Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim negatıftı. Ama yine de başka sorunum olmadığı için bağışıklık sistemiyle alakalı dedi doktorum ve bu durumda da organ naklinde kullanılan ilaç kullıyorsun. Şu an 8. Haftadayım ilacı 3 gün önce bıraktım.2 tane olumsuz sonuçlanan transferim oldu sonra bu testi yaptırdık pozitif çıkmış şimdi ne yapacağım başına gelen var mı çözümü var mı
Bu test kandan mı bakıldı yoksa rahimden doku alınarak mı yapıldı2 tane olumsuz sonuçlanan transferim oldu sonra bu testi yaptırdık pozitif çıkmış şimdi ne yapacağım başına gelen var mı çözümü var mı
hayırlı olsun, sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Prograf mı kullandınız.. doktorunuz kim acaba?benim negatıftı. Ama yine de başka sorunum olmadığı için bağışıklık sistemiyle alakalı dedi doktorum ve bu durumda da organ naklinde kullanılan ilaç kullıyorsun. Şu an 8. Haftadayım ilacı 3 gün önce bıraktım.
İlacın ismi ne acaba ?benim negatıftı. Ama yine de başka sorunum olmadığı için bağışıklık sistemiyle alakalı dedi doktorum ve bu durumda da organ naklinde kullanılan ilaç kullıyorsun. Şu an 8. Haftadayım ilacı 3 gün önce bıraktım.
Benimde 3 düşük 2 kimyasal gebeliğim var o yüzden soruyorum,hangi doktor bu testleri isteyebilirKandan bakıldı
Prografİlacın ismi ne acaba ?
Evet Prograf. Tolga Ecemiş doktorum. Toplam 8. Tedavım Tolga hoca da ilk tedaviyle sonuç aldım inşallah kucağımıza da sağlıklı şekilde alırızhayırlı olsun, sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Prograf mı kullandınız.. doktorunuz kim acaba?