King ipli epilasyon aleti

bende aldim slique den sonra verdigim paraya degdi ama

ben tüyleri kiriyorum sanirim kirdigimdan dolayi cok kötü cikiyor

nasil alacam..tüylerin cikisinin tersine mi ya da ne sekilde dudak üstü icin biraz zorlaniyorum onuda tarif eden olursa sevinirim o antenleri burnuma girecek gibi oluyor..kiriyorum tüylerimi
:SS

ama tavsiye ederim herkese cok pratik birsey

bende aldim slique den sonra verdigim paraya degdi ama

ben tüyleri kiriyorum sanirim kirdigimdan dolayi cok kötü cikiyor

nasil alacam..tüylerin cikisinin tersine mi ya da ne sekilde dudak üstü icin biraz zorlaniyorum onuda tarif eden olursa sevinirim o antenleri burnuma girecek gibi oluyor..kiriyorum tüylerimi
:SS

ama tavsiye ederim herkese cok pratik birsey

İlk başta ben de burnun tam altını almakta zorlanıyodum,

Sonra şöyle yaptım,antenleri burnunun yanlarına gelecek şekilde ayarla,yani ortala makineyi tam burnunun altında antenler burnunun

kenarlarına geliyo o zaman acıtmıyo hem de rahatca alabiliyosun tüyleri,

Tüylerin ucu aşağı doğru ya sen de makinayı dik tutarak tersine doğru alacaksın,yani makinanın ipi tüyün tam çıkış kısmına doğru

ayarla kıstır tüyleri ve al,umarım anlatabilmişimdir,kurtarıcım oldu bu alet benim çok memnunum valla....
:ssz:

Son düzenleme:
İlk başta ben de burnun tam altını almakta zorlanıyodum,

Sonra şöyle yaptım,antenleri burnunun yanlarına gelecek şekilde ayarla,yani ortala makineyi tam burnunun altında antenler burnunun

kenarlarına geliyo o zaman acıtmıyo hem de rahatca alabiliyosun tüyleri,

Tüylerin ucu aşağı doğru ya sen de makinayı dik tutarak tersine doğru alacaksın,yani makinanın ipi tüyün tam çıkış kısmına doğru

ayarla kıstır tüyleri ve al,umarım anlatabilmişimdir,kurtarıcım oldu bu alet benim çok memnunum valla....
:ssz:

tesekkürler azul bu sekilde deneyecegim.ilk aldigima nazaran ikincisi daha iyi gibi oldu...

gercekten tam bir kurtarici ve pratik...ben yurt disindayim ablama buldurdum getirtim..media markt tan aldi,yurt disindada varmis bilseydim daha önceleri alirdim....

tekrardan tesekkür ederim

Kuaföre 10günde bi bıyık aldırmaya gidiyosanız eger ve benim gibi bıktıysanız,kesinlikle alın derım.1senedir kıng marka kullanıyorum,pudrası ipi içinde.Çok kolay ve pratik bi kurtarıcı,uzun kısa farketmiyo ve tertemiz.Ben çok memnunum,almak istersenizde media markt optimumda var.

Ben de hepsiburada'dan 39,9'a aldım, parmak üstü ve bıyıkta denedim ip çok kalın, ama sonuç çok iyi. kolumda da denedim onu da gayet iyi alıyor ancak tüm kolu almak biraz zaman ister gibi. Tavsiye ederim herkese.

Bende az önce yorumları okuyunca aldım fakat king marka olanından değil browns marka dışı pembe olan özellikleri aynı yazıyor naktım king den de daha uygundu ancak onu alabildim king gibidir umarım kullanıdığımda inceler yorumlarım

Bende az önce yorumları okuyunca aldım fakat king marka olanından değil browns marka dışı pembe olan özellikleri aynı yazıyor naktım king den de daha uygundu ancak onu alabildim king gibidir umarım kullanıdığımda inceler yorumlarım

kızlar bugün geldi elime ürün browns marka hemmen denedim taktim prize önce el parmaklarımın üstünde azcık azcık tüyler vardı orda denedim acı hissi çok çok azdı sonra başladım bıyıklarımı almaya bir gram zorlanmadım sağını solunu ortasını alt dudak altını bir çırpıda 5 dk da aldım.Kuaförde iple alınırkenki acıda yoktu üstelik kendim yaptıgımdan heralde acısına dayanabildim dayanılmıcak bi acıda vermiyodu zaten çok memnun kaldım.Bi tane de annemle kayın valideme sipariş etcem anneler günü için çok sevecekler onlarda çookk :)

Ben 2 yıldır kullanıyorum yüz ve parmak gibi ufak tüyleri güzel alıyor nerden anladım çünkü alırken yanma hissetmek demek kökten alması demek...:46:
Çok yaratıcı ya kim bulmuşsa helal olsun aynı çekirgeye benziyor ilginç bi alet:1:
Tavsiye ederim :34:

Şuan hepsiburada da %50 indirimli 29,90 TL (Ücretsiz Kargo). Bilginiz olsun. Bu kadar olumlu yorumun üzerine anneler günü için 2 adet sipariş verdim. :)

Son düzenleme:
ben de almak istiyorum ama bulamadım şu an hangi mağazalarda var bilen var mı :44:

arkadaşlar ben gg den aldım, bir ay kadar oldu. kullandım çok beğendim.

internetten almak istemiyorum mağazalarda yok mu :50:

hiç bi mağazada bulamadım internetten alıcam hangi sitelerden aldınız? ve kapıda ödeme var mı?

hiç bi mağazada bulamadım internetten alıcam hangi sitelerden aldınız? ve kapıda ödeme var mı?

Hepsiburada da %50 indirimli 29,90 TL. Bildiğim kadarıyla kapıda ödeme seçeneği 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli oluyor.

Bende gg'den aldım bugün geldi. Denedim hemen, beğendim gerçekten işini iyi yapıyor. Tek sorunum ipi, zorlanmaya gelmiyor hemen kopuyor. Daha sağlam bi iple istediğim sonuca varırım inş :)

Bende gg'den aldım bugün geldi. Denedim hemen, beğendim gerçekten işini iyi yapıyor. Tek sorunum ipi, zorlanmaya gelmiyor hemen kopuyor. Daha sağlam bi iple istediğim sonuca varırım inş :)

Ben daha once slique'yi yine yorumlara bakarak aldim ama herkesin dedigi gibi ne ipim kopuyo ne de tuylerimi aliyo. 8 liraya almistim zaten. Ama simdi bu aleti almak istiyorum ve yorumlar olumlu almali miyim gercekten arkadaslar. Gercekten ise yarar i sekilde butun tuyleri aliyo mu

Back