King ipli epilasyon aleti

Ankara da satın alabileceimiz bir yer var mı? Ben bazı yerleri araştırdım ama bulamadım. :18:

biri soruları cevaplasa hakkaten bende almayı düşünüyorum .
kuaförüm yüzümü çok güzel alıyordu fakat hem fiyatı artırdı hemde hamile diye yerine birini buldu. bu ay ilk defa yerine bulduğu kıza aldırdım . bir iki tanede değil yüzümün her tarafı tek tük tüyler bıraktı. hangi kuaföre gitsem aynı kabus bıktım artık. deneyenler önerirse alacağım
ağdadan bıktım artık :50:

yüzünüzdeki tüyleri sürekli aldırıyor musunuz,ben de biraz rahatsızım yüzümdeki tüylerden özellikle favori bölgesi denen yerde,çene kemiğime doğru belli olacak derecede var.ama aldırdıktan sonra daha dik çıkar,daha da belirginleşir diye aldırmaya korkuyorum

yüzünüzdeki tüyleri sürekli aldırıyor musunuz,ben de biraz rahatsızım yüzümdeki tüylerden özellikle favori bölgesi denen yerde,çene kemiğime doğru belli olacak derecede var.ama aldırdıktan sonra daha dik çıkar,daha da belirginleşir diye aldırmaya korkuyorum

benim komple yüz , epilasyona maddi gücüm yok .zaten tedaviden sonuç alamıyorum bir türlü
yani yeterince ilgilenmiyorum. zayıflamam lazım

yoo dik dik çıkmıyor. benim bir tek çenem simsiyah ve dik dik
bu beceriksiz kuaför kız kötü aldı hemen çıktı başlarda ama tüylerimin çıkması uzun sürdü.çilekli yağ sürdü yüzüme ondan mı acaba :44:
yarın gidip yine aldıracağım yüzümü ...
sen başka yöntemler deneyebilirsin . sarartabilirsin mesela ...

yorum yazayım hemen şimdi aklıma geldi topic.
alma konusunda hiç bir problem çıkarmıyor emin olabilirsiniz gayet rahat alıyor ama kısa tüyleri almaz ipi baya kalın çünkü.
ucundaki ipin takıldığı yerin şeklinden dolayı ergonomik değil kesinlikle bıyığı alırken o uçtaki yerlerden dolayı keşke burnum olmasaydı diyorum :1:
üretirken yüzün bacak gibi dümdüz gitmediğini unutmuşlar sanırım...
almasında değil tutuşunda sorunlu bi alet yani.

Bayanlar bahsedilen king ipli epilasyon aleti bu mudur?

K-2385 BUTTERFLY İPLİ EPİLASYON ALETİ - Outlet - KING - ARC PAZAR - Online Alışveriş - Samsung Dijital Plaza

modelin adı butterfly?

Ben ip yöntemiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum, yüzdeki tüyleri kökünden alır mı bu ip?
:61:

Evet bu alet,acaba sadece internette mi satışı var ki?Emin olabilirsin iple kökünden alınıyo kıllar...

alma konusunda hiç bir problem çıkarmıyor emin olabilirsiniz gayet rahat alıyor ama kısa tüyleri almaz ipi baya kalın çünkü.
ucundaki ipin takıldığı yerin şeklinden dolayı ergonomik değil kesinlikle bıyığı alırken o uçtaki yerlerden dolayı keşke burnum olmasaydı diyorum :1:

Ya sanırım o sorunu da aynı kuafördeki gibi aldığımız yeri dilimizle şişirerek hallederiz,yani öyle umuyorum,kılları

alsın da kökünden,kısaları da uzayınca alırız artık napalım,:37:

Sir ağdayla alıyodum ben hep,iz yaptı ve kalınlaştı iyice,neden oldu bilemiyorum,artık sadece iple aldırıyorum,(lazere vakit ayırıp toptan kurtulana kadar)tabi

hep kuaföre bağımlı kalmak da bi dert,evde istediğimiz zaman kendimizin yapabilmesi çok çok iyi olacak,

