Gelinlik Ayakkabısı Kır düğünü yapan ve yapacak olan gelinler nasıl ayakkabı giydiniz ya da giyerdiniz?

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Kızlar benim düğünüm kır düğünü olcak yani yerler düz ve sert zemin olmayacak nişanda normal topuk almıştım yine kırda yapmıştık nişanı üstüne yağmur yağdı gündüz ayakkabım saplandı kaldı:)Sonra arkadaşımdan dolgu topuk buldumda o geceyi kurtardım.Aslında dolgudan çok fazla hoşlanmıyorum helede özel bir günde ince topukları severim zaten çok fazlada topuklu gyinme şansım yok en fazla 5 cm felan olabilir. Acaba sizler nasıl ayakkabılar giydiniz ya da nasıl bişiy giyerdiniz herkesin fikrini bekliyorumopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canım inş herşey gönlünce olur şuan nekadar heyecanlı olduğunu hissedebiliyorum.

Benimde düğünüm kır düğünü oldu ve benim gelin ayakkabılarım ne çok sivri topuk nede dolgu topuktu gayette rahat ettim düğün gecemde..

Yaa sormayın heyecan mı desem telaşmı desem kararsızlık mı desem herşey üstüme üstüme geliyor topukluyla rahat ettiyseniz sorun olmamış ne güzell

Yaa sormayın heyecan mı desem telaşmı desem kararsızlık mı desem herşey üstüme üstüme geliyor topukluyla rahat ettiyseniz sorun olmamış ne güzell

Allah yardımcın olsun ama çok telaş yapma bence evlendikten sonra ya niye bukadar çok heyecan yapmışım ki diceksin...

Evet ettim ben bile acaba babet tarzı bişiler mi alsam ayakkabı olrak dedim ama en sonunda şık ve rahat bi ayakkabı bulmuştum dert etme en iyisi ve en güzeli olur

düz zemin yoksa mekanda engüzeli düz taban .yoksa ogece pek rahat edemzsin..benim havuzbaşıydı bazı masalar çimlerin üzerinede kaymıştı..masları gezerken o kısımlarda topuklarım hep saplanmıştı..senin bütün gecen çimlerin üzerinde olacaksa rahat edebileceğin birşey giymelisin ...
hayırlısı olsun allah mesud etsin sizi...

Galiba dolgu topuk bişiy alcam ondada rahat olurum sanırım kazasız belsaız o gün gelsede bi atlatsak:)

Canımm benimmzemuszemus
Biraz yüksek dolgu topuk alabilirsin, nişanda ödünç aldığın ayakkabılardan biraz daha yüksekçe birşey.
Başka türlü topuklu olmaz malum sen yerinde duramayan bir gelin olacaksın, bi kaç saat batmazsa bile ilerleyen saatlerde batabilirsin :)))

Nişanında dolgu topuk ayakkbılarım ve beyaz pantolomun paçaları 2 parmak çamura batmıştı :))
Gene sivri topuk hayallerine son düğünündede dolgu topuk giyeceğizsırnaşık şey

Ahhh canım benim sende hayallerine veda ediyon benim yüzümden bakcem ben birgün düğün yerine gidip ona göre hepinize habe vercem:)Hee bi de ne kibar gelin ayakkabısı olur dolgu topuktan dimi:)

bu arada nerede olacak düğünün merak ettim kocaeliyi çok iyi bilirim şimdiden allah mutlu mesut etsin

Ahhh canım benim sende hayallerine veda ediyon benim yüzümden bakcem ben birgün düğün yerine gidip ona göre hepinize habe vercem:)Hee bi de ne kibar gelin ayakkabısı olur dolgu topuktan dimi:)

Olur hayatım olur neden olmasın.
Zaten açıkçası çokta fazla görünmüyor biliyorsunkaydirigubbakcemile3
Altına adımızı yazacağız iştekaydirigubbakcemile3
Tabiki favorim ince ve yüksek topuk ama napalım imkanlarımız kısıtlı :gitme:

bu arada nerede olacak düğünün merak ettim kocaeliyi çok iyi bilirim şimdiden allah mutlu mesut etsin

Ben söyleyeyim derbentte olacak inşallahopuyorumnanaktan

günaydın kızlar benimde temmuz 10 düğünüm kır düğünü olucak inşallah ama ortasında oynama pisti var geriye kalan bütün alanlar çim hertarafı ama ben olabildiğince topuklu alıcam nişanlımın boyu uzun benimde uzun topuklu giyicem o yüzden daha zarif şık ve asil duruyor topuklu bencee :)

valla nişanlımın boyu çok uzun olsaydı benden heralde albidiğimce topuklu dolgu ayakkabı alır giyinirdim ama malisefffOlduğu kadarıyla yetiniyozzz:)

merhaba arkadaşlar
düğün telaşı hazırlıkları vs hem çok keyifli hem de stres verici zor bir dönem...kır düğünü yapacak arkadaşlara tavsiyem ki benimde düğünüm kır düğünü oldu,ince topuklu ayakkabı seçmemeleri.tercihiniz illaki topuklu olacaksa topuğu kalın olan ayakkabılar ya da dolgu ama dolgusu hasır olursa daha hoş duran sandaletler var, bunlardan yana olmalı,tabiki babet,converse hatta şık ışıltılı parmak arası terlikler bile olabilir:) zaten fotoğraf çekimi hariç hatta belki onda bile gelinlikten pek görünmüyor ayakkabınız.
ben düğünümde ayakkabılarımı çıkarıp çimlerde koşturdum o şekilde zıplaya zıplaya saatlerce dans etmiştim süperdii kimse farkına bile varmıyor ayakkabınızın çok kasmayın yani.:teytey:
benim gelinlik ayakkabılarım fotodakiler, ayakkabımı nine west den almıştım,birde krem rengi hasır tabanlı dolgu ayakkabım vardı onuda yanıma almıştım her ihtimale karşı ama gerek kalmadı bile.benim ayakkabım öyle çok kolay çimde batmıyor topuğu kalın olduğu için hiç batmadı yani masaları dolaşırken çok rahattı nikah kısmı ilk dans,hoşgeldiniz falan bitince eğlence başlayıp dans müzik herkes koptuktan sonra çıkardım gitti zaten.aynı zamanda daha sonrada giyebileceğim şık bir ayakkabım olmuş olduhihoyyyt
sevgiler zemuszemus

Eklentiler

• $glnlik ayakkabım 1.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $glnlk ayakkabım4.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 71

Çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

eğer çok topuklu ayakkabılarla rahat edemiyorsan bence daha az topukluları tercih et ve önü açık olmasın dışarda toz falan ayakların acayip olur.önü kapalı ve az touklu bir modelle rahat edersin.

eğer çok topuklu ayakkabılarla rahat edemiyorsan bence daha az topukluları tercih et ve önü açık olmasın dışarda toz falan ayakların acayip olur.önü kapalı ve az touklu bir modelle rahat edersin.

ayy keşkeee topuklu giyebilsemde rahat edemesemm boy problemi var maliseff mecburen az ve dolgu topuk tercih edicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…