Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri soruları cevaplasa hakkaten bende almayı düşünüyorum .
kuaförüm yüzümü çok güzel alıyordu fakat hem fiyatı artırdı hemde hamile diye yerine birini buldu. bu ay ilk defa yerine bulduğu kıza aldırdım . bir iki tanede değil yüzümün her tarafı tek tük tüyler bıraktı. hangi kuaföre gitsem aynı kabus bıktım artık. deneyenler önerirse alacağım
ağdadan bıktım artık
yüzünüzdeki tüyleri sürekli aldırıyor musunuz,ben de biraz rahatsızım yüzümdeki tüylerden özellikle favori bölgesi denen yerde,çene kemiğime doğru belli olacak derecede var.ama aldırdıktan sonra daha dik çıkar,daha da belirginleşir diye aldırmaya korkuyorum
Bayanlar bahsedilen king ipli epilasyon aleti bu mudur?
K-2385 BUTTERFLY İPLİ EPİLASYON ALETİ - Outlet - KING - ARC PAZAR - Online Alışveriş - Samsung Dijital Plaza
modelin adı butterfly?
Ben ip yöntemiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum, yüzdeki tüyleri kökünden alır mı bu ip?
yorum yazayım hemen şimdi aklıma geldi topic.
alma konusunda hiç bir problem çıkarmıyor emin olabilirsiniz gayet rahat alıyor ama kısa tüyleri almaz ipi baya kalın çünkü.
ucundaki ipin takıldığı yerin şeklinden dolayı ergonomik değil kesinlikle bıyığı alırken o uçtaki yerlerden dolayı keşke burnum olmasaydı diyorum
üretirken yüzün bacak gibi dümdüz gitmediğini unutmuşlar sanırım...
almasında değil tutuşunda sorunlu bi alet yani.
yorum yazayım hemen şimdi aklıma geldi topic.
alma konusunda hiç bir problem çıkarmıyor emin olabilirsiniz gayet rahat alıyor ama kısa tüyleri almaz ipi baya kalın çünkü.
ucundaki ipin takıldığı yerin şeklinden dolayı ergonomik değil kesinlikle bıyığı alırken o uçtaki yerlerden dolayı keşke burnum olmasaydı diyorum
üretirken yüzün bacak gibi dümdüz gitmediğini unutmuşlar sanırım...
almasında değil tutuşunda sorunlu bi alet yani.
Hepsiburada da satışı yapılıyor oradan alabilirsin :)
azul yorumun cok ıı oldu. bende alıcam sanırım. cok cabuk uzuyor bıyık bolgesı benım. bende alır denersem yorumumu yazarım. tşkler ..