King ipli epilasyon aleti

peki bu king çalısırken ses çıkarıyor mu çıkarıyorsa mesela ne kadar??

Çıkarıyor ama rahatsız edici boyutta değil. Benim beklediğimden azdı en azından. Ne kadar dersek de, şu an kıyaslayacak bir şey bulamıyorum. Sadece şunu söyleyebilirim, elektrikli testere gibi ötmediği sürece "iyi ki almışım bunu" derdiniz inanın, çok kullanışlı bir âlet.

bu cihazı alalı 2-3 ay oluyo sanırım
çok memnunum
verdiğim para helal olsun diyorum her kullanmamda
ürünü kullanmak çok kolay çok pratik
sadece cihazdaki lamba gözümü alıyo tek sıkıntım o
keşke ışığı açıp kapamalı olsaymış

peki rio tarayıcı lazer alıpta kullanan var mı ve tabi memnun kalan ?

bu cihazı alalı 2-3 ay oluyo sanırım
çok memnunum
verdiğim para helal olsun diyorum her kullanmamda
ürünü kullanmak çok kolay çok pratik
sadece cihazdaki lamba gözümü alıyo tek sıkıntım o
keşke ışığı açıp kapamalı olsaymış

merhabalar 2-3 aydır kullanıyorum demişsiniz. peki tüylerde kalınlaşma ya da çoğalma yaptı mı??

merhabalar

ben slique almistim hemde 60 tl ye ama gercekten berbat birseymis ipleri baska iplerden olmuyor
10 tanede yedek ip var ama onlar bitince ortada kaliyor insan..
peki bu kingin ipide yinede kendilerinin verdigi birkac tanemi yani
istedigmiz sekilde kendimizden evden ip takabiliyor muyuz?
eger öyleyse almayi düsünüyorum yazarsaniz sevinirim

merhabalar

ben slique almistim hemde 60 tl ye ama gercekten berbat birseymis ipleri baska iplerden olmuyor
10 tanede yedek ip var ama onlar bitince ortada kaliyor insan..
peki bu kingin ipide yinede kendilerinin verdigi birkac tanemi yani
istedigmiz sekilde kendimizden evden ip takabiliyor muyuz?
eger öyleyse almayi düsünüyorum yazarsaniz sevinirim

Ürünle beraber bir makara ip veriliyor, kesip kesip makineye geçiriyorsunuz. Epey idare eder ama bitince elbette başka ip de kullanabilirsiniz. Yalnız biraz kalınca olması gerekiyor ki çabucak aşınıp kopmasın. Bir de naylon olmamasında fayda var tabii.

Son düzenleme:
Ürünle beraber bir makara ip veriliyor, kesip kesip makineye geçiriyorsunuz. Epey idare eder ama bitince elbette başka ip de kullanabilirsiniz. Yalnız biraz kalınca olması gerekiyor ki çabucak aşınıp kopmasın. Bir de naylon olmamasında fayda var tabii.

tesekkür ederim cevabiniz icin..

Gerçekten süper bi ürün Allah çıkarandan razı olsun :) Yüzümdeki bütün tüyleri almak 5 dakikamı bile almadı. Hiç olmazsa kuaföre gitmekten kurtuldum :)) Kesinlikle tavsiye ederim ;)

slique dediğiniz alet bumu arkaşlar. şimdi buldum bi siteden 12 tl diyor.

ilk bakışta kullanışlı gibi duruyor ama dediğiniz gibiyse gereksiz tabi

$slique_(5).jpg

nerden buldunuz kızlar netten alış veriş yapmıyo eşim, elektronık marketlerde de baktım bulamadım, bende ıstıyorum kardeşime ve kendıme

nerden buldunuz kızlar netten alış veriş yapmıyo eşim, elektronık marketlerde de baktım bulamadım, bende ıstıyorum kardeşime ve kendıme

Malesef sadece nette satışı var,kapıda ödeme şekliyle güvenle alabilirsiniz,yaz-kış kuaföre gitme derdinden kurtardı beni bu alet,ben

dahil çoğu insan netten alışveriş yapıyoruz,korkulacak bi durum yook yani. :34:...hepsiburada.net adresindeydi sanırım satışı...

Buradan okudugum tavsiyeler üzerine aldım
Aldıgım gün hiç kullanmadan bozuk çıktı.
15 gündür parça bekliyorum...
İnternette de king şikayet yazarsanız böyle nekadar şikayet oldugunu görürsünüz...
ve hiç ilgilenmiyolar şikayetlere otomatik msj atıyolar...

Malesef sadece nette satışı var,kapıda ödeme şekliyle güvenle alabilirsiniz,yaz-kış kuaföre gitme derdinden kurtardı beni bu alet,ben

dahil çoğu insan netten alışveriş yapıyoruz,korkulacak bi durum yook yani. :34:...hepsiburada.net adresindeydi sanırım satışı...

tsk ederim ama adam tepkili işte bası yandı ya bı sefer bıdaha olucak sanıyo

bugun beylikdüzü bimeks ten aldım 56 tl
gelır gelmez yuzumde denedım
guzel bı alet mennun kaldım

kızlar ben bu alete ipli epilasyonun nasıl yapıldığını öğrenmek isterken nette rastladım, biraz araştırdım kullanıcı yorumlarını okudum ve hemen siparişimi verdim...doğrusu kullanana kadar endişeliydim acaba iyi ve kullanışlı mı diye :S ama gerçekten harika bir ürün..artık kuaför elimin altında :21:

geçen hafta internetten ben de aldım süper bişeymiş bu :1: :1: :1:
herkese tavsiye ederim. gidip sürekli kuaföre para vermekten kurtuldum

bende markafoniden 36 tl ye aldım gerçekden mükemmel yüz tüyleri okdara rahat alınıyorki kollarımıda aldım ama uğraştırıyor biraz ama yüz için gerçekden tek geçerim ağda sürüyordum yüzüme ama artık sürmicem ve hep bununla alıcam harika ir alet

Back