kir-çözle mükemmel koltuk temizliği

bende deneyeceğim....koltuklarda herhangi bir yıpranma olmadı ise ne ala:)
tşk ederim canım .... ;)

bende deneyeceğim....koltuklarda herhangi bir yıpranma olmadı ise ne ala:)
tşk ederim canım .... ;)

yok hayatım yıpranma yapmıyor. hmm demin gordum yıne bi yerınde leke yapmış kedim:( uff evdede kalmadı kırcoz neyse alısverıste alır temızlerım artık.:enbuyukkk:

Bu kir çöz - yağ çöz seri şeklinde olanlardan galiba... Benim de halımda şampuanın çıkaramadığı kirler var. Hiç aklıma gelmemişti. Deniyeceğim, çok teşekkurler :)

kızlar selam konuyu 2008 de acmısım. kutunun üzerinde yazılı olan talımatlara uyduğunuz surece hıc bır sorun olmuyor. yanı cok buyuk konusmıyayım ama :) benım koltuk 15 senelık olduğundan artık yavas yawas deforme oluyor. ancak kırcozden dolayı olduğunu dusunmuyorum. e eskısın artık değilmi:D

bende en yakın zamanda kir çözü alıp deneyecğm.. uzun zamandır denemediğim ürün kalmamıştı..peki çok eskiden kalmış lekeleri de çıkarırmı acaba..:44:

bende koltuklarımı kirçözle silmiştim bizim koltuklar şönil kumaş galiba yanlış söylüyo olabilirim:) ama gerçekten tertemiz oldu.krem rengi olanlar değil ama bordo renkli koltuk resmen parlıyordu,tavsiye ederim

benim koltuklarda kırmıızı denemek istiyorum ama eminde olamıyorum ya rengine zarar verirsem diye endişem var

bende perdelerde kullandım kir çözü güzel çıkardılara ama en güzeli soda matikle yıkanınca cok daha güzel oluyorlar tavsiye ederim

ben de sildim koltuklarımı ama kolçaklarında yağ lekeleri var. beklemiş yağ lekesi çıkmadı maalesef. başka yollar deneyeceğim :(

leke çıkarıcı denediniz mi ? yada nasıl çıkardınız ?

valla denemedim. ne gibi bir leke çıkarıcı mesela?

ama bi ara bulaşık sabunu döküp 1 saat kadar bekletip öyle silcem tekrardan. şu an üzerinde geçici çözüm olarak kumandalık var :1::1:

Back