• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kıne gecesi için orkestra

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
Mrb kızlar,kına gecesine yakışır şekilde hiç bi şekilde erkek istemiyorum o akşam,o yüzden bayan canlı muzik söyleyen we çalan gruba ihtiyacım war.Nette populer olan ana-kızlı biri war,güzelde olabilirler ama eminim pahalıdırlar çünkü 2010 da 300 tl istiyorlarmış şimdi ünlendiler ne kdr isterler:) gerek yok.Tawsiye edebilceğiniz birileri war mı sesi güzel,ortamı şenlendiricek biri lazım puf :S

Mrb kızlar,kına gecesine yakışır şekilde hiç bi şekilde erkek istemiyorum o akşam,o yüzden bayan canlı muzik söyleyen we çalan gruba ihtiyacım war.Nette populer olan ana-kızlı biri war,güzelde olabilirler ama eminim pahalıdırlar çünkü 2010 da 300 tl istiyorlarmış şimdi ünlendiler ne kdr isterler:) gerek yok.Tawsiye edebilceğiniz birileri war mı sesi güzel,ortamı şenlendiricek biri lazım puf :S

Aslında kına mekanını tutmadıysan bu tip hizmet veren mekanlar var.
Ben gönül Davetle anlaştım. Solistleri var. Bütün çalışanlar bayan. Ya da bu sitede biraz araştır, bi bayan vardı burada yazıyordu. Kına gecelerinde şarkı falan söylüyordu.

Biz bu grubu daha evvel tutmuştuk.çok memnun kaldık.bu sene için lazım oldu ama malesef kış ayına kadar hiç boş günleri kalmamış..Bildiğiniz başka grup varsa bizede lazım..

yani wardırda biz bilmiyoruz o yuzden soruyorum... Zaten o grup bayağa ünlenmiş 3000 kadar çıkarmışlar fiyatı beni aşıyor açıkcası

arkadaşım sen kulaktan duydun öyle bir şeyi galiba. 3000 bin fiyatmı olur..hiç üşanmedim arayıp sordum.Avrupa yakası 500 tl anadolu yakasına 600 tl istediler..ancak dediğim gibi ekim sonuna kadar günleri dolmuş

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. kinaorganizasyon@gmail.com bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

ARKADAŞLAR benim bir orkestram var ,fasıl,dj,orkestra,sahne,ses,ışık ne isterseniz yardımcı olurum..GÜLDEN BEZİRGAN
facebook dan yada instagram dan eklermisiniz.:3:

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. ........................... bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

merhaba acaba siz nerdesinz Antalya ya gelir misiniz bir de ücret ne olur.

Back