E eliftennn Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 7 0 86 İstanbul 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eliftennn #1 çok uygun fiyata king k-82 fiona saç şekillendirme seti buldum ama kararsızım eğer güzel şekil vermiyorsa boşunada almak istemiyorum. tavsiye edebileceğiniz başka şekillendirici varsa da paylaşırsanız sevinirim :)
çok uygun fiyata king k-82 fiona saç şekillendirme seti buldum ama kararsızım eğer güzel şekil vermiyorsa boşunada almak istemiyorum. tavsiye edebileceğiniz başka şekillendirici varsa da paylaşırsanız sevinirim :)
siren16 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 362 1 116 Ankara 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eliftennn #2 king iyi deil die duydum yani paranı çöpe atarsın öyle söyleyim istersen remington yada babylissin setleri var onları dene derim
king iyi deil die duydum yani paranı çöpe atarsın öyle söyleyim istersen remington yada babylissin setleri var onları dene derim
E eliftennn Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 7 0 86 İstanbul 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eliftennn #3 dikkate alıcam siren16, teşekkürler...opuyorumnanaktan