• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kır düğünü(köy düğünü)-gelinlik için yardım lütfen

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Merhabalar...internette yoğun olarak araştırma yaparken kadınlar kulubune rastladım ve çok sevdim. Sizlerden fikir almak istiyorum, konuyu gören arkadaşlar kısacık zaman ayırıp cevap verirse çok sevinirim. Nişanlımın ailesi köyde yaşadığı ve düğün erkek tarafının belirlediği yerde olduğundan bizimki benim birazcık hayalımden uzak bir yerde olacak. Tatil kasabası olan bir yere bağlı küçük bir köy...klasik bir köy düğünü olacak, ama ben gelinlik konusunda çok kararsızım. Gelinlikçiler şu aralar haziran ayı düğünlerinin siparişini alıyorlarmış. Benimde sipariş vermem gerekiyor.

Eklentiler

• $_2.jpg
    $_2.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 258
Eklediğiniz gelinlikleri neredeyse hepsi salon düğünleri için, daha uçuş uçuş, romantik şeyler tercih edebilirsiniz. Köy düğünleri çok eğlenceli olur, eminim çok güzel olacaktır düğününüz :)

Eklediğiniz gelinlikleri neredeyse hepsi salon düğünleri için, daha uçuş uçuş, romantik şeyler tercih edebilirsiniz. Köy düğünleri çok eğlenceli olur, eminim çok güzel olacaktır düğününüz :)

Dileklerin için teşekkür ederim:)) İnanki bakmadığım site, görmediğim gelinlik kalmadı sanırım...Bende aynı fikirdeyim, daha hafif olmalı; ama nasıl? Hiç fikir edinebileceğim bir resme rastlamadım, yanlış kararda vermek istemiyorum. Birde siparişte gecikirsem kötü olacak

Canım tatil kasabasına bağlı bir yerde olacaksa,kıyı taraflarında sanırım olacak.Oraların nem oranını düşünürsek öncelikle seni terletmeyecek,bunaltmayacak bir kumaş seçimi yapmalısın.Ayrıca köy yeri olduğu için,oyun oynanacak alan düz bir zemin yerine toprak zemin olacaktır.Ayakkabını bu yüzden çok yüksek topuklu seçmemeni öneririm.Bir de sinekler filan olacağını düşünürsek sıcak yerlerde,yarım kollu gelinlik modellerine bakmanı tavsiye ederim.Kır düğünleri için genelde çok romantik görünüme sahip olurlar.Taşlı bir gelinlik yerine dantel detayları olanlar daha uygun olur diye düşünüyorum:34:

Canım tatil kasabasına bağlı bir yerde olacaksa,kıyı taraflarında sanırım olacak.Oraların nem oranını düşünürsek öncelikle seni terletmeyecek,bunaltmayacak bir kumaş seçimi yapmalısın.Ayrıca köy yeri olduğu için,oyun oynanacak alan düz bir zemin yerine toprak zemin olacaktır.Ayakkabını bu yüzden çok yüksek topuklu seçmemeni öneririm.Bir de sinekler filan olacağını düşünürsek sıcak yerlerde,yarım kollu gelinlik modellerine bakmanı tavsiye ederim.Kır düğünleri için genelde çok romantik görünüme sahip olurlar.Taşlı bir gelinlik yerine dantel detayları olanlar daha uygun olur diye düşünüyorum:34:

Çok haklısın, ama bir türlü doğru modeli bulamıyorum. Gelinlikçilerde salon gelinliği tarzında gelinlikler var. Dediğin gibi zemin toprak, çok ince topuk uygun olmayabilir. Bana yakın birşeyler bulabilsem...Benim eklediğim gelinlik modellerinden dantel detaylı olanlar var ama sanki onlar ağır gelir...Birde zaman azaldığı içn panik yapıyorum, insanlar çok önceden siparişlerini vermişler ve daha uygun fiyatlara...Ayakkabıda platform oldukca kötü olur değil mi?

Back