Gelinlik Modelleri kır düğünü için...

limonata_

dostun varken düşmn arama
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
251
5
316
Yalova
kızlar bu yaz düğünüm var çok şirin ve güzel bi yerde yeşillikler içinde kır düğünü ama gelinlik makyaj saç için ama özelliklede gelinlik için fikirlerinizi almak istiyorum.sademi, hareketlimi olmalı(gelinlik saç makyaj) .karar weremiyorum.hatta mümkünse resim koyarsanız çoooook memnun olurum .şimdiden teşekkürler kızlarrr:)

Bende evlilik düşünüyorum kır evi falan benım hayalımdekı dar ve kuyruklu bir gelinlik ve sacımıda düz uzun kuyruk yaptırıcam yada topuz toplatacağım topuklu değil elimden gelse convers giymeyi düşünüyorum:))

hayırlısı olsun:) benim de bu yaz olucak cnm öncelikle ortama uyumlu olmak adına çıtı pıtı zarif bi gelinlik ve ağır olmayan yaz için uygun bi makyaj yine güzel kır çiçekleri ile süslenmiş zarif bi topuz düşünebilirsin.ben düğünde ojelerimi ve ayakkabımı renkli düşünüyorum :) gelinlik de dantelli ve zarif olsun istiyorum.senin beden özelliklerin nasıl?mesela belin ince mi basen varmı boyun uzunmu??ona göre bu konuda çok araştırma yaptığım için yardımcı olmaya çalışabilirim :)

bende kuyruklu hatta uzun kuyruktan uzun duak düşünüyorum .kimi diyo fırfırlı yap etekleri yaz ya hareket diyo kimi de sade düz üzerinde bişey olmayan bişey yap etekleri diyo işte karar weremiyorum:) bende anneme dedim yok daha neler insanları güldürcenmi diyo çok kavga ediyoruz çok:) ben mesela vitrin istemiyorum annem çıldırıyo çok işim var çookk:))) teşekkür ederim cnaımm yorumun için aklımda bulundurcam:)

seninkide hayırlı olsun hayatımm.:)ya belim çok çok ince diil ama kalında diil boyum 1,78 suan 73 kiloyum 75 çıksada çizelgede:) ama kilomu belli etmiyomuşum öle diyolar 67 yada 65 olcam inş:)ewet ağır olmayan makyaj doğru diyosun doğal olur dimi.ben saçlarımıda belime kadar, salık düşündüm papatya bi taçla belki hafif dalga düşündüm ama çokmu özensiz gözükürr karar weremiyorum. teşekkür ediyorum fikrini yazdığın için deiklerini dikkate alıcam canım:)

rica ederim şekerim :) boyun çok iyi aslında canım her türlü gelinliği kaldırabilir.açık saç fikrini bende dşündüm ama duvakla çok iyi olmadığını gördüm.ama tabi herkeste farklı durur.bunun için kuaförlerin yaptığı saç modellerinden oluşan katalokları görmeni tavsiye ederim.düğün zamanına doğru koşturmacadan kilo rahatlıkla verirsin cnm zaten ama her ihtimale karşı gelinliğinin sırt kısmını çapraz ipli alırsan kilo değişimlerinde de sıkıntı yaşamazsın.ipli olmayan gelinliklere düğün günü çengelli iğne takan çok arkadaşım var ipli yaptıran arkadaşlarım da oldu kilo verdiler ve iplerini sıktılar sırt kısmının sadece.öyle birşey de düşünebilirsin :)

ayrıca bu senin düğünün canım kimin ne dediği değil senin mutlu olman önemli.topuklu ayakkabının dışında yanına converse de alabilirsin.ayakların ağrırsa değiştirirsin.ben converse değil de yanıma mutlaka çok az topuklu başka bi ayakkabı daha alıcam nişanda çok acıdı çünkü ayacıklarım.yedek almanı şiddetle tavsiye ediyorum bu sebepten

ewet canım doğru diyosun subaskılar olmasa en stres yapan da o .o taraf bu taraf ortayı bulamıyoruz.ewet aslında bende arkası çapraz korse oluyo heerhalde ondan düşünüyorum hep çok güzel duruyohem kusurları kapatıyo.gelinlikçiye sormuştum 2012 gelinlikleri arkadan çapraz dediğin gibi bide kayık yaka küpür modelleri demişti bakalım ne olcak :) ya çok stres yapıyorum galiba sivilcelerim çok çıktı geçermi bu8 ay:) ewet ya yanıma alırım bende converse lerimi:) annem çakmadan giyerimm:)))

Hımm şimdi karşımızda çok şanslı bir gelin var. Kırdüğünü harika bir şey. Ben de istemiştim ama gerek mevsim gerekse kayınbabamın aşırı kalabalık çevresi yüzünden organizasyon imkansız olacağından salon düğünü yaptım.

