Gelinlik Modelleri kır düğünü için...

senin için ayrı ayrı 2 resmi kesip birleştirdim:) eğer sadeliği seviyosan kır düğünü için muhteşem olabilir !

Eklentiler

• $altüst birleştirme.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 48
senin için ayrı ayrı 2 resmi kesip birleştirdim:) eğer sadeliği seviyosan kır düğünü için muhteşem olabilir !

Hepinize tek tek teşekkür ederim, yardımlarınız için paylaştıklarınız çok güzel. Özellikle renkli çiçek ve ayakkabıyı Allah izin ederse yapacağım, fakat gelinlik de sıkıntılarım var straplez istemiyorum, ince askılı istemiyorum
OFFFFFFFFFFF çok zor çokkkkkk

o zaman sana aşkı memnudaki nihalin gelinliğindeki kol detaylarını önerebilirim :) ben çok beğenmiştim

Eklentiler

• $18.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 58
Limonata şekerim benden bir kaç fikir daha Konu kır düğünü olunca kendime hakim olamıyorummmm
Makyajdan pek anlamam fakat kır düğününde fazla ağır makyaj yapılmamalı bence. Gözlerde yoğunlaşıp diğer
bölgeleri sade bırakmak gerekiyor bence.
Eki Görüntüle 295648

Ağır nikah şekerleri yerine renkli şeker ya da reçeller hoş alternatif olabilir:

Eki Görüntüle 295656

Bu şeker büfesine bayıldım bayıldımmmmm Annem görse çığlığı basardı bu ne böyleeeeee çocuk partisi gibi diye

Gelin çiçekleriiiiii
Eki Görüntüle 295674
......

......

......

......

.....

Veeee mekan, süsleme fikirleriiiyle bitiriyorummmm

.....

.....

.....

.....

.....

....

.....

.....

.....
-- -- --
.....

.....

.....

.....

.....
..
.....
.. ..
.....

Bu fotolar başımı döndürdü hepsi harika, evet bende kır düğünlerinde reçel ikramından yanayım, ama bu aralar şunu düşünüyorum, cd herkesin evinde, arabasında, işinde dinlemesi için içinde 4-5 parça olan bir cd...
Cd'nin üzerinde eşimle resmimi bastırsam nasıl sizce???

Kullanışlı olur canım fakat görsel olarak biraz sade kalabilir:44:

tATLIM kafa batlatıyorum vala, bulamıyorum nişanda tüylü foto magnet vermeyi düşünüyoruz, düğünde ise sadece cd fikri var aklımda sen ce napım????

Tüylü magnetlere ölüyorum canım bizim buzdolabı aşırılmış magnetlerle dolu
Eğer nişanda da verecekseniz cd olur canım, ben tek o olur diye düşündüm.
Cd dışında fikir istersen sana çok beğendiğim bir kaç örneği göstereyim şekerim

Favorim gelin damat şeklinde kurabiyeler

5. resimdekinin benzerini arkadaşım için hazırlamıştık, hazırlanışı çok basitti ama çok tatlı oldularr

Tatlım resimler harika, bende bir ara cd yerine şu gelin damat resmi olan yastıklardan mı verelim diye düşündüm ama bilemiyorum:)

İlk model cok hosuma gitti, paylasım ıcın cok saol....

Son eklediğim pronovias modele photoshop yardımıyla bolero giydirdim. gelinlikteki malzemeden kullanılarak bu tarz bir bolero yapılabilir. bence orijinalinden daha gösterişli oldu...

sevgili minenes gelinlik konusunda yorumlarını okuduktan sonra bu işin uzmanı sensin desem ağır kaçmış olmaz sanırım:)
straplez gelinlikleri bende sevmiyorum ama aksi gibi tüm gelinlikler straplez..evet kol takılabiliniyor ama bazılarında iğreti duruyor.
benim düğünüm kısmetse temmuz ayında ve tam olarak kır düğünü olmasada bir bahçede yerler çim vs.
beim straplez istemememin nedeni nişanlım vs değil.fazla kilom olmamakla beraber üst kısmım straplez giydiğimde iri duruyor ve o bölgeye dikkati çekmk istemiyorum.askı ya da kol detayı ile kapatmak istiyorum.bu eklemiş olduğun gelinliği çok beğendim ancak bolero değil de askılı (ince/kalın farketmez) düşünsek nasıl bir askı olur?
görüşlerini paylaşır mısın?şimdiden teşekkürler

merhaba. bir kere bu gördüğün şekliyle bile bolero olması şart değil. bunu gelinliğe sabit bir yaka türü olarak yapıp, enseden sırta kadar düğme koyabilirler diye düşünüyorum. bu gelinlikte malzeme biraz zor. kuş tüyünün iyisine pek rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…