senin için ayrı ayrı 2 resmi kesip birleştirdim:) eğer sadeliği seviyosan kır düğünü için muhteşem olabilir !
Bu şeker büfesine bayıldım bayıldımmmmmAnnem görse çığlığı basardı bu ne böyleeeeee çocuk partisi gibi diye
Eki Görüntüle 295672
Eki Görüntüle 295680
Gelin çiçekleriiiiii
Eki Görüntüle 295674
......
Eki Görüntüle 295675
......
Eki Görüntüle 295676
......
Eki Görüntüle 295677
......
Eki Görüntüle 295678
.....
Eki Görüntüle 295679
Veeee mekan, süsleme fikirleriiiyle bitiriyorummmm
Eki Görüntüle 295681
.....
Eki Görüntüle 295682
.....
Eki Görüntüle 295683
.....
Eki Görüntüle 295684 Eki Görüntüle 295685
.....
Eki Görüntüle 295686
.....
Eki Görüntüle 295687 Eki Görüntüle 295688
....
Eki Görüntüle 295689
.....
Eki Görüntüle 295690
.....
Eki Görüntüle 295691
.....
Eki Görüntüle 295692 --Eki Görüntüle 295693 --Eki Görüntüle 295694 --Eki Görüntüle 295695
.....
Eki Görüntüle 295697
.....
Eki Görüntüle 295698
.....
Eki Görüntüle 295699
.....
Eki Görüntüle 295705
.....
Eki Görüntüle 295700 ..Eki Görüntüle 295701
.....
Eki Görüntüle 295702 ..Eki Görüntüle 295703 ..Eki Görüntüle 295706
.....
Eki Görüntüle 295704
Bu fotolar başımı döndürdü hepsi harika, evet bende kır düğünlerinde reçel ikramından yanayım, ama bu aralar şunu düşünüyorum, cd herkesin evinde, arabasında, işinde dinlemesi için içinde 4-5 parça olan bir cd...
Cd'nin üzerinde eşimle resmimi bastırsam nasıl sizce???Eki Görüntüle 297667
Kullanışlı olur canım fakat görsel olarak biraz sade kalabilir:44:
tATLIM kafa batlatıyorum vala, bulamıyorum nişanda tüylü foto magnet vermeyi düşünüyoruz, düğünde ise sadece cd fikri var aklımda sen ce napım????
Hımm şimdi karşımızda çok şanslı bir gelin var. Kırdüğünü harika bir şey. Ben de istemiştim ama gerek mevsim gerekse kayınbabamın aşırı kalabalık çevresi yüzünden organizasyon imkansız olacağından salon düğünü yaptım.
Kır gelini olacaksan, benim sana önereceğim kumaşlar tül, şifon, organze, plise vb. uçuş uçuş ağır olmayan kumaşlardır. Çoğunluğu dantelden oluşan bir gelinlik veya tafta, şantuk gibi ağır kumaşlar kır düğününe değil salon düğününe yakışır.
Bir de kesinlikle swarovski taştan ve gri işlemelerden uzak durmalısın bence. Onlar çok ağır kaçar.
Gelelim kesime. Çok kabarık etek seni kısıtlar. En güzeli a kesim yani yarı kabarık olanlar veya balık kesimi.
Ben çok sevdiğim birkaç gelinlik tipini seninle paylaşıyorum. Bakalım arasından beğendiğin olacak mı.
En hoşuma giden tülden etekli, belden kabaran ve belinde kuşak olan gelinlik tipidir:
Bulunması zor olan ama kır düğününe en harika gidecek olan gelinlik tipi, tüllerden bir taban üzerine organze veya dantelden çiçeklerin iliştirildiği modeldir:
Daha ağır bir şey istersen, ispanyol tarzı denilen altı bol katlı gelinliklerden düşünebilirsin, kadıköy merkezde bolca örneğini gördüm bu yaz.
Ben kır gelini olacak olsam bir de renkli kuşak şansını kaçırmazdım. Özellikle önerdiğim ilk gelinlik tipine belde kuşak çok yakışıyor. Renkli, çiçekli bir kuşak mükemmel bir sonuç verirdi.
Ayrıca ve ayrıca, kır gelini olarak renkli çiçek-ayakkabı kombinasyonunu kesinlikle aklında bulundurmalısın diyorum...
Mutluluklar dilerim...
Nedense kır düğünü diyince aklıma hep gelin başı çiçeki olarak gelir.
Son eklediğim pronovias modele photoshop yardımıyla bolero giydirdim. gelinlikteki malzemeden kullanılarak bu tarz bir bolero yapılabilir. bence orijinalinden daha gösterişli oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?