- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
Eki Görüntüle 274875 Eki Görüntüle 274876
Çok güzel modeller var ama bence çoğunluğu salon düğününe gider. Kır düğünü için şu iki modelin uygun olabileceğini düşünüyorum. Elinize sağlık.
converse her zaman giyilir,bnce giy topuklunu ol yine 1.90 xD nıahaha
bu arada, 4ü beğenmişsin, o Oleg Cassini diye bir markanın gelinliği. Fiyatı 1650 lira. Bursa'daymışsın. Müsait olursan nişanlınla bir İstanbul gezisi yapıp onun gibi hazır satan yerlere uğrayabilirsin belki.
Ayrıca, gelinlikleri kışın almanın daha uygun olduğunu herkese hatırlatırım. Özellikle kilosu ve fikri çok değişmeyen bayanlara önerim önümüzdeki kışta gelinlik fırsatlarını kaçırmamalarıdır
Eki Görüntüle 274897 Eki Görüntüle 274898 Eki Görüntüle 274899 Eki Görüntüle 274900 Eki Görüntüle 274873 Eki Görüntüle 274892 Eki Görüntüle 274891 Eki Görüntüle 274890 Eki Görüntüle 274888 Eki Görüntüle 274887 Eki Görüntüle 274886 Eki Görüntüle 274885 Eki Görüntüle 274884 Eki Görüntüle 274883 Eki Görüntüle 274889 Eki Görüntüle 274882 Eki Görüntüle 274874 Eki Görüntüle 274875 Eki Görüntüle 274876 Eki Görüntüle 274877 Eki Görüntüle 274878 Eki Görüntüle 274879 Eki Görüntüle 274893
tatlım senin için bişeyler ekledim umarım içlerinde sana göre bişey vardır hayırlı olsun şimdiden mutluluklar:)
Eki Görüntüle 274875 Eki Görüntüle 274876
Çok güzel modeller var ama bence çoğunluğu salon düğününe gider. Kır düğünü için şu iki modelin uygun olabileceğini düşünüyorum. Elinize sağlık.
teşekkür ederim canım benim 1,5,7 ve en sondakine bayıldım hele saç modelleri kaydet kaydet bi hal olduum en güzel yerlerini alıp güzel bişey diktiricem çoooooooooook teşekkür ederim:)
kesinlikle canım hepsi birbirinden güzel bende henüz karar verebilmiş değilim ama 1. olcak sanırım benimde yardımcı olabildiysam sana ne mutlu:)
Hımm şimdi karşımızda çok şanslı bir gelin var. Kırdüğünü harika bir şey. Ben de istemiştim ama gerek mevsim gerekse kayınbabamın aşırı kalabalık çevresi yüzünden organizasyon imkansız olacağından salon düğünü yaptım.
Kır gelini olacaksan, benim sana önereceğim kumaşlar tül, şifon, organze, plise vb. uçuş uçuş ağır olmayan kumaşlardır. Çoğunluğu dantelden oluşan bir gelinlik veya tafta, şantuk gibi ağır kumaşlar kır düğününe değil salon düğününe yakışır.
Bir de kesinlikle swarovski taştan ve gri işlemelerden uzak durmalısın bence. Onlar çok ağır kaçar.
Gelelim kesime. Çok kabarık etek seni kısıtlar. En güzeli a kesim yani yarı kabarık olanlar veya balık kesimi.
Ben çok sevdiğim birkaç gelinlik tipini seninle paylaşıyorum. Bakalım arasından beğendiğin olacak mı.
En hoşuma giden tülden etekli, belden kabaran ve belinde kuşak olan gelinlik tipidir:
Bulunması zor olan ama kır düğününe en harika gidecek olan gelinlik tipi, tüllerden bir taban üzerine organze veya dantelden çiçeklerin iliştirildiği modeldir:
Daha ağır bir şey istersen, ispanyol tarzı denilen altı bol katlı gelinliklerden düşünebilirsin, kadıköy merkezde bolca örneğini gördüm bu yaz.
Ben kır gelini olacak olsam bir de renkli kuşak şansını kaçırmazdım. Özellikle önerdiğim ilk gelinlik tipine belde kuşak çok yakışıyor. Renkli, çiçekli bir kuşak mükemmel bir sonuç verirdi.
Ayrıca ve ayrıca, kır gelini olarak renkli çiçek-ayakkabı kombinasyonunu kesinlikle aklında bulundurmalısın diyorum...
Mutluluklar dilerim...
Merhaba tatlım, ilk başta zevkine bayıldığımı söylemek isterim. Harika gelinlikler paylaşmışsın...
Belliki kır düğünü hakkında harika fikirlerin var ,bizde 2012 yazında evlenmeyi düşünüyoruz kır düğünü konsepti ile; yardımcı olursan sevinirim:)
canım düğünü istanbulda mı yapacaksınız istanbulsa ve anlaştıysanız mekanla ilgili bilgi verebilir misin bende kır düğünü istiyorum da
Kızlar bakın ne buldum
Pronovias 2012 modeli Barbados. Çok hoşuma gitti, kır düğünü için ideal bence...
Minecim yine harika bir model paylaşmışsın, kaç günden beri görüşememiştik, bugün gördüğüm gelinliğe bayıldım açıkcası...
Şimdi seninle ve diğer kızlara birşey danışacağım, sorun şu :
Modeller harika fakat benim sevgilim askısız modelleri sevmiyor istemiyor bu sefer ince askılıya bakım dedim o modellerde hiç olmadı daha tarz birşeyler arıyorum, hem kır düğünü hemde model sorunu
Son eklediğim pronovias modele photoshop yardımıyla bolero giydirdim. gelinlikteki malzemeden kullanılarak bu tarz bir bolero yapılabilir. bence orijinalinden daha gösterişli oldu...
Minecim çok teşekkürler, evet bende straplez gelinliği sevmeyenlerdenim:) Çünkü, çok fazla tercih edildiğini düşünüyorum. Ama giyenlerede yakıştırıyorum. Eklediğin fotolar çok güzel , boleroyu bende severim fakat yazın olacağı için bolero biraz ağır ve terletici mi olur yani hafif kollu model mi tercih etsem diyorum. Birde bolero gibi olup kolu tül olan arkası değişik modele bayıldım fakat, çok fazla dantele o tül alakasız mı gelmiş onun kararını pek veremedim:)
canım ben o bolerolu modeli sadece bolero örneğini vermek için paylaştım, yoksa gelinliğin kır düğünü için ağır kaçacağını düşünüyorum. tülden kabarık etekli bir gelinlik üzerine o bolero çok yakışacaktır.
boleronun koldan daha fazla sıcaklatacağını düşünmüyorum, zaten aşırı sentetik bir kumaş kullanmadığın sürece o kadar sıcaklamazsın. sıcaklamak genelde yanlış kumaş veya yanlış kesim yüzünden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?