• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kır düğünü için...

Nedense kır düğünü diyince aklıma hep gelin başı çiçeki olarak gelir.

$2.jpg

$3.jpg

senin için ayrı ayrı 2 resmi kesip birleştirdim:) eğer sadeliği seviyosan kır düğünü için muhteşem olabilir !:31:

Eklentiler

• $altüst birleştirme.jpg
    $altüst birleştirme.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 48
senin için ayrı ayrı 2 resmi kesip birleştirdim:) eğer sadeliği seviyosan kır düğünü için muhteşem olabilir !:31:

Hepinize tek tek teşekkür ederim, yardımlarınız için paylaştıklarınız çok güzel. Özellikle renkli çiçek ve ayakkabıyı Allah izin ederse yapacağım, fakat gelinlik de sıkıntılarım var straplez istemiyorum, ince askılı istemiyorum:(
OFFFFFFFFFFF çok zor çokkkkkk

o zaman sana aşkı memnudaki nihalin gelinliğindeki kol detaylarını önerebilirim :) ben çok beğenmiştim :8:

Eklentiler

• $18.jpg
    $18.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 58
Limonata şekerim benden bir kaç fikir daha:16: Konu kır düğünü olunca kendime hakim olamıyorummmm:17::17:
Makyajdan pek anlamam fakat kır düğününde fazla ağır makyaj yapılmamalı bence. Gözlerde yoğunlaşıp diğer
bölgeleri sade bırakmak gerekiyor bence.
Eki Görüntüle 295648
$mmms.jpg

Ağır nikah şekerleri yerine renkli şeker ya da reçeller hoş alternatif olabilir:
$19019na_speadthelovejam_wedd_l-300x240.jpg
$box-one-300x240.jpg
$Screen-shot-2011-02-26-at-20_14_58-242x300.png
$NIKAH-~1.JPG
Eki Görüntüle 295656
$N-791.jpg

Bu şeker büfesine bayıldım bayıldımmmmm:16: Annem görse çığlığı basardı bu ne böyleeeeee çocuk partisi gibi diye:1:
$dugun-seker-bufesi.jpg
$seker-bufesi-32.jpg

Gelin çiçekleriiiiii:17:
Eki Görüntüle 295674
......
$fa366ae9f50c153414c0ebded3fd44ae-256x300.jpg
......
$gelin-el-buketi-modelleri.jpg
......
$renkli-cicrklrtistock_000004152526xsmall.jpg
......
$Screen Captures.jpg
.....
$viceroy_ps_table_12.jpg

Veeee mekan, süsleme fikirleriiiyle bitiriyorummmm:16:
$123 (2).jpg
.....
$123 (4).jpg
.....
$123 (3).jpg
.....
$123.jpg $123 (1).jpg
.....
$123 (6).jpg
.....
$123 (8).jpg $123 (9).jpg
....
$123 (10).png
.....
$123 (11).png
.....
$123 (12).png
.....
$123 (14).jpg -- $123 (15).jpg -- $123 (16).jpg -- $123 (17).jpg
.....
$123 (7).jpg
.....
$il_430xN_135849118-tile.jpg
.....
$3.jpg
.....
$il_430xN_132863950-tile.jpg
.....
$4.jpg .. $5.jpg
.....
$5.jpg .. $6.png .. $hjk.jpg
.....
$ashleyandmatt0100.jpg

Bu fotolar başımı döndürdü hepsi harika, evet bende kır düğünlerinde reçel ikramından yanayım, ama bu aralar şunu düşünüyorum, cd herkesin evinde, arabasında, işinde dinlemesi için içinde 4-5 parça olan bir cd...
Cd'nin üzerinde eşimle resmimi bastırsam nasıl sizce??? $nikah þekeri yerine cd.jpg

Bu fotolar başımı döndürdü hepsi harika, evet bende kır düğünlerinde reçel ikramından yanayım, ama bu aralar şunu düşünüyorum, cd herkesin evinde, arabasında, işinde dinlemesi için içinde 4-5 parça olan bir cd...
Cd'nin üzerinde eşimle resmimi bastırsam nasıl sizce???Eki Görüntüle 297667

Kullanışlı olur canım fakat görsel olarak biraz sade kalabilir:44:

tATLIM kafa batlatıyorum vala, bulamıyorum nişanda tüylü foto magnet vermeyi düşünüyoruz, düğünde ise sadece cd fikri var aklımda sen ce napım????

