Kır düğünü kıyafet sorunsalı :(

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar selamlar :KK36: umarım bana fikir verebilirsiniz çünkü hiç bir fikrim yok aklım çok karıştı:KK17: 27 eylül de polonezköyde düğün var kır düğünü konseptiymiş eltimin erkek kardeşi evleniyorlar eşimin ailesi çok yakınlar birbirlerine düğün akşam fakat ben ne giyeceğimi bilemiyorum işin içinden çıkamadım bu kadar düşünmemin sebebi kayınvalidem de gelecek (kendisi istanbul dışında yaşıyor her zaman gelmez buralara) giyime kuşama çok dikkat ediyor benim aklıma gelen bir kombin var şöyle; siyah bilekte biten dar kesim bir pantolon üstüne siyah deri sadece boynu taşlı arksı siyah şifon uzun bluz ayakkabı olarak siyah stelettolarım var onları giyeyim diyorum çanta olarak siyah chanel zincirli çanta takayım dedim o_Osonra çok mu sade kaçar diye düşünüyorum elbise giysem havalar serinledi bir de çok yakınım değiller eltimin erkek kardeşi sonuçta bilemedim :KK64: bir el atın fikirlerinize ihtiyacım var bu arada not:konuyu buraya açmamın sebebi burada çok daha iyi fikir alışverişi yapabiliyoruz diğer topikler çok sakin yorumda bulunan yok maalesef :KK64: şimdiden teşekkür ederim :KK68: sevgiler :KK68:

Kır düğünü için simsiyah bir kombin fazlamı kaçar diye düşünüyorum..Sanki biraz renk verseniz daha mı iyi olur ..

Benimde aklıma geldi siyah oluyor çok haklısınız ama gardırabumda renkli olan şeylerde var fakat havalar çok serinledi o gün yağmurluymuş da hava bir bu içime sindi bunlar için alışverişe çıkmak boş yere masraf :KK14:

tulumu çok seviyorum ben ama hava soğuk artık.yakınınız sayılmaz.etek pantolan farketmez şık bi şekilde gitmek yeterli.
haftasonu kuzenimin düğünü olduğu için soğukluk derecesini biliyorum.tavsiyem dar pantolon, stiletto, üzerine kalıp olmayan spor görünümlü payetli ceket.söylediğiniz gibi de olur ama bence.

tulumu çok seviyorum ben ama hava soğuk artık.yakınınız sayılmaz.etek pantolan farketmez şık bi şekilde gitmek yeterli.
haftasonu kuzenimin düğünü olduğu için soğukluk derecesini biliyorum.tavsiyem dar pantolon, stiletto, üzerine kalıp olmayan spor görünümlü payetli ceket.söylediğiniz gibi de olur ama bence.

Aynen canım cumartesi günü de yağışlı havalarda serinledi zaten dediğin gibi siyah bilekte biten dar kesim pantolunumu giysem üstüne ceketim yok öyle :KK43: arkası uzun önü kısa olan siyah bluzum var boyun kısmı minik taşlı altına da stelettolar tamam dır galiba o_O saçlarımı da ya maşa yaparım evde kendim kalın dalgalar yada at kuyruğu olur galiba :KK14: çok teşekkür ederim ilgine :)

sadece ayakkabı seçeneği steletto olmaz gibi geldi, daha dolgu topuk giyin çünkü topuklar zemine saplanır.

Haklısın o da aklıma geldi babet mi giysem diye düşündüm ondada çok besleme gibi dururum gibi geldim dolgu topuğum var akşama bakayım :)

Nasıl bir şey giyeyim o zaman fikir verebilir misiniz?o_O

Fotoğraf bulamadım ama şöyle tarif edeyim.

Elbise biraz abartılı kaçabilir, kısa elbise giysen de muhtemelen üşürsün, o yüzden pantolon güzel seçim olur.

Siyah pantolon üzerine, mor,mavi,kırmızı renklerinde göz alıcı bir renk tercih edebilirsin. Ayakkabı olarak stilettolar hoş olacaktır ama zeminden dolayı yürüme sıkıntısı çekebilirsin, o yüzden bence dolgu topuk daha rahat olur.

siyah-tulum-kombin-modeli.jpg

Tulum çok seviyorum ben. . Sizinde vücut hatlarınız müsaitse bu tarz bir kombin yapabilirsiniz

Fotoğraf bulamadım ama şöyle tarif edeyim.

Elbise biraz abartılı kaçabilir, kısa elbise giysen de muhtemelen üşürsün, o yüzden pantolon güzel seçim olur.

Siyah pantolon üzerine, mor,mavi,kırmızı renklerinde göz alıcı bir renk tercih edebilirsin. Ayakkabı olarak stilettolar hoş olacaktır ama zeminden dolayı yürüme sıkıntısı çekebilirsin, o yüzden bence dolgu topuk daha rahat olur.

Haklısın ayakkabılarda sıkıntı yaşayacağım kesin, toprak yağmurlu olursa bir de rezillik :) dolgu topuk ayakkabım var bluz olarak da akşam eve gidince başka bir şeyler bakayım :)

siyah-tulum-kombin-modeli.jpg

Tulum çok seviyorum ben. . Sizinde vücut hatlarınız müsaitse bu tarz bir kombin yapabilirsiniz

waaaooow aman allah ım nasıl şık bir tulum bayıldım :) tulumum var benimde ama üst kısmı beyaz degaje yaka altı aynı siyah bu kesim :) teşekkür ederim çok tatlısın :)

Back
X