ayy keşkeee topuklu giyebilsemde rahat edemesemm boy problemi var maliseff mecburen az ve dolgu topuk tercih edicem galiba
açıkcası bir sene öncesine kadar bende giyemiyordum topuklu ama geçen sene nişanlımın ısrarlarıyla giymeye başladım.önceleri kısa topukla başladım şimdi baya uzun topukluları bile giyebiliyorum.sana tavsyem düğüne bırakma şimdiden topuklu bişeyler al ve alıştır ayağını.bi yerden sonra inan istediğin topuk boyunu giyebilirsin opuyorumnanaktan
kızlar bende işim gereği gün içinde hep topuklu giyiyorum onda sıkıntım olmuyo ama düğünde koşturmaca bide bütün gün oluşu beni korkuttuğu için babet giyicem.
düğünüm için ince topuklu almıştık fakat giymedim.benimde kır düğünüydü ama oynama alanında mermerdi.dolgu topuk sandaletim vardı günlük gümüş renginde giydiğim onu giydim:)kimsede farketmedi kimse görmedi çünkü.gelinlik zaten kapatıyor.
Ya sanki o zamanda kısa durcakmışım gibi me geliyo gelinlikte
Aslında canım benim bir tek orda şansım gülüyo bana :)
Nişanlımla boy farkımız çok az 9 cm falan oda göze batmıyo :)
Bide benden tavsiye benim kuzenimin boyu baya kısaydı enişteninde ona göre uzun. Ama kuaför nasıl becermişti bilmiyorum ama topuzu biraz tepeden yapmıştı ve kuzenin boy farkı hiç belli olmuyodu. Üstelik babet giymesine rağmen : )
Şimdi tatlım benimde 7 cm felandır boy farkı ama düşünsene birazcık topuklu giydin ee bide saç eklendi üstüne boyunu geçmekten korkuyorum ee benimde boyum 1.62 felan acep babet felan giysem kısa bir gelinmi olurum
Tatlım boyun kısa değilmişki,bende kısa falan kalmak deyince dedim acabamı:lepi: benim kuzen 1.56 boyundaydı ohaoldumsmile
:)Ne bilem şöyle 1.70 felan güzel olurdu didmi:)
Tatlım slm, benim boy 1.68 dir heralde.Boyu hiç problem etme nasıl rahat edeceksen öyle ol.Böyle özel günlerde o kadar çok hileli teknikler varki gülmekten ölürsün.
saç şeklini söylemiştim. Bizim bir arkadaşın düğünü kokteyl şeklinde oldu nikahta öyle ayakta kıyıldı. kız nikah masasında kendi duracağı yere tabure koydurmuştu lülülülülülü
En çok foto larda belli olurya bu boy meselesi ondan heralde kaydirigubbakcemile
Hadi yaa vay be neleri varmış ben vazgeçtim şikayet etmekten ask-lında benim çokta problemim yok baktın mı sen benim nişa fotolarımadışardan bir göz olarak yorumlamanı istiyorumm:)
şeker günaydın
nerde nişan foto ların?bilmiyorumkismile
Günaydın şekercim albümler kısmında kızlar bunlarda nşişan fotolarım diye bir albümüm var ama istersen benim profilime gir ordan konularıma bak ordada görebilirsin.
Şeker baktım ,çok süper olmuşsun bayıldım.
Renk çok yakışmış sana, zor bir renk aslında kimini soluk gösterir kimini kara kura.ama tam senin tenine uygun olmuş.
Tebrikler.Ayrıca manzara mükemmelmiş Allah sağlıkla beraber yaşatsın ikinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?