Tüylü magnetlere ölüyorum canım bizim buzdolabı aşırılmış magnetlerle dolu:1::1::1:
Eğer nişanda da verecekseniz cd olur canım, ben tek o olur diye düşündüm.
Cd dışında fikir istersen sana çok beğendiğim bir kaç örneği göstereyim şekerim:16:

Favorim gelin damat şeklinde kurabiyeler:46:
$68c7y8.jpg
$Kucuk_Gelin-Damat-Baskili-Nikahsekeri.jpg
$Kucuk_Gelin-Damat-Figuru-Nikah-sekeri.jpg
$aaaab.JPG
$aaa.JPG
$jn.JPG
$19019na_speadthelovejam_wedd_l-300x240.jpg
$N-791.jpg
$Screen-shot-2011-02-26-at-20_14_58-242x300.png
$NIKAH-~1.JPG

5. resimdekinin benzerini arkadaşım için hazırlamıştık, hazırlanışı çok basitti ama çok tatlı oldularr:34:

Tatlım resimler harika, bende bir ara cd yerine şu gelin damat resmi olan yastıklardan mı verelim diye düşündüm ama bilemiyorum:)

Hımm şimdi karşımızda çok şanslı bir gelin var. Kırdüğünü harika bir şey. Ben de istemiştim ama gerek mevsim gerekse kayınbabamın aşırı kalabalık çevresi yüzünden organizasyon imkansız olacağından salon düğünü yaptım.

Kır gelini olacaksan, benim sana önereceğim kumaşlar tül, şifon, organze, plise vb. uçuş uçuş ağır olmayan kumaşlardır. Çoğunluğu dantelden oluşan bir gelinlik veya tafta, şantuk gibi ağır kumaşlar kır düğününe değil salon düğününe yakışır.

Bir de kesinlikle swarovski taştan ve gri işlemelerden uzak durmalısın bence. Onlar çok ağır kaçar.

Gelelim kesime. Çok kabarık etek seni kısıtlar. En güzeli a kesim yani yarı kabarık olanlar veya balık kesimi.

Ben çok sevdiğim birkaç gelinlik tipini seninle paylaşıyorum. Bakalım arasından beğendiğin olacak mı.

En hoşuma giden tülden etekli, belden kabaran ve belinde kuşak olan gelinlik tipidir:

christos.wedding+gowns.3.jpg

chiffon-strapless-sweetheart-neckline-with-rouched-bodice-and-slim-sheath-pleated-skirt-2011-hot-sell-informal-wedding-dress-wl-0154.jpg

17274724.jpg

imgRes.ashx

wedding-dresses-Novia-d%E2%80%99Art.jpg

Bulunması zor olan ama kır düğününe en harika gidecek olan gelinlik tipi, tüllerden bir taban üzerine organze veya dantelden çiçeklerin iliştirildiği modeldir:

tulle-fashion-floral-one-shoulder-with-sweetheart-neckline-and-rouched-bodice-in-ball-gown-skirt-2011-scattered-flowers-white-wedding-dresses-wm-0418.jpg

Spring-2011-Christos-Wedding-Dresses-with-Floral-Accents-1.jpg

Daha ağır bir şey istersen, ispanyol tarzı denilen altı bol katlı gelinliklerden düşünebilirsin, kadıköy merkezde bolca örneğini gördüm bu yaz.

airebarcelona_wedding_dress.jpg

ruffle_wedding_dresses.jpg

spanish-wedding-dresses.jpg

Ben kır gelini olacak olsam bir de renkli kuşak şansını kaçırmazdım. Özellikle önerdiğim ilk gelinlik tipine belde kuşak çok yakışıyor. Renkli, çiçekli bir kuşak mükemmel bir sonuç verirdi.

modern_trousseau_wedding_gown_2011.jpg

Ayrıca ve ayrıca, kır gelini olarak renkli çiçek-ayakkabı kombinasyonunu kesinlikle aklında bulundurmalısın diyorum...

shoes-b.jpg

lot-of-hot-shoes1-600x278.jpg

Purple-Wedding-Flowers-Bouquet-Inspiration.jpg

Mutluluklar dilerim...

İlk model cok hosuma gitti, paylasım ıcın cok saol....

Son eklediğim pronovias modele photoshop yardımıyla bolero giydirdim. gelinlikteki malzemeden kullanılarak bu tarz bir bolero yapılabilir. bence orijinalinden daha gösterişli oldu...

kirs.jpg

sevgili minenes gelinlik konusunda yorumlarını okuduktan sonra bu işin uzmanı sensin desem ağır kaçmış olmaz sanırım:)
straplez gelinlikleri bende sevmiyorum ama aksi gibi tüm gelinlikler straplez..evet kol takılabiliniyor ama bazılarında iğreti duruyor.
benim düğünüm kısmetse temmuz ayında ve tam olarak kır düğünü olmasada bir bahçede yerler çim vs.
beim straplez istemememin nedeni nişanlım vs değil.fazla kilom olmamakla beraber üst kısmım straplez giydiğimde iri duruyor ve o bölgeye dikkati çekmk istemiyorum.askı ya da kol detayı ile kapatmak istiyorum.bu eklemiş olduğun gelinliği çok beğendim ancak bolero değil de askılı (ince/kalın farketmez) düşünsek nasıl bir askı olur?
görüşlerini paylaşır mısın?şimdiden teşekkürler
:71:

merhaba. bir kere bu gördüğün şekliyle bile bolero olması şart değil. bunu gelinliğe sabit bir yaka türü olarak yapıp, enseden sırta kadar düğme koyabilirler diye düşünüyorum. bu gelinlikte malzeme biraz zor. kuş tüyünün iyisine pek rastlamadım.

Back