Ben kesinlikle almayı düşünüyorum,

Hangi siteden aldın sen arkadaşım,güvenli mi site?

alsammı almasammı kararsız kaldım yaa aslında düşününce çok iyi ama birde beenmezsem 40 tl para boşuna gitmiş olacak :S

arkadaşlar
king'in ürününü alıp kullananlar ya da bir tanıdığı kullananlar yorumlarını paylaşabilirler mi?
bu kıl tüy meselesi gerçekten çok can sıkıcı

:43:

Ya ben Ankaradaki bayisine sordum,fabrika artık üretmiyo bu aletten dedi,çok canım sıkıldı,

Carfur'a da baktım elimizde yok dediler,sen nerden almıştın arkadaşım yaa,

Bana acilen lazım bu alet,mutlaka almam şart oldu yani....
:44:

Hepsiburada da satışı yapılıyor oradan alabilirsin :)

markafoni de indirime girmiş google da arayım dedim kendimi kkda buldum ama almıycam tam açıklayıcı yorum yokkiiiiiii

bende aldım king süper slique ile kıyaslanmaz.Slique de alıyor ama sürekli ip kopuyor ve başka bir ip takmayı en azından ben beceremedim.King de hiç sorun yaşanmıyor,ipi biraz kalın ama istenilen ip takılabilir,almada hiçbir sorunu yok,kesinlikle tavsiye ederim.

bende bundan almayı planlıodum ama kk da kımse almamıs sanırım. pek kullanıslı deıl galıba ..

Kızlar siparişim geldi,hemen denedim,

İpi geçirdim bu ilginç alete,önce korktum açıkcası biraz yüzüme zarar verir mi falan diye,

Kolumda denedim ilk olarak,gayet güzel alıyo uzun kılları,

Sonra bıyık bölgesinde denedim,o da güzel,kısa kılları biraz zor alıyo ama uzunları çok iyi alıyo,

Kesinlikle yüzüm acımadı hiç benim,kolumdaki kıllar tabi biraz daha uzun olduğu için acıdı biraz,

Burnun tam altındaki tüyleri almakta zorlandım baya ama,çünkü makinanın antenleri uzun değiyo tabi insanın burnuna,yan olarak almaya çalıştım oldu sayılır yani,

Ama ben gerçekten beğendim,sık sık kuaföre gidemediğim için benim zor zamanlarda en iyi kurtarıcım olacağı kesin,

Tavsiye ederim tereddüt edenlere,gerçekten kökünden alıyo kılları...
:34:

azul yorumun cok ıı oldu. bende alıcam sanırım. cok cabuk uzuyor bıyık bolgesı benım. bende alır denersem yorumumu yazarım. tşkler ..

azul yorumun cok ıı oldu. bende alıcam sanırım. cok cabuk uzuyor bıyık bolgesı benım. bende alır denersem yorumumu yazarım. tşkler ..

Aynen benim de yaa,çok çabuk uzuyor,o kadar sene hep sir ağdayla aldım hiç azalmadı da hayret ettim,

Artık o bölge alıştı sanırım kalın ve sert olanları almamaya başlamıştı sir ağdayla,

Bir de böyle gölgeli gibi duruyodu,hafif yeşilimsi gibi,hani bilirsiniz yaa,

Ondan dolayı ben artık ipe döndüm,bir daha sir de sürmem artık,

Çok çok iyi oldu bu alet benim için...çok şükür her hafta kuaföre gitmek zorunda da kalmıcam,

Umarım sen de beğenirsin...
:40:

Benim de siparişim bugün geldi. Hemen denedim. Oldukça güzel ve kullanışlı bir alet. Almak isteyenler hiç tereddüt etmesin derim :)

arkadaşlar bide kullanmadan önce kullancanız bölgeye pudra filan sürülmesi gerekiyomuş tahriş etmemesi açısından... bana mantıklı geldi...

ama ya kimi güzel iyi diyo kimi işe yaramadı diyo ben favorilerim için alıcaktım.kullanan arkadaşlar acil cevap yazabilir mi şimdiden teşekkürler

Back