• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri kinerase kirisiklik kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
kizlar ben bu ay 26 yasima giriyorum.ve sanki göz altlarim yavas yavas degisiyor.yüzüm ve göz alti icin kinerasenin ürünlerini kullanmyai düsünüyorum annem kullaniyordu ve cok kisa sürede ciddi bir sekilde fark oldu? aranizda kullanan varmi ? yada siz hangi markalari kullaniyorsunuz?

benim gözlerin cok cekik ve altlari hep sisidir dogustan öyle,o yüzden herkez daha gerek yok diyor ama ben kullanacam belkide gec kaldim :çok üzgünüm:

kizlar ben bu ay 26 yasima giriyorum.ve sanki göz altlarim yavas yavas degisiyor.yüzüm ve göz alti icin kinerasenin ürünlerini kullanmyai düsünüyorum annem kullaniyordu ve cok kisa sürede ciddi bir sekilde fark oldu? aranizda kullanan varmi ? yada siz hangi markalari kullaniyorsunuz?

benim gözlerin cok cekik ve altlari hep sisidir dogustan öyle,o yüzden herkez daha gerek yok diyor ama ben kullanacam belkide gec kaldim :çok üzgünüm:

canım ya daha çok gençsin sanki o çizgiler normal hepmizde oluyor. hatta bazısına çok yakışıyor. kineresa biraz daha orta yaşa göre değil mi. çünkü erken kullanmak da zararlı kuzucum. bence okadar dert etme hepimizde oluyor öyle gülünce falana.s.

esim senin gözlerinin seklinden öyle diyor ama bilmiyorum iste gicik oldum.neyse ben birazdaha arastiriiym bari tsk canim ilgilendigin icin a.s.

esim senin gözlerinin seklinden öyle diyor ama bilmiyorum iste gicik oldum.neyse ben birazdaha arastiriiym bari tsk canim ilgilendigin icin a.s.

rica ederim canım istersen yüz yogası tarzı şeyler yap çünkü yaşın gerçekten genç bende acayip meraklıyım böyle şeylere ama çok zararlı inan erken yaşta ağır ürün kullnamak. daha hafif ürünler kullansan. günlük hafif bi göz çevresi kremi falan ve günlük bi kaç yüz hareketi bence yeter a.s.:1hug:

evet yüz yogasi yapiyorum a.s. peki hangi ürünü kullaniyim senin bir tavsiyen varmi ?

evet yüz yogasi yapiyorum a.s. peki hangi ürünü kullaniyim senin bir tavsiyen varmi ?

canım bende 25 oldum ben bodyshopun göz çevresi kremini kullanıyorum bide yoga yapıyorum. daha genciz çünkü :utangac: bide şey ben daha doğal olduğu için kullanıyorum bodyshop u . mesela kinerase falan bunlar ağır geliyo bana. bide ıd minerals falan var yada eczanede satılan dermokozmetikler var onlardan kullanmanı tavsiye ederim. bide enn iyi anti aging kremi güneş koruyucu ben yaz kış sürerim. bioderma kullanıyorum ben. bence eczaneye bi sor yaşına göre daha medikal ağırlıklı bi ürün kullan. çünkü diğerleri biraz reklam işi ve daha ağır yaşlar için:1hug::1hug:

bende la roche posayin günes kremini hep kullaniyorum cok iyi geliyor.cok tsk. canim ezaneye gidip bir soruyum.a.s.

Back