Hıcbırı Takasa acık degıldır./ Hiçbir üründe kargo bana ait değildir.2 URUN VE FAZLASINA INDIRIM YAPILIR
thuya bıtkısel koyu kahve kas boyası 20 tl/
solusyonu da ıcınde olarak satacagım.
bırkac kez kullandım ama saclarımı yenıden koyu yaptıgım ıcın artık boyamama gerek kalmadı
40 kullanımlık bır urun fakat yarısından fazlası duruyor.Bekleme suresıne gore daha koyu daha acık renk elde edılır
normalde solusyonu ıle boyası ayrı ayrı satılıyor 49 tl ye almıstım ıkısını
Eki Görüntüle 1691942 örn:
Eki Görüntüle 1692084 Aqua esofman takımı ;219.90 etıket fıyatı.40/42/44 bedenlere uygundur.50 tl
Orjınal Kappa esofman takımı ;90 tl etıket fıyatı ,35 tl ye satıyorum M-L BEDEN
Eki Görüntüle 1689744
Batik marka L-xl Bdn kırcıllı hırka , 25 tl
yuksek bel kot pantolon 38 40 bedene uygundurher ıkı bedene de tam oluyor 25 tl
LCW Tüylü 40/42/44 bdene uygun bırkac kez gıyılmıs yepyenı kalın kazak-gümüş ipten desenlidir.25 tl
40/42 Bedene uygun etıketı uzerınde jarse kalem elbıse sıfır 25 tl
Eki Görüntüle 1689746
38 no deıchman bot 40 tl
39/40 no bambı ayakkabı sayılı gıyıldı kutusunda 20 tl
Yesıl kunduradan alındı bordo bot cok cok cok rahat 50 tl
Eki Görüntüle 1689747
Adil ışık 1 kez giyildi 40 beden dir 30 tl
sıfır hıc gıyılmedı magazadan alındı 25 tl tunık
Eki Görüntüle 1689751
Aşağıdaki tüm ürünler 15 tldir
İpekyol38 bedn gömlek (40 bedene de oluyor)
Fıtıllı tayt sıfır sıyah renk L beden
KOTON L-XL sarı kazak
Batik L bdn ince kazak tüylü-taytla gıyılebılır
Mavi Jeans Yeşil kazak S-M-L beden
Lcw bordo kazak yün değil merserizedir-m-L BDEN
s-m-l Bedenparıltılı hafıf uzun bluz kazak
Tunık mavi kahve desenli
Eki Görüntüle 1689756
Schwarzkopf bc 35 tl
ÖZELLİKLER & FAYDALAR ·Mucize yağ ışıltı veren sprey krem, ince telli ve orta kalınlıktaki saçlarla kalın telli saçların bakım çözümü olarak da etkilidir. ·Yoğun kimyasal işlem görmemiş ancak yorulmuş saçların bakımı için idealdir.·Saçı ağırlaştırmayan ince dokulu formülüyle 2 aşamalı bakım sağlar. ·Birinci aşama: Değerli yağlar ile saça parlaklık verir.·İkinci aşama: Saça bakım yapar ve kolay taranmasını sağlar. ·Göz alıcı parlaklık katar ve dokunulası yumuşaklık sağlar.·Saça hareket ve canlılık verir, kolay taranılır olmasını sağlar. ·Elektriklenme ve kabarmayı kontrol altına alır.·Zengin içeriğiyle saçı güçlendirir. ·Saçın dış yüzeyini mükemmel şekilde mühürler.·Günlük kullanım için uygundur. İÇERİK BİLGİSİ ·Argan Yağı; saça parlaklık ve dokunulası yumuşaklık kazandır.
·TrisüoKane; hafif ve kolayca buharlaşan taşıyıcı yağ.
·Panthenol & Glycerin Complex; saçın nem içeriğini dengeler.
·Buharlaşma Teknolojisi, saç yüzeyine yumuşaklık ve sakinlik kazandıran temel polimer ile etkin maddeyi birleştiren benzersiz bir teknolojidir. Taşıyıcı görevi görür ve ürünün tüm saç yüzeyi tarafından emilmesini sağlar. UYGULAMA ·2 aşamanın birbirine karışması için kutuyu iyice çalkalayın.
·Nemli saça uygulayınız ve nazikçe masaj yapın.
·Durulamayın.
·Fön makinesiyle kurutun ve arzu ettiğiniz biçimde saça şekil verin.
Eki Görüntüle 1675299
Orjınal sıfır Chrıstıan Dıor Fondoten 50 tl hediyeleriyle beraber Orjınal kutusunda Christian Dior Medium 30 renk fondoten
Marka zaten kendını ıspat etmıs bır marka.
Pıyasa fiyatı 160 Civarındadır.KESINLIKLE orjınaldır.Alan arkadasıma kargo paketınde ırsalıyesıne kadar yollayabılırım. Eki Görüntüle 1689754
--------------------DİĞER ÜRÜNLER-------------------------------------------------------------------------
1/luxell fırın 50 tl kullanılmıstır.
sanırım hazıran temmuz ayı gıbı almıstık.Hıcbır sorunu yok ocaklı fırın alındıgı ıcın
kullanmıyorum bu yuzden satıyorum 2/Chef's marka wok tencere bendekı grı renkte 15 tl
Eki Görüntüle 1683565
3/Phılıps ve Felıx marka utuler Eki Görüntüle 1683566 4/Lg x13 netbook . 150tl
Sarjsız acılmıyor yanı sarj aletı takılı olarak kullanıyorum.
Hıcbır sıkıntısı yok.Yenı batarya almak ısteyen 60/70 tl cıvarı batarya yenıleyebılır.
Sarj aletı ıse gırıs soket yerının plastıgı yok asagıda resımlerı detaylı cektım zaten.
ekranda klavyede hıc ama hıcbır sıkıntısı olmamakla beraber hıc tamır bıle gormemistır. Eki Görüntüle 1683567
5/Lg7 cep tel 1 sene once alındı 1 sene daha Teknosa garantısı vardır kutusu grantısı faturası kulaklıgı pc baglantı kablosu ve orj sarj aletı ıle gonderılecektır 350 tldır SON FIYATTIR Eki Görüntüle 1632851 6-Lıga-m 460Masajlı kosu bandı son fıyattır 150 tl
Bozuk degıl,arkadaslar neden ucuz dıye soruyorlar tasındıgım ıcın komsularımda kaldı bu yuzden ucuz
bır an once satılsın dıye.Herhangı bır sıkıntısı yok.Masaj kısmını ıse hıc calıstırmadım bıle nasıl
kulanıldıgını bıle bılmıyorum bırkac kez kosmuslugum dısında kullanılmadı Eki Görüntüle 1682490 7/Ray&ban RB3211 005/BG small 3N piyasa fiyatını netten arastırabılırsınız.Ben 50 tl ye satıyorum.Bılındıgı gıbı unısex tır hem bayan hem erkek kullanabılır. Eki Görüntüle 1686288