kir-çözle mükemmel koltuk temizliği

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
kızlar şu anda hangi topick te okuduğumu bulamadım. ama koltuk ve halı temizliği için etkili deterjan arıyordum. benim evde kendim var ve sağolsun çok pistir kendisi:))
ve aksi gibi koltuklarımda krem rengi. her tür halı ve koltuk deterjanını denememe rağmen çıkartamadığım lekeler vardı. ve düşününki eşime sildiriyordum koltukları o kuvvetiyle daha iyi ovalar diye.
kızlar bu sitede okumuştum kirçöz diye bir deterjan varmı. büyük bir hipremarkette alışveriş ederken deterjan bölümünde gözüme çarptı ve alıp bi deniyim bakayım dedim ve inanın o meşhur koltuk şampuanlarından çok daha ucuzdu. inanmazsınız benım tek kolum amilyatlı olduğu için tek kolumla bastırabildiğim kadar bastırarak temizlik yaptım. yanı daha ıslakken belli olmuyordu ama kuruduktan sonra görünce şok olduk. hele koltukların kol kısımları allahlık durumdaydı ve tek bir leke kalmamış şimdi. ama kızlar ben her koltuk silişimde ılık suya normal çamasır makınası için olan deterjanımdanda bira koyuyorum. yine koydum ikisi birlikte mükemmel sonuç verdi. deneyın gerçekten bence pişman olmazsınız kızlar. neyse sizlerle paylaşayım dedim. şimdi bayram dönüşü işlerim epey yoğun haydı öptüm hepinizi.:enbuyukkk:

cok sagol tatlim benimde krem rengi koltuklarim var temizleyemiyordum
deniyecegim süper olur insallah

valla kirçözü tek başına denedim benim koltuklarımda krem rengi pek memnun kalmadim ama bide şu deterjanla deneyim.. tşkler bilgi için

canım tam olarak ılık suya koyuyorum hafif tabiki ılık su kirleri çözerken yardımcı oluyor. kir çöz böyle pembemsi gibi, kutusu var,akışkan bir deterjan öyle mısler gibi bir kokusu yok ama şimdiden soyliyim kızlar. ve herşeye kullanılıyormus. mutfak banyo temizliklerinde falan. oraları henuz denemedim ama koltuklardan memnun kaldım kızlar.

kızlar evdede değilimki fotografını çekip koyayım ama çok eminim pembeli morlu olduğuna. şişesimi yenilendi acaba. evet üstünde yazıyordu gömlek yakaları tül perdeler için de kullanılır diye. du bi bakayım internetten . bulduğum sitenin linkini burdan versem yasakmı acaba reklamamı girer?

kızlar bu linki tıklayın aynen bunu aldım işte. demek tesadüf iyisine denk gelmişim . haklısınız çok marka ve çeşidi varmış. ama hatırladığım doğru pembe kutu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
haaa birde canlarım normal bez kullanmıyorum ben koltuk halı silerken. banyo yaparken kullandığımız lif lerden birtanesini ayırdım temizlik için. normal bezler hiç etki etmiyor çünkü.

benim dediğim bu değildi resmini koyduğun iyi olmuş bende eskimiş tül veya lif kullanırım daha etkili olduğuna inanıyorum.

haaa birde canlarım normal bez kullanmıyorum ben koltuk halı silerken. banyo yaparken kullandığımız lif lerden birtanesini ayırdım temizlik için. normal bezler hiç etki etmiyor çünkü.
bilgiler için teşekkürler canım benim de krem koltuklarım inşallah işe yarar ayrıca ben de koltuk ve halılarımı lifle silerim foşur foşur çok güzel oluyoa.s

market adını burdan soylemem şimdi uygun olmaz ama bi hipermarket sanırım öyle bim şok carrefour vardır hepsinde :) kesinlikle kızlar eski lifler çok etkili oluyor. bende bazı yerlerde okumuştum kir çöz işe yaramadı diye. demek değişik firmalar aynı isim altında çıkartıyorlar valla yalan olmasın ama 4 küsür ytl gibiydi yani 5ytl değildi.

neyse kızlar ben çıkıyorum. bı şey olursa (aman ne önemli konu) :)))) özelden yazabilirsiniz. hepinize kolay gelsin

merhaba patrıca paylaşımın için teşekkürler kirçözü bende denemek istiyorum markayı yazmışsın fakat nereden aldığını belirtmek istememişsin..aldığın market hariç diğerlerinin ismini zaten vermişsin bi sorun olmaz yani...her markette her ürün bulunmuyor lütfen direkt aldığın yeri yazarmısın?...burada herşeyi özgürce paylaşabiliyoruz reklam yapmak yasak olsa zaten yazamayız değil mi?çok memnun kaldığını belirttiğin için denemek istiyorum yardımcı olursan sevinirim...sevgiyle kal...

kızlar kirçöz adında bir çok deterjan var. ben burda pendik kaynarcada hakmar diye bir market var ordan almıştım fiyatıda 4küsür yani 5ytl diyebiliriz. pembe kutu olacak ama diğerleri için iyi şeyler yazmamış arkadaşalrım ama ben pembeden inanılmaz memnun kaldım ):)) he ama kokulu bişey değil güzel kokmasını istiyorsanız içine yumoş falan vs. koyabilirsiniz bence. ben bu sefer yumoş kullanmadım ama (daha yeni aklıma geldi) birdahakine kullanırım güzel kokuda bırakır:) haydi kolay gelsin kızlar, resmi açamayanlar için tekrar koyuyorum. hadi bilen varsa bana jaluzilerde kullanabileceğim çok etkili fıs fıs şeklinde bir yağ çözücü önerebilirmisiniz. mutfaktaki jaluzime kızartma yaparken sıçramış ve ben uzun bir süre farkedememişim. şimdi sileyim dedim çıkmadı, varmı bi marka aklınızda kızlar?

Aynı markanın yağ çözü var onu kullanıyorum mutfakta ve çok memnunum :) Ama kullanırken eldiven tak mutlaka , ciltteki yağı da çözüyor. Çok yoğun yağlı yerlerde direkt kullanıyorum ben çok az bir ovalama ile sonuç alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…