Gelinlik Modelleri kır düğünü için...

converse her zaman giyilir,bnce giy topuklunu ol yine 1.90 xD nıahaha

ahh nerde canım ya boyum uzun diye hiç topuklu giymedim normalde spor giyiniyorumda düğünlerde falan ne zaman almayı düşünsem tepkiyle karşılaşıyorum yaanişanlımla 4 parmak var aramızda ondan sonra ona gizli topuk yaaptırmak zorunda kalırım:)

ewet canım yaa ama kilom 70 den düşmüyo bende öle düşündüm strestende werirsin diyolar pek güvenemiyorum ama istanbul sart oldu:)

ayy 1 süperrr minenes..:) napıcam ben bukadar güzel şeyler içinden, dediğim gibi güzel yerlerini alıp ortaya yeni kır düğünlük bişi çıkarayım yoksa karar weremem

teşekkür ederim canım benim 1,5,7 ve en sondakine bayıldım hele saç modelleri kaydet kaydet bi hal olduum en güzel yerlerini alıp güzel bişey diktiricem çoooooooooook teşekkür ederim:)

kesinlikle canım hepsi birbirinden güzel bende henüz karar verebilmiş değilim ama 1. olcak sanırım benimde yardımcı olabildiysam sana ne mutlu:)

Merhaba tatlım, ilk başta zevkine bayıldığımı söylemek isterim. Harika gelinlikler paylaşmışsın...
Belliki kır düğünü hakkında harika fikirlerin var ,bizde 2012 yazında evlenmeyi düşünüyoruz kır düğünü konsepti ile; yardımcı olursan sevinirim:)

canım düğünü istanbulda mı yapacaksınız istanbulsa ve anlaştıysanız mekanla ilgili bilgi verebilir misin bende kır düğünü istiyorum da

canım düğünü istanbulda mı yapacaksınız istanbulsa ve anlaştıysanız mekanla ilgili bilgi verebilir misin bende kır düğünü istiyorum da

Tatlım sana can-ı gönülden yardım etmek isterim fakat Ankara 'dayım:)
Yinede fikir alışverişi yaparız

Kızlar bakın ne buldum

Pronovias 2012 modeli Barbados. Çok hoşuma gitti, kır düğünü için ideal bence...

Minecim yine harika bir model paylaşmışsın, kaç günden beri görüşememiştik, bugün gördüğüm gelinliğe bayıldım açıkcası...
Şimdi seninle ve diğer kızlara birşey danışacağım, sorun şu :
Modeller harika fakat benim sevgilim askısız modelleri sevmiyor istemiyor bu sefer ince askılıya bakım dedim o modellerde hiç olmadı daha tarz birşeyler arıyorum, hem kır düğünü hemde model sorunu

canım, hiç sorun değil. benim favori modelim straples değildir zaten, bununla ilgili kocaman bir konum bile var
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...lik-sevmeyen-sadece-miyim-koca-turkiyede.html

gelelim senin soruna. önerdiğim gelinliklerde dantel yok, dantel olsa güzel kollar iliştirmek çok kolay. ama ben kır düğünleri için daha çok tül, organze ve plise gelinlikleri seviyorum, onlarla omuz-kol kapatılan modeller de var tabi ki bir de, boleroya karşı ön yargılı olmamak gerekiyor. bolero herhalde sadece bizim ülkemizde "zavallı gelinlerin ailesi veya nişanlısı açık giymesine izin vermediği için zorla giydirilen aksesuar" olarak algılanıyor, oysa ki güzel bir bolero gelinin güzelliğine destek oluyor benim zevkime göre.

yapabileceğin en hafif değişiklik, tülden askılar eklemek olurdu ki çok güzel bir hava kattığı kesin:

Bu arada aylin karakterinin gelinliği herşeyiyle kır düğününe uygun.

ikinci olarak, tülden uzun kollu bir bolero modeli vardır, yabancı üreticilerde sıklıkla karşılamama rağmen hiçbir gelinlikçimizde örneğini görmedim. ama özellikle sırt kısmıyla çok iddialı bir modeldir:

Üçüncü olarak, çiçekli malzemelerle dantelden veya organzeden üretilmiş, tercihen fırfırlı detayları olan bolerolardan kullanabilirsin. Bence çok tatlılar:

Üreticisi burada: Wedding Bolero Shrug White Chiffon With Flowers and Rhinestones and Double Lace Trim | Flickr - Photo Sharing!

Şu malzemeyi gelinlikçilerde görmeye başladım, bundan diktirebilirsin:

Ayrıca, modeli itibariyle çok hoşuma giden birkaç boleroyu daha paylaşmak istiyorum:

Son eklediğim pronovias modele photoshop yardımıyla bolero giydirdim. gelinlikteki malzemeden kullanılarak bu tarz bir bolero yapılabilir. bence orijinalinden daha gösterişli oldu...

Son eklediğim pronovias modele photoshop yardımıyla bolero giydirdim. gelinlikteki malzemeden kullanılarak bu tarz bir bolero yapılabilir. bence orijinalinden daha gösterişli oldu...

Minecim çok teşekkürler, evet bende straplez gelinliği sevmeyenlerdenim:) Çünkü, çok fazla tercih edildiğini düşünüyorum. Ama giyenlerede yakıştırıyorum. Eklediğin fotolar çok güzel , boleroyu bende severim fakat yazın olacağı için bolero biraz ağır ve terletici mi olur yani hafif kollu model mi tercih etsem diyorum. Birde bolero gibi olup kolu tül olan arkası değişik modele bayıldım fakat, çok fazla dantele o tül alakasız mı gelmiş onun kararını pek veremedim:)

canım ben o bolerolu modeli sadece bolero örneğini vermek için paylaştım, yoksa gelinliğin kır düğünü için ağır kaçacağını düşünüyorum. tülden kabarık etekli bir gelinlik üzerine o bolero çok yakışacaktır.

boleronun koldan daha fazla sıcaklatacağını düşünmüyorum, zaten aşırı sentetik bir kumaş kullanmadığın sürece o kadar sıcaklamazsın. sıcaklamak genelde yanlış kumaş veya yanlış kesim yüzünden oluyor.

Gelinlik modellerinide Yakında eklerim:))

Eklentiler

• $gelin-sac-modelleri-2011.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 147
  • $27074_332356834627_294908259627_3363994_6676836_n.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 835

Minecim, hala araştırıyorum ama bulmuş değilim:)
Sadece şuan hoşuma giden modeller
yardımcı olursan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…