Kır gelini olacaksan, benim sana önereceğim kumaşlar tül, şifon, organze, plise vb. uçuş uçuş ağır olmayan kumaşlardır. Çoğunluğu dantelden oluşan bir gelinlik veya tafta, şantuk gibi ağır kumaşlar kır düğününe değil salon düğününe yakışır.

Bir de kesinlikle swarovski taştan ve gri işlemelerden uzak durmalısın bence. Onlar çok ağır kaçar.

Gelelim kesime. Çok kabarık etek seni kısıtlar. En güzeli a kesim yani yarı kabarık olanlar veya balık kesimi.

Ben çok sevdiğim birkaç gelinlik tipini seninle paylaşıyorum. Bakalım arasından beğendiğin olacak mı.

En hoşuma giden tülden etekli, belden kabaran ve belinde kuşak olan gelinlik tipidir:

Bulunması zor olan ama kır düğününe en harika gidecek olan gelinlik tipi, tüllerden bir taban üzerine organze veya dantelden çiçeklerin iliştirildiği modeldir:

Daha ağır bir şey istersen, ispanyol tarzı denilen altı bol katlı gelinliklerden düşünebilirsin, kadıköy merkezde bolca örneğini gördüm bu yaz.

Ben kır gelini olacak olsam bir de renkli kuşak şansını kaçırmazdım. Özellikle önerdiğim ilk gelinlik tipine belde kuşak çok yakışıyor. Renkli, çiçekli bir kuşak mükemmel bir sonuç verirdi.

Ayrıca ve ayrıca, kır gelini olarak renkli çiçek-ayakkabı kombinasyonunu kesinlikle aklında bulundurmalısın diyorum...

Mutluluklar dilerim...

minesesssss naptınnn sen bunlar çok güzel yaaaaaa bak şimdi işim dahada zorlaştı hepsini çok beğendim nasıl karar vericem şimdi biçoğunu hiç görmemiştim ne kadar güzellll ya çok teşekkür ederim deneyimli birirnden akıl almak çok güzel yaaa.almayı düşünüyodum bunlar oakadar güzelki diktiricem artık birebir bulamam bide mor güllü kuşakta çok hoşuma gitti.kır düğünün süslemeside mor ve beyaz tülden olucak kuşak düşünmüyodum ama yaa mineses fikrimi çok değiştirdin ama olumlu yönden emeğine sağlık benim için uğrasıp koymuşsun fotoları çoook saol:)

hazır bulma ihtimalin var. kadıköy merkezde birkaç bunlara benzer gelinlik görmüştüm en azından. önce bir hazır bak. bulamaz da diktirmeye karar verirsen, gelinliğini diktirmiş ve memnun kalmış bir insan olarak daha önce paylaştığım düşüncelerimi yenileyim:

1. ve 2. fotoğraftaki gelinlik modellerini kır düğünü için çok uygun buldum ve çok beğendim. Kabarık, fırfırlı gelinliğin abartı olacağını düşünüyorum.
Sana mutluluklar dilerim.

çok teşekkür ederim gerçekten gelinlikçilerin böyle yaptığını bilmiyodum.bi fikrini daha alsam gelinliğimin etek kısmı düz tülmü olsun yoksa fırfırlımı gider kır düğünü için .mesela resimlerde 4 ve 9 a bayıldım hepsi güzel ama onlar dahada bi güzel 4 düz 9 fırfırlı etekli kararsız kaldım.

bu kararı bence benzer gelinlikleri üstünde deneyerek sen vermelisin. şimdi modellerden bakacak olursak düz inen tül üstünde çiçekliler bence en uygunu ama vücudunda en güzel hangisinin duracağı da çok önemli...

1. ve 2. fotoğraftaki gelinlik modellerini kır düğünü için çok uygun buldum ve çok beğendim. Kabarık, fırfırlı gelinliğin abartı olacağını düşünüyorum.
Sana mutluluklar dilerim.

teşekkür ederim canım fikrini yazdığın için ben minese cevap yazarken yazmışsın görmedim:) tamda kararsız olduğum bi konuda yazmışsın teşekkür ederim aklımda bişeyler oluşmaya basladı saol:)

haklısın canım cok saol:)

converse her zaman giyilir,bnce giy topuklunu ol yine 1.90 xD nıahaha

bu arada, 4ü beğenmişsin, o Oleg Cassini diye bir markanın gelinliği. Fiyatı 1650 lira. Bursa'daymışsın. Müsait olursan nişanlınla bir İstanbul gezisi yapıp onun gibi hazır satan yerlere uğrayabilirsin belki.

Ayrıca, gelinlikleri kışın almanın daha uygun olduğunu herkese hatırlatırım. Özellikle kilosu ve fikri çok değişmeyen bayanlara önerim önümüzdeki kışta gelinlik fırsatlarını kaçırmamalarıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…