartman ortak alanlara kamera takılabilir ama apartman onayına ihtiyaç var. Habersiz kamera ile izlemek mahremiyet ihlali olarak görülüyor ancak apartmandan onay alırsanız (apartman yönetimi belirli noktalara kamera takacak şeklinde) kullanabilirsiniz.
Ancak zaten sizi kamera takmakla suçluyormuş. Bu durum sizin üstünüze gelmesine neden olur bence.

Ev sahibinden kiracısını çıkarmak isteyip istemediği konusunda net bilgi alın. Paragöz demişsiniz sanmıyorum ama gerekirse ev boş kaldığı aylar apartmanca aylık 1200 TL toplayıp vereceğinizi söyleyin. Ev sahibi ile birlikte şikayetçi olun.

Allahim sen esirge koru bu ne 😔
1200tl nin nesine tamah edecek? Korkuyordur kendisine de bela olmasın diye. Ciddi bir suç işlemeden bu şekilde devam edecektir maalesef.

Bizim mahallede vardı öyle bir şizofren, elinde baltayla kapılara dayanirdi millete saldırdı, sokağa cikamazdik korkudan ne yaptıysak kapatmadilar ne hapise ne hastaneye. En sonunda 7 yaşında bir çocuğu sen şeytansin diyerek döverek öldürdü ömür boyu Bakırköye kapatıldı